• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

kuşları aç-susuz bırakın, kuşlar bana iltica etsin, sonra da geri isteyin :19: isteseniz de gelmez onlar artık :27: bak ne ka güzel dip dibe oturuyorlar :27:

hadi kuşlar bana kaçtı da benim mesaj sayım ve arkadaşlarım kime kaçtı? :44:

Dağa gaaaçtı, dağ da yandı bitti kül olduuuuuuuuuu :9: :9:

O hikaye aklıma geldi ya birden. Eğer kuşlarımı bana verirsen, hatta parkonunkilerden de bir tane ver el altından . Sana mesaj sayını geri viririm . :23:

Dağa gaaaçtı, dağ da yandı bitti kül olduuuuuuuuuu :9: :9:

O hikaye aklıma geldi ya birden. Eğer kuşlarımı bana verirsen, hatta parkonunkilerden de bir tane ver el altından . Sana mesaj sayını geri viririm . :23:

:60: al sondaki kuşlar senin olsun, hasta ve yaşlı gibi bakanlar parkunun :27:

evet. seninkileride versene bana:27::52:

:27: "oky kuş cenneti" olacak o zaman :60:

Son düzenleme:
Şimdi konunun 6 ay öncesi görünüyor kısmını anladım da,bu torpillilerin civcivi nerden geldi onu çözemiyom.:25:

Şuan 3 tane şüpheli var,OKY,OFFICE ve MUNE:ssz::ssz:

Bizim civcivler azalırken bu üçlünün civcivi artmış:ssz::ssz:

Siteye komplo düzenleyen sizsiniz demi,kabul edin..Civcivlerinizi bana verirseniz kimseye demem sizi:ssz:

:60: al sondaki kuşlar senin olsun, hasta ve yaşlı gibi bakanlar parkunun :27:

:27: "oky kuş cenneti" olacak o zaman :60:

Hasta ve yaşlı olanlara bile razıyım oficem,müdür beni bir hafta hapse tıkıp,fırsat bu fırsat civcivlerimi salmış meydana.
Halbu ki mesaj attım yalvardım,yazık bana dedim,ben 1 hafta dayanamam mapısa,3 günde anlaşalım dedim,kaele bile almadı.:5:
Üstüne bide civcivlerimi salmış,hayin müdür işte.:5:

Kuşlarımı geri verin :47::47::47:
Alın terimle besleyip büyüttüm ben onları, gayri meşru iki kuşum bile vardı:47::47::47:

Kuşlar yerine puanlar gidivereydi nolurdu:14:

Hasta ve yaşlı olanlara bile razıyım oficem,müdür beni bir hafta hapse tıkıp,fırsat bu fırsat civcivlerimi salmış meydana.
Halbu ki mesaj attım yalvardım,yazık bana dedim,ben 1 hafta dayanamam mapısa,3 günde anlaşalım dedim,kaele bile almadı.:5:
Üstüne bide civcivlerimi salmış,hayin müdür işte.:5:

ya ben, ya ben :14: bende mesaj attım, ben ettim sen etme müdürüm didim, 5 gün nasıl geçer didim ama dinlemedi bastı banı :14: neyse ki kazen insaflı da sizden kaçan kuşları bana yönlendirmiş :27: hem 5 gün bantlı- ayrıca kuşsuz da olabilirdim :60:

med, sistem kuşlarınızı alıp sizi arkadaşlık listemden silmiş :60: Resmen 30 kişi açık var kimler gitti acebağğ :14:

Son düzenleme:
ya ben, ya ben :14: bende mesaj attım, ben ettim sen etme müdürüm didim, 5 gün nasıl geçer didim ama dinlemedi bastı banı :14: neyse ki kazen insaflı da sizden kaçan kuşları bana yönlendirmiş :27: hem kel- hem fodul gibi, hem 5 gün bantlı- hem kuşsuz da olabilirdim :60:

med, sistem kuşlarınızı alıp sizi arkadaşlık listemden silmiş :60: Resmen 30 kişi açık var kimler gitti acebağğ :14:

Ahahaha,o'' hem kel,hem fodul'' ben oluyom bu durumda.:60:
Hem banlandım,hemide kuşsuz kaldım:14::14:

Back
X