• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

[video=youtube_share;bwEUN_sW46Y]http://youtu.be/bwEUN_sW46Y[/video]

:60::60::60:

[video=youtube_share;epuR2qJV4E0]http://youtu.be/epuR2qJV4E0[/video]

:52::52::52:

Günaydınlar hayırlı sabahlar olsun :3:
Tolin yok,niye üyelik iptali yaptırdı ki,gelir herhalde yakında :44:

Günaydınlar hayırlı sabahlar olsun :3:
Tolin yok,niye üyelik iptali yaptırdı ki,gelir herhalde yakında :44:

Günaydın Hanım,
daha doğrusu tünaydın:9:

bana üyeliğimi iptal et demiş, sebep yazmamıştı ama tatsız bir durumdan dolayı gitmediği belli oluyordu, sonra kızlar söyledi sınavı varmış, herhalde ona çalışmak için gitti ama taciz ediyor, mail atıp demediğini bırakmıyor bana, mağdurum:51:

Birde hazır seni görüp aklıma gelmişken, sen, parkon, birkaç arkadaş daha özelden kızımın sınavını sormuşsunuz, sağolun hepiniz:54:
Kızım meslek liseli olduğundan ygs'de (eşit ağırlıktan) aldığı puan üzerinden yerleşecekti üniversiteye çünkü kendi bölümünde devam etmek istiyor ama aldığı puan 4 yıllık meslek eğitimi için yetersiz, önlisans yapabilir ama onu da en azından bu sene için düşünmüyor, şansını önümüzdeki sene tekrar deneyecekmiş. Eğer seneye de 4 yıllık tutturamazsa önlisans olarak başlar 2+2 yaparım diyor, kararı ona bıraktık.

Günaydın Hanım,

bana üyeliğimi iptal et demiş, sebep yazmamıştı ama tatsız bir durumdan dolayı gitmediği belli oluyordu, sonra kızlar söyledi sınavı varmış, herhalde ona çalışmak için gitti ama taciz ediyor, mail atıp demediğini bırakmıyor bana, mağdurum:51:

Birde hazır seni görüp aklıma gelmişken, sen, parkon, birkaç arkadaş daha özelden kızımın sınavını sormuşsunuz, sağolun hepiniz:54:
Kızım meslek liseli olduğundan ygs'de (eşit ağırlıktan) aldığı puan üzerinden yerleşecekti üniversiteye çünkü kendi bölümünde devam etmek istiyor ama aldığı puan 4 yıllık meslek eğitimi için yetersiz, önlisans yapabilir ama onu da en azından bu sene için düşünmüyor, şansını önümüzdeki sene tekrar deneyecekmiş. Eğer seneye de 4 yıllık tutturamazsa önlisans olarak başlar 2+2 yaparım diyor, kararı ona bıraktık.

Abla hiç uğraşmasın 4 yıllıkla,valla ömrünü harcar yok yere...:ssz::ssz:

Abla hiç uğraşmasın 4 yıllıkla,valla ömrünü harcar yok yere...:ssz::ssz:

Öyle mi diyorsun:ssz: ya ben gir kızım 2 yıllığa daha sonra 2 yıl daha okur 4 yıla tamamlarsın diyorum ama ille de 4 yıla girmeye çalışacağım diyor, okul öncesi öğretmenliği yapmak istediğinden 4 yıl okumam şart diyor, tamam 4 yıl okusunda 2+2 seçeneği var, onu değerlendirsin istiyorum.

Valla hala vakti var aslında fakat malum ne de olsa okuyacak olan o, çokta etkilemek istemiyorum, hayatıyla ilgili yolunu kendi çizsin, sonra anne sen ısrar ettin diye gittim demesin.
Geçen gün uğradığımız biri de aynı senin gibi dedi, git başla önlisansla seni buralarda görmeyeyim dedi:9:

Öyle mi diyorsun:ssz: ya ben gir kızım 2 yıllığa daha sonra 2 yıl daha okur 4 yıla tamamlarsın diyorum ama ille de 4 yıla girmeye çalışacağım diyor, okul öncesi öğretmenliği yapmak istediğinden 4 yıl okumam şart diyor, tamam 4 yıl okusunda 2+2 seçeneği var, onu değerlendirsin istiyorum.

Valla hala vakti var aslında fakat malum ne de olsa okuyacak olan o, çokta etkilemek istemiyorum, hayatıyla ilgili yolunu kendi çizsin, sonra anne sen ısrar ettin diye gittim demesin.
Geçen gün uğradığımız biri de aynı senin gibi dedi, git başla önlisansla seni buralarda görmeyeyim dedi:9:

Valla bölümünü bilmiyorum ama çok güzel bölümler var 2 yıllıklarda çat diye atanan.Biz öğretmen olduk da ne oldu,yaş 23 18 yaşında memur olup 5 senedir çalışanlar var etrafımda...:ssz: Ben hala pederbanka talim...:ssz:

edit... Aaaa çocuk gelişimiymiş.Abla okul öncesinin de eski havası kalmadı artık.

