Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

gelmemle gitmem bir oldu yaw.. hanım abla ben kayarsam kuyulara çok kötüü sonum allah muhafaza o yüzden uzak duruyom biraz medcezir bu arada albümüne göz gezdirdim koyu saçtan vazgeçme çok yakışmış,tekrar geçmiş olsun tez zamanda umarım ağrıların geçer.. herkese iyi akşamlar

noel baba gibi inanılan bişey. süt dişleri dökülen çocukların, çıkan dişlerini yastığının altına koyması ve diş perisinin dişleri şekerle ya da hediyeyle değiştiriceğine olan inanç.
ancak yabancı dizi ve filmlerde diş perisi genelde korku unsuru olarak kullanılmış.

Olabilir abla..Benim annem 36 yaşında menapoza girmeye başlamıştı..38 yaşında tamamen kesildi..
Ben de ona çekecem sanırsam, zira çok benziyoruz her konuda anamla

Çok yemekte yemem öyle abur cuburumda yoktur bide..Annen çok erken girmiş menapoza,benimde yaklaşık 4 aydır olmuyordu 3 gün önce oldu ..Çok sıkıntı veriyor arada

Ben bilemem öyle hamur açmayı sıkılırım hamuru parçalarım sonra annem yapardı oda bıraktı artık yufkaya talim ediyor

Oyyyyy yerim onu varyaaa oda farkında göbüşün küçüldüğünden

Uzak dur sen oradan biz orda mimliyiz zatennn iyi akşamlar sanada görüşürüzz

Selam kızçeler

Selam hoşgeldin

İlginçmiş hiç duymamıştım bunu

kızlar şu siyasetteki konuyu kapattırayımmıı mune a.. uğraşamayacağım vlala gereksiz suçlamalarla

kızlar şu siyasetteki konuyu kapattırayımmıı mune a.. uğraşamayacağım vlala gereksiz suçlamalarla

Bu saatten sonra kapattırsan da bişi olmaz ki oky konu zaten aldı başını gitti boşver takip etme konuyu en güzeli kim ne yapıyorsa yapsın hakaret etmeden konuşmayı öğrenmesi gereken çok insan varmış onu anladım konunda

yok canım bronşit olmuş,öksürük ateş fenaydı kaç gündür,dün doktora götürdüm,gece daha iyiydi çok şükür.

Oyy çok geçmiş olsun canım benim..Bende de kronik bronşit vardı çocukken, çok hasta olurdum..Valla 20'şer 30'ar tane iğne yerdim hep totomdan

Çok teşekkür ederim

Selam kızçeler

Sedo sen hep geç kalıyon mıuhabbete
Hoşgeldin canım..

Hanım abla alıntıyı işaretlememişim, evet annem çok erken girdi..Valla o dönemini ben değil de ablam çok iyi hatırlıyor..Ben çok küçüktüm..Hep anlatır kabus gibiydi diye

Ben azıcık kayboluyorum, mutfakta işlerim var..Hamarat bi hatunum malum

İyiyiz sağol,neler olmadıki hakaretler havada uçtu yani

Aynen okudum ve polemiğe girmek istemediğimden kib butonunu bol bol kullandım.
Tartışma ortamı olmuyor burada direkt kavgaya dönüşüyor.
Klavye başında yazması kolay geliyor insanlara

Hee topiğin sonuna eklensin o da..

Ben hem tutarsız hem de o dediğindenim.Sevgilim var tü kaka ben.

Abla yeni moda o. Cevap yok,eksi rep var.

Oooo senin sevgilin var. Benim sevdiğim adamın sevgilisi. Ben tü kaka değil, direk foseptikte boğulasıyım

Ben muhabbetleri gördüm medo da sessizce izledim.

Aynen okudum ve polemiğe girmek istemediğimden kib butonunu bol bol kullandım.
Tartışma ortamı olmuyor burada direkt kavgaya dönüşüyor.
Klavye başında yazması kolay geliyor insanlara

Ben de sanal deyip kestirip atamıyorum malesef.

Çünkü bu kadınlar gerçekten var ve bu düşünceleri aşıladıkları çocukları da...

Bir an evvel atanıp açık görüşlü,saygılı insanlar yetiştirmek istiyorum.

Sen bilirsinde bundan sonraki gelecek yorumlar nasıl olacak acaba ..

kalsın yani.
cevap hakkı doğuyor devamlı çünkü. bakmayımda görmeyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…