- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
elde açarsın incecik olur hamuru,içinede istediğin malzemeyi koy yemede yanında yat,annem yapadı bir zamanlar..
bide bende arnavut kızıyım yani
Börek yoksa olmazzzzz
iyikide yazmadın boşverrr dipsiz kör kuyulara giderdin yoksammm
peri hikayesi nedir yaaa merak ettim
Kolay değildir elbette,ağrısı sızısı var bideee,ben artık vermem lazım kiloyu hiç bu kadar olmamıştım..
Birazda menapoz uyarları başladı onunda etkisi olabilir
Olabilir abla..Benim annem 36 yaşında menapoza girmeye başlamıştı..38 yaşında tamamen kesildi..
Ben de ona çekecem sanırsam, zira çok benziyoruz her konuda anamla
yok canım bronşit olmuş,öksürük ateş fenaydı kaç gündür,dün doktora götürdüm,gece daha iyiydi çok şükür.
abla sizin hamurişleri şahane oluyor,1-2 tarif versene..ama öyle elde incecik hamur açılmayanından lütfen zira o kadar ne becerim ne zamanım var..ben de kadınım diye geçiniyorum di mi
çok şükür bugün daha iyi ablacım,biraz yemek yemiş..gece uyud biraz da,sabah diyo ki; göbüşüme bak anne nasıl küçülmüş di mi,hemen büyütelim biz onu
gelmemle gitmem bir oldu yaw.. hanım ablaben kayarsam kuyulara çok kötüü sonum allah muhafaza o yüzden uzak duruyom biraz medcezir bu arada albümüne göz gezdirdim koyu saçtan vazgeçme çok yakışmış,tekrar geçmiş olsun tez zamanda umarım ağrıların geçer.. herkese iyi akşamlar
Selam kızçeler
noel baba gibi inanılan bişey. süt dişleri dökülen çocukların, çıkan dişlerini yastığının altına koyması ve diş perisinin dişleri şekerle ya da hediyeyle değiştiriceğine olan inanç.
ancak yabancı dizi ve filmlerde diş perisi genelde korku unsuru olarak kullanılmış.
İlginçmiş hiç duymamıştım bunu
Selam hoşgeldin
nerden aklıma geldiyse benim de :))
Hoşbuldum abla nasılsınız
Sabahtan beri hararetli şekilde kk yı takip ediyorum neticede ortalık durulmuş gibi gözüküyor
kızlar şu siyasetteki konuyu kapattırayımmıı mune a.. uğraşamayacağım vlala gereksiz suçlamalarla
kızlar şu siyasetteki konuyu kapattırayımmıı mune a.. uğraşamayacağım vlala gereksiz suçlamalarla
yok canım bronşit olmuş,öksürük ateş fenaydı kaç gündür,dün doktora götürdüm,gece daha iyiydi çok şükür.
gelmemle gitmem bir oldu yaw.. hanım ablaben kayarsam kuyulara çok kötüü sonum allah muhafaza o yüzden uzak duruyom biraz medcezir bu arada albümüne göz gezdirdim koyu saçtan vazgeçme çok yakışmış,tekrar geçmiş olsun tez zamanda umarım ağrıların geçer.. herkese iyi akşamlar
Selam kızçeler
Yaftalananlar Başlığı adı altında mı toplansak acaba ?
Mona, iyi sen tutarsızmışsın. Ben neymişim sen biliyorsun
İlk eksi repimi çaktılar sonunda hayırlı olsun
İyiyiz sağol,neler olmadıki hakaretler havada uçtu yani
Hee topiğin sonuna eklensin o da..
Ben hem tutarsız hem de o dediğindenim.Sevgilim var tü kaka ben.
Abla yeni moda o.Cevap yok,eksi rep var.
Oyy çok geçmiş olsun canım benim..Bende de kronik bronşit vardı çocukken, çok hasta olurdum..Valla 20'şer 30'ar tane iğne yerdim hep totomdan
Çok teşekkür ederim
Sedo sen hep geç kalıyon mıuhabbete
Hoşgeldin canım..
Hanım abla alıntıyı işaretlememişim, evet annem çok erken girdi..Valla o dönemini ben değil de ablam çok iyi hatırlıyor..Ben çok küçüktüm..Hep anlatır kabus gibiydi diye
Ben azıcık kayboluyorum, mutfakta işlerim var..Hamarat bi hatunum malum
Aynen okudum ve polemiğe girmek istemediğimden kib butonunu bol bol kullandım.
Tartışma ortamı olmuyor burada direkt kavgaya dönüşüyor.
Klavye başında yazması kolay geliyor insanlara
Sen bilirsinde bundan sonraki gelecek yorumlar nasıl olacak acaba ..
kalsın yani.Bu saatten sonra kapattırsan da bişi olmaz ki oky konu zaten aldı başını gitti boşver takip etme konuyu en güzeli kim ne yapıyorsa yapsın hakaret etmeden konuşmayı öğrenmesi gereken çok insan varmış onu anladım konunda
Oooo senin sevgilin var. Benim sevdiğim adamın sevgilisi. Ben tü kaka değil, direk foseptikte boğulasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?