Son düzenleme:
Valla bölümünü bilmiyorum ama çok güzel bölümler var 2 yıllıklarda çat diye atanan.Biz öğretmen olduk da ne oldu,yaş 23 18 yaşında memur olup 5 senedir çalışanlar var etrafımda...:ssz: Ben hala pederbanka talim...:ssz:

:))))) hangi bolum onlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:))))) hangi bolum onlar

Valla bi arkadaşım radyoloji teknikeri,biri muhasebe,biri anestezi,bi de bilg.programcılığı mı ne...Tam adını anımsayamadım.

keşke birini okusaydım.

Valla bi arkadaşım radyoloji teknikeri,biri muhasebe,biri anestezi,bi de bilg.programcılığı mı ne...Tam adını anımsayamadım.

keşke birini okusaydım.

Bilgisayar prog okuyan arkadaslarimdan ucu atandi tek

Mune senin kız heves ediyor okumak istiyor ama o heves bir süre sonra kursakta kalıyor maalesef:ssz:
ha atandım ha atanacağım derken ömür çürüyor.
görüyorsun bizlerden:ssz:

öğretmenlikten hele koşa koşa uzaklaşsın herkes bana kalırsa.:31:

edit... Aaaa çocuk gelişimiymiş.Abla okul öncesinin de eski havası kalmadı artık.

Heh bende tam çocuk gelişimi yazacaktım ama sen okumuşsun zaten, yavrum o sevdiği için çocuk gelişimi okumak istiyor, bildiğin çocuk delisi, staja uçarak gider mi insan, staj çıkışı başka okula gidip gönüllü çalışır mı ama benim kız çalışıyor, benden çok öğretmenleri görüyor,öşu an staja gittiği okuldaki çocukların dışında gönüllü gittiği okulun çocuklarını da 23 Nisan'a hazırlıyor, koreografileri kendi hazırladı, yanına gittiği öğretmenler sen çok iyi bir öğretmen olacaksın ama bu bölümü okuma diyorlar, benim kız onları da dinlemiyor.

Mune senin kız heves ediyor okumak istiyor ama o heves bir süre sonra kursakta kalıyor maalesef:ssz:
ha atandım ha atanacağım derken ömür çürüyor.
görüyorsun bizlerden:ssz:

öğretmenlikten hele koşa koşa uzaklaşsın herkes bana kalırsa.:31:

Rengina,
anlatamıyorum benim bücüre. Bende o zaman yaşayarak öğren dedim, öğretmenleri bile bölüm değiştir diyor düşün artık, onun o hevesini, özverisini, çocuklarla olan diyaloğunu gördükçe daha da üzülüyorlar sanırım, uzaklaş bu meslekten diyorlar, birde kızım diye demiyorum hakikaten çok vefalı, saygılıdır da, onu tüm özellikleriyle değerlendirince günah yavrum sana diyorlar inan:ssz:

Günaydın Hanım,

Geri dönünce sende kes biletini olsun bitsin,kendi yok burada ama yeri bellioluyor keratanın..

Benim kızda ilk yıl yeterli puan alamamıştı,1 sene daha dersanaya gitti,yine düşük geldi puanı..Burada da istediği yerler olmayınca işte kıbrısa gitti..
Aynısı bizde oldu,2 senelik okuyacağıma tekrar hazırlanırım sınava girerim dedi,öylede yaptı yinede istediği yer olmamıştı..
Hayırlısı olsun yinede,kararı verecek olan kendisi..

HER GÜN 2 SSAAT YÜRÜYORUM BU ARALAR. MALUM ZAYIFLAYACAĞIM. AMA ABARTMIŞIM SANIRIM. DÜN EVE GELDİM. VE FİLM KOPTU:). HER YANNIM AĞRIYOR. BUGÜN OFF VERDİM KENDİME. HIRS İYİDE BU KADARI FAZLA KARDEŞİM.)
ay büyük harfle yazmışım. parmağımı oynatamıyorum. siz küçük harf olarak görün bunu. tekrar yazarsam geberirim:)

Rengina,
anlatamıyorum benim bücüre. Bende o zaman yaşayarak öğren dedim, öğretmenleri bile bölüm değiştir diyor düşün artık, onun o hevesini, özverisini, çocuklarla olan diyaloğunu gördükçe daha da üzülüyorlar sanırım, uzaklaş bu meslekten diyorlar, birde kızım diye demiyorum hakikaten çok vefalı, saygılıdır da, onu tüm özellikleriyle değerlendirince günah yavrum sana diyorlar inan:ssz:

ah ah ben de ne hayalerle girmiştim üniversiteye :43:
bize talih arkasını döndü :ssz: mune ama belki kızın şansı yaver gider de hemen alır işini eline. nasip aslında biz ne desekte olacağın önüne geçilmez.

inşallah gönