Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Bacım bende seni arıyordum BdV de.
Banada bi test yap bakim, hamile miyim :27:

dur küre ne gösterecek bir bakayım parkuşum :27: yok kız bir de 19 yaşındayım hamile miyim demiş :27: 19 yaşındaysan kesin hamilesin, 21 olsan belki ama 23 yaşında olsaydın asla hamile olmazdın diyeceeedim müdürüm yakmasın didim :27:

sen siyaset topiklerinden çık bak bdv cennet gibi :60: ama şimdi ben anlamadım sen seferoğullarından mısın, tellioğullarından mı? :60:

dur küre ne gösterecek bir bakayım parkuşum :27: yok kız bir de 19 yaşındayım hamile miyim demiş :27: 19 yaşındaysan kesin hamilesin, 21 olsan belki ama 23 yaşında olsaydın asla hamile olmazdın diyeceeedim müdürüm yakmasın didim :27:

sen siyaset topiklerinden çık bak bdv cennet gibi :60: ama şimdi ben anlamadım sen seferoğullarından mısın, tellioğullarından mı? :60:

Şimcik 18 yaşında hamile kalınabiliyo, 19 uğursuz sayı falan diye bir genelleme varsa öğrenmek istemiş yavrucak, :1:

Benim gibi mezcut hiçbir siyasi partiyi desteklemeyip, bu kadar muhalefet yapan biri daha yoktur heralde:60:
Nasıl bir muhalif ruhum varsa çıkamıyom ordan..
30 Mart'ta büyük hezimete uğrayıp dahada girmiycem , gelirim artık BdV ye:60:

Benim kocama arkadaşları seferoğlu der gerçek hayattada:1:
Ondan çok güldüm Mune ye, bilipte söyler gibi bir hali vardı:1:

Son düzenleme:

Beğenemiyom ama burdan beğeniyim didim.:1:

Bende hafiften bir ermişlik var demek ki:51:

Bu gece hayaletim yok, ay ne oldu acaba, hiç sesi çıkmıyor yavrucağın:ssz:

office sende rahat dur, bdvden gideceksin yine demedi deme :4:
Muzurluk yapıyorsun bu ara :4:
Bu arada kafayı kaldırıp kimseye bakamıyorum, Hanım yok ortalarda, haberi olan var mı? kadesa'yla kızı nasıl? Nick ne durumda biriniz beni bilgilendirsin lütfen:51:

Bu arada kafayı kaldırıp kimseye bakamıyorum, Hanım yok ortalarda, haberi olan var mı? kadesa'yla kızı nasıl? Nick ne durumda biriniz beni bilgilendirsin lütfen:51:

nick iyi arada ben iyiyim diyip kaçıyor daha dün gitmişti birara ama çok duramıyor malum bebişi minicik :16::16:

nick iyi arada ben iyiyim diyip kaçıyor daha dün gitmişti birara ama çok duramıyor malum bebişi minicik :16::16:

Ay patrona söylesemde el ovuşturma ifadesi eklese şuraya ya da şöyle sinsi sinsi kıs kıs gülen bir ifade iyi olurdu:51:
Sitenin bdv fatihleri bir bir doğurdu, bebeklerden fırsat bulupta geyik bile yapamıyorlar:9:
Ama öte yandan özlüyorda insan, onlar kaçmaya ben kovalamaya alışmıştım, insan ister istemez bir boşluk hissediyor hayatında:ssz:

toliiiiiiiinnn hayaletimm bende seni merak etmiştim:ssz:

Ay patrona söylesemde el ovuşturma ifadesi eklese şuraya ya da şöyle sinsi sinsi kıs kıs gülen bir ifade iyi olurdu:51:
Sitenin bdv fatihleri bir bir doğurdu, bebeklerden fırsat bulupta geyik bile yapamıyorlar:9:
Ama öte yandan özlüyorda insan, onlar kaçmaya ben kovalamaya alışmıştım, insan ister istemez bir boşluk hissediyor hayatında:ssz:

evet ya biraz farklı ifadeler eklenebilir ağzı sulanan smile mesela :27::27: buaralar pek çalışamıyorsun galiba banlanacak kişi kalmadı :60: bende yeni mapıstan çıktığımdan uğramıyorum bdvye çok :63: :18:

Kadişimden ses yok, yarın bir mesaj atayım.
2 çete liderine birde fırlama hatun eklendi, nasıl gelsin arkadaşım buraya.

evet ya biraz farklı ifadeler eklenebilir ağzı sulanan smile mesela :27::27: buaralar pek çalışamıyorsun galiba banlanacak kişi kalmadı :60: bende yeni mapıstan çıktığımdan uğramıyorum bdvye çok :63: :18:

Ben seni çok merak dttim , tanıyorum demi?

neler diyor o bakim okadar banlanılırmı gelip benle uğraşmasını özledim :19::19:

Neler yazıyor bana bir bilsen, dur bak bitanesini yazayım buraya :60::60:
tolin bildirme sebebini altta belirtti:
burdayım ensendeyim nefesimi hissetmedınmı yoksa ahahha:D bıletını papua yenıgineye aldım bebişim altınada not düştürdüm gidişin olsunda dönüşün olmasın diyee ahahaha:D bu banın acısını cok fena cıkarıcam ellerim yakanda hayin muneeeaaa zalım muneaaaaa:P:P:P:P:P

Beni müdürlükten attıracakmış, yerime geçecekmiş, ilk icraat olarakta beni sonsuza kadar banlayacakmış:60:

Neler yazıyor bana bir bilsen, dur bak bitanesini yazayım buraya :60::60:
tolin bildirme sebebini altta belirtti:
burdayım ensendeyim nefesimi hissetmedınmı yoksa ahahha:D bıletını papua yenıgineye aldım bebişim altınada not düştürdüm gidişin olsunda dönüşün olmasın diyee ahahaha:D bu banın acısını cok fena cıkarıcam ellerim yakanda hayin muneeeaaa zalım muneaaaaa:P:P:P:P:P

Beni müdürlükten attıracakmış, yerime geçecekmiş, ilk icraat olarakta beni sonsuza kadar banlayacakmış:60:

ahahahaha banlıyken bile rahat durmuyor arkadaşım :60: :60: yanlız döndüğünde bir isyan daha çıkarabilir söylim :30::30:

tolin beni banlama yetkisine sahip olursa daha ağzımı açamadan atar:60:

:60: :60: aman aman ona öyle birşey verilirmi hepimizi atar tek başına takılır kk da :60:

parkon google amcada kaybolmuşken nick çıkmasın diye tekrar yazmadım buraya :27:

Ne oluyor yahu:51:
tolin sen mi örgütlüyorsun insanları:4:
Tolini sevenler derneği mi kuruldu:53:

Abla yazıyorum sana özelden :ssz:

Back
X