Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Hoşgeldin sorcha.
Herşeyi takmak sizden başka kimseye zarar vermez ama,biraz frenlemek lazım diymi

Med bi iğne batır bakim,inecek mi şişliğin
Niye bu kadar şiştin ki sen,kortizon mu verdiler,ne yaptılar.

Konuyu bilmiyorum ama Med kimseyi kafaya takmaya degmez. Cok kafana takmamaya calis her seyi. Duymamis, görmemis gibi yap. Insanin beyni yorulur valla öbür türlü.:26:

Beni üzen o topikte yaşanılanlar değil kızlar..Dedikodum yapıldı mı yapılmadı mı bilemem, ama özel hayatım ve ruh sağlığım ile ilgili çok incitici şeyler duydum, okudum..beni üzen o..

Bu forumla ilgili ne yaşadıysam da patronla yaşadım..zaman geldi ağza alınmayacak laflar söyledim..Uzun bir zamandan sonra özür diledim...Girişime onay verdi, müdür de yardımcı oldu..Bitti gitti..

Topikteki diğer insanlarla yaşadığım şeyleri forum dışında yaşadım..Bizim aramızdaki mesele o sebeple -yine- bitti gitti..En azından benim için..

Benim derdim bu değil, hakkımda çok ama çok yalan yanlış şeyler döndürüldü biliyorum..O şeyler de gerçekten hassas olduğum şeyler..Kişiliğim, özel hayatım v.s..

Ha hırsızın hiç mi suçu yok? Olmaz mı..Ben bunca hata yapmasaydım, bu olaylar bu noktalara gelmeyecekti belki. Ama hatalarımın bedelini ödedim. Bu yüzden eskinin ısıtılıp ısıtılıp önüme konulmasından (ve nedense sadece bana yapılıyor bu) etkileniyorum.

canım. eskiye mazi derler. yaşanmış bitmiş. eski defterleri dökmenin manası varmı. bitti gitti.
yapanlarda kişiliklerini belli ederler. unutmak kin gütmemek ve yok saymak bu kadar zor olmamalı.

Medim geçmişte ne yaşadın bilmiyorum ama,herşey geride kaldı diye düşün birazda..
Bundan sonra yapacağın tek şey yaşamına hayatına yönelmen olsun..

canım. eskiye mazi derler. yaşanmış bitmiş. eski defterleri dökmenin manası varmı. bitti gitti.
yapanlarda kişiliklerini belli ederler. unutmak kin gütmemek ve yok saymak bu kadar zor olmamalı.

Haklısın..Valla yok saydığım gün level atlıcam sanırsam

Med kimseyi ciddiye almamaya calis. Cünkü sen ciddiye aldikca tepene binilmesi durumunu yasarsin. Sen hicccc kendini üzme. Hatta denk gelirsen okuma böyle seyleri... Gülüp gecmeye bak. Her zaman benden kiymetli mi yahu? diye düsün.

Med sana daha öncede söyledim yine söylüyorum;

İnsanlara çok çabuk güveniyorsun.

Bak burası sanal bir platform,çok ciddiye alırsan canın sıkılır.

Burda yazdığın,çizdiğin,duyduğun,burda kalsın.Her insanın sevenleri de vardır,sevmeyenleride.Neden seni takdir eden,seven ,sayan bir grup insan varken,sen sevmeyenlerle ilgileniyorsun.

Zaten bu forumda herkes seni severse kendinde hata ara,herkesle aynı fikirde olmak mümkün değildir çünkü.

olay neyse boş verin gitsin [video=youtube;lDnixSNlo9E]https://www.youtube.com/watch?v=lDnixSNlo9E[/video]:118::118:

Valla sevmeyenleri ciddiye almıyorum parkun, zaten sivriliğim yüzünden öyle aman aman sevilen biri olmamışımdır hiç

Sadece buradaki geçmiş ile ilgili hassasım..Bununla ilgili bir şey okuduğumda o zamanlarım depreşiyor.

herkese merhaba..

medo yağ aldırdım diyosun hani şöyle sütun gibi bacaklarla bi foto patlatmadın hala

olay neyse boş verin gitsin [video=youtube;lDnixSNlo9E]https://www.youtube.com/watch?v=lDnixSNlo9E[/video]:118::118:

Çok sevmek ben bu şarkıyı sör

Kendi adıma teşekkür ederim.

Bu hatunun şarkılarını seviyorum. Hem bana eski anıları hatırlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…