- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.063
- 1.423
- 60
Keleş Ablam , düşün düşün akıllı kadınsın sen :))) Çıkartamazsan özelden mesaj atıp ben sana söyleyeceğim
Özelden yaz ama :) hihi.
hayrını gör apla.
ben alalı çok oldu,karşılığını verdim suçlu oldum
Şimdi sen gerçekten taktın mı o mesajı.
Boşversene be med.
Bak dün arkadaş bana hakaret etti durdu,ben kaele almadım sustu.
Aslında sizin bu eskiden gelen muhabbetlerinizin ortada dolanması benide üzüyor.
O topikte ne yaşadıysanız yaşadınız,o konuları birilerinin ısıtıp ısıtıp önüne koyması gerçekten kötü,işin tuhaf yanı senin dedikodunu başkasına yapacak karakterde insanda yok gibi geliyor bana o topikten.
boşveeer salla gitsin. bak bende ummadığım kişiler tarafından suçlandım. yaftalandım.
ama iyi oldu. öğrendim gerçek kişiliklerini. rol oynuyorlarsa rolun alasını oynarım bende. oscarlık hemde:))
çokta tın hatta fifi de geç tatlım ya.
Hoşgeldin sorcha.
Herşeyi takmak sizden başka kimseye zarar vermez ama,biraz frenlemek lazım diymi
Med bi iğne batır bakim,inecek mi şişliğin
Niye bu kadar şiştin ki sen,kortizon mu verdiler,ne yaptılar.
Konuyu bilmiyorum ama Med kimseyi kafaya takmaya degmez. Cok kafana takmamaya calis her seyi. Duymamis, görmemis gibi yap. Insanin beyni yorulur valla öbür türlü.:26:
Beni üzen o topikte yaşanılanlar değil kızlar..Dedikodum yapıldı mı yapılmadı mı bilemem, ama özel hayatım ve ruh sağlığım ile ilgili çok incitici şeyler duydum, okudum..beni üzen o..
Bu forumla ilgili ne yaşadıysam da patronla yaşadım..zaman geldi ağza alınmayacak laflar söyledim..Uzun bir zamandan sonra özür diledim...Girişime onay verdi, müdür de yardımcı oldu..Bitti gitti..
Topikteki diğer insanlarla yaşadığım şeyleri forum dışında yaşadım..Bizim aramızdaki mesele o sebeple -yine- bitti gitti..En azından benim için..
Benim derdim bu değil, hakkımda çok ama çok yalan yanlış şeyler döndürüldü biliyorum..O şeyler de gerçekten hassas olduğum şeyler..Kişiliğim, özel hayatım v.s..
Ha hırsızın hiç mi suçu yok? Olmaz mı..Ben bunca hata yapmasaydım, bu olaylar bu noktalara gelmeyecekti belki. Ama hatalarımın bedelini ödedim. Bu yüzden eskinin ısıtılıp ısıtılıp önüme konulmasından (ve nedense sadece bana yapılıyor bu) etkileniyorum.
canım. eskiye mazi derler. yaşanmış bitmiş. eski defterleri dökmenin manası varmı. bitti gitti.
yapanlarda kişiliklerini belli ederler. unutmak kin gütmemek ve yok saymak bu kadar zor olmamalı.
Beni üzen o topikte yaşanılanlar değil kızlar..Dedikodum yapıldı mı yapılmadı mı bilemem, ama özel hayatım ve ruh sağlığım ile ilgili çok incitici şeyler duydum, okudum..beni üzen o..
Bu forumla ilgili ne yaşadıysam da patronla yaşadım..zaman geldi ağza alınmayacak laflar söyledim..Uzun bir zamandan sonra özür diledim...Girişime onay verdi, müdür de yardımcı oldu..Bitti gitti..
Topikteki diğer insanlarla yaşadığım şeyleri forum dışında yaşadım..Bizim aramızdaki mesele o sebeple -yine- bitti gitti..En azından benim için..
Benim derdim bu değil, hakkımda çok ama çok yalan yanlış şeyler döndürüldü biliyorum..O şeyler de gerçekten hassas olduğum şeyler..Kişiliğim, özel hayatım v.s..
Ha hırsızın hiç mi suçu yok? Olmaz mı..Ben bunca hata yapmasaydım, bu olaylar bu noktalara gelmeyecekti belki. Ama hatalarımın bedelini ödedim. Bu yüzden eskinin ısıtılıp ısıtılıp önüme konulmasından (ve nedense sadece bana yapılıyor bu) etkileniyorum.
Medim geçmişte ne yaşadın bilmiyorum ama,herşey geride kaldı diye düşün birazda..
Bundan sonra yapacağın tek şey yaşamına hayatına yönelmen olsun..
Med kimseyi ciddiye almamaya calis. Cünkü sen ciddiye aldikca tepene binilmesi durumunu yasarsin. Sen hicccc kendini üzme. Hatta denk gelirsen okuma böyle seyleri... Gülüp gecmeye bak. Her zaman benden kiymetli mi yahu? diye düsün.
bak ne güzel. hafifledin bileValla yöneldim abla bak, yağlarımı bile aldırdım
Akıl yetmiyor işte
ilk defa milli oldum gururlandım
Med sana daha öncede söyledim yine söylüyorum;
İnsanlara çok çabuk güveniyorsun.
Bak burası sanal bir platform,çok ciddiye alırsan canın sıkılır.
Burda yazdığın,çizdiğin,duyduğun,burda kalsın.Her insanın sevenleri de vardır,sevmeyenleride.Neden seni takdir eden,seven ,sayan bir grup insan varken,sen sevmeyenlerle ilgileniyorsun.
Zaten bu forumda herkes seni severse kendinde hata ara,herkesle aynı fikirde olmak mümkün değildir çünkü.
ee bayağı hafiflemiş sanırsam:)haahah,kaç kilo hafifledi acep
olay neyse boş verin gitsin [video=youtube;lDnixSNlo9E]https://www.youtube.com/watch?v=lDnixSNlo9E[/video]:118::118:
Çok sevmek ben bu şarkıyı sör
Kendi adıma teşekkür ederim.
Bu hatunun şarkılarını seviyorum. Hem bana eski anıları hatırlatıyor
bak ne güzel. hafifledin bile
haahah,kaç kilo hafifledi acep
ee bayağı hafiflemiş sanırsam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?