Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar hayırlı sabahlar olsun
Tolin yok,niye üyelik iptali yaptırdı ki,gelir herhalde yakında :44:
Günaydın Hanım,
daha doğrusu tünaydın
bana üyeliğimi iptal et demiş, sebep yazmamıştı ama tatsız bir durumdan dolayı gitmediği belli oluyordu, sonra kızlar söyledi sınavı varmış, herhalde ona çalışmak için gitti ama taciz ediyor, mail atıp demediğini bırakmıyor bana, mağdurum
Birde hazır seni görüp aklıma gelmişken, sen, parkon, birkaç arkadaş daha özelden kızımın sınavını sormuşsunuz, sağolun hepiniz
Kızım meslek liseli olduğundan ygs'de (eşit ağırlıktan) aldığı puan üzerinden yerleşecekti üniversiteye çünkü kendi bölümünde devam etmek istiyor ama aldığı puan 4 yıllık meslek eğitimi için yetersiz, önlisans yapabilir ama onu da en azından bu sene için düşünmüyor, şansını önümüzdeki sene tekrar deneyecekmiş. Eğer seneye de 4 yıllık tutturamazsa önlisans olarak başlar 2+2 yaparım diyor, kararı ona bıraktık.
Abla hiç uğraşmasın 4 yıllıkla,valla ömrünü harcar yok yere...![]()
Öyle mi diyorsunya ben gir kızım 2 yıllığa daha sonra 2 yıl daha okur 4 yıla tamamlarsın diyorum ama ille de 4 yıla girmeye çalışacağım diyor, okul öncesi öğretmenliği yapmak istediğinden 4 yıl okumam şart diyor, tamam 4 yıl okusunda 2+2 seçeneği var, onu değerlendirsin istiyorum.
Valla hala vakti var aslında fakat malum ne de olsa okuyacak olan o, çokta etkilemek istemiyorum, hayatıyla ilgili yolunu kendi çizsin, sonra anne sen ısrar ettin diye gittim demesin.
Geçen gün uğradığımız biri de aynı senin gibi dedi, git başla önlisansla seni buralarda görmeyeyim dedi![]()
Valla bölümünü bilmiyorum ama çok güzel bölümler var 2 yıllıklarda çat diye atanan.Biz öğretmen olduk da ne oldu,yaş 23 18 yaşında memur olup 5 senedir çalışanlar var etrafımda...Ben hala pederbanka talim...
![]()
:))))) hangi bolum onlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla bi arkadaşım radyoloji teknikeri,biri muhasebe,biri anestezi,bi de bilg.programcılığı mı ne...Tam adını anımsayamadım.
keşke birini okusaydım.
Valla bölümünü bilmiyorum ama çok güzel bölümler var 2 yıllıklarda çat diye atanan.Biz öğretmen olduk da ne oldu,yaş 23 18 yaşında memur olup 5 senedir çalışanlar var etrafımda...Ben hala pederbanka talim...
edit... Aaaa çocuk gelişimiymiş.Abla okul öncesinin de eski havası kalmadı artık.
Mune senin kız heves ediyor okumak istiyor ama o heves bir süre sonra kursakta kalıyor maalesef
ha atandım ha atanacağım derken ömür çürüyor.
görüyorsun bizlerden
öğretmenlikten hele koşa koşa uzaklaşsın herkes bana kalırsa.![]()
Günaydın Hanım,
daha doğrusu tünaydın
bana üyeliğimi iptal et demiş, sebep yazmamıştı ama tatsız bir durumdan dolayı gitmediği belli oluyordu, sonra kızlar söyledi sınavı varmış, herhalde ona çalışmak için gitti ama taciz ediyor, mail atıp demediğini bırakmıyor bana, mağdurum
Birde hazır seni görüp aklıma gelmişken, sen, parkon, birkaç arkadaş daha özelden kızımın sınavını sormuşsunuz, sağolun hepiniz
Kızım meslek liseli olduğundan ygs'de (eşit ağırlıktan) aldığı puan üzerinden yerleşecekti üniversiteye çünkü kendi bölümünde devam etmek istiyor ama aldığı puan 4 yıllık meslek eğitimi için yetersiz, önlisans yapabilir ama onu da en azından bu sene için düşünmüyor, şansını önümüzdeki sene tekrar deneyecekmiş. Eğer seneye de 4 yıllık tutturamazsa önlisans olarak başlar 2+2 yaparım diyor, kararı ona bıraktık.
Rengina,
anlatamıyorum benim bücüre. Bende o zaman yaşayarak öğren dedim, öğretmenleri bile bölüm değiştir diyor düşün artık, onun o hevesini, özverisini, çocuklarla olan diyaloğunu gördükçe daha da üzülüyorlar sanırım, uzaklaş bu meslekten diyorlar, birde kızım diye demiyorum hakikaten çok vefalı, saygılıdır da, onu tüm özellikleriyle değerlendirince günah yavrum sana diyorlar inan![]()
Rengina,
anlatamıyorum benim bücüre. Bende o zaman yaşayarak öğren dedim, öğretmenleri bile bölüm değiştir diyor düşün artık, onun o hevesini, özverisini, çocuklarla olan diyaloğunu gördükçe daha da üzülüyorlar sanırım, uzaklaş bu meslekten diyorlar, birde kızım diye demiyorum hakikaten çok vefalı, saygılıdır da, onu tüm özellikleriyle değerlendirince günah yavrum sana diyorlar inan![]()
HER GÜN 2 SSAAT YÜRÜYORUM BU ARALAR. MALUM ZAYIFLAYACAĞIM. AMA ABARTMIŞIM SANIRIM. DÜN EVE GELDİM. VE FİLM KOPTU:). HER YANNIM AĞRIYOR. BUGÜN OFF VERDİM KENDİME. HIRS İYİDE BU KADARI FAZLA KARDEŞİM.)
ay büyük harfle yazmışım. parmağımı oynatamıyorum. siz küçük harf olarak görün bunu. tekrar yazarsam geberirim:)
valla kibleKibleyim mi seni şimdi![]()