• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Çıkmadan sana da takılasım geldi:))
elmayra 7 haftalık mı bebe:53: 3-4 hafta sonra fasulye yemişsinde gaz yapmış gibi çıkar ortaya bücür:9:
Ay senin gebelik günlüğünü seveyim, maşaallah:nazar::nazar: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hey gidi hey bu site ne bebeler gördü, sitenin bereketi kk bebekleri:emir_bebek:
Sitenin muzurları tek tek doğuruyor, kafamdaki birkaç isimde doğurursa süper olacak, bebe pışpışlamaktan ne geyiğe ne polemiğe fırsat bulamazlar:60::60:

Nickle kadesanın kırkı karışacak:nazar::nazar:

Abla bana da bir el atın, ben ne zaman doğuracağım :27:

Ben de geldim:3:

Kızlar, geçen gün tartıldım şoktayım ya..
Geçen hafta 64 tüm..Bu arada 67yle falan girmiştim ameliyata..
Neyse kiloda alınan miktar haricinde değişiklik yok derken, bu hafta 60 tım:53:
Ve bugün regl oldum..Şoktayım..

Ben diyet yapmıyorum, bir tek ödemlerim gitsin diye maydonoz suyuna abandım ve tuzu kestim tamamen, ondan mı ki?
Haftaya da 55 olsam ne güzel olur ahahhaha :60:

Tabi benim şu sıralar konuşacağım bitek kilo, lipo falan filan:ssz:

Siz nörüyonuz:37:

Ben ne zaman 60 olacağım ya :19:

med sana gelsın [video=youtube;d5Qv-abC68k]http://www.youtube.com/watch?v=d5Qv-abC68k[/video]:32::32::32:

Hoşgeldim canım :38:
Hayırlısıyla evlen, sağlıkla al kucağına çocuğunu..Ama hemen yapma yav, azcık birbirinizin tadını çıkarın :1:

Zor benim için o mesele, bendeki bu kılı kırk yarma durumu varken :30:
Evlat edinmekte bir seçenek aslında, bekar bayanlara veriyorlar mı orasını bilemiyorum işte :26:

Abla karnım ne zaman cıkar sence. Ya da yağlarım ne zaman kaybolur :1:

Saol ablacım Allah razı olsun, sen böyle yazınca ağlayasım geldi benim de. Ne günler ne bebekler ne ayrılıklar gördük hep birlikte.

Biz coluk cocuga karışalım senin kib sayısı azalsın dimiiii :D

Benim 12. haftada çıkmaya başlamıştı karnım, senin bücür yağlardan istifade ederek daha erken çıkar ortaya belki:9:

Bugün bir arkadaşa belgesel anlatıyorum, söyle böyle derken ağlayarak anlatmaya basladım :60: Kız da soka girdi :60:

Sütas reklamında ayagı kayan ineğe cok ağlıyorum :D

Uğraşma kızım benlen :D hamile mamile demeden dalarım :D

Hahahahaha bizim kapı gibi elmayramız sütaştaki ineğe bile ağlar olmuş, durum vahim, sitece önlem almamız lazım:ssz:
ay sen bebeğini ultrasonda görünce de salya sümük ağlarsın, ben şaşkın şaşkın bakmıştım da, eşimle bizimkiler hüngür hüngür ağlamıştı, kızımın ultrasonda ilk dikkati çeken kısmı çenesiydi hahahahaaha daha o zamandan belliydi anasının kızı olacağı:60::60:

Bu pazar geliyor:)

hybris,
sağlıkla gelsin yavrun:nazar:

Kurban olurum bebeklerimiz geliyor, Allah hepsinin bahtını güzel eylesin inşaallah:16:

Benim sizden neyim eksik,:19:
Siz böle nazlanırken bende hamileymişim numarası mı yapsam:ssz:kim ne bilcek:ssz:
Senden çok nazlanırım:ssz:

A-aaaa parkon sen hamilesin zaten, daha geçen gün bana dördüzlerim geliyor, ben doğurdum mu böyle doğururum demedin mi:51:
kadesayla elmayraya nispet olsun diye dördüz doğuruyorum dediğini ne çabuk unuttun:60:

Reglden sanırım..Bide ilaç bırakıyorum ya, sarsıyor bünyemi :(

Canım senin boyun çok uzunmuş ama..
Ben de ne zaman 50 olcam yaaaaa diyorum mesela :1:

Yok canım ne uzunu, nevoş kısa olduğundan beni uzun zannediyor :1:
1.73'üm ben, hiçte uzun değil, normal boy işte :19:

Zor benim için o mesele, bendeki bu kılı kırk yarma durumu varken :30:
Evlat edinmekte bir seçenek aslında, bekar bayanlara veriyorlar mı orasını bilemiyorum işte :26:

Ben de kıbrısa gitmeyi düşünmüştüm biara :1:
Ama tabi osmanlıdan kalma bi baba olunca, olmadı o iş :)

Şartlarını sağladıktan sonra verirler diye tahmin ediyorum, ama yine de prosedür olarak zor işler onlar end.

Back
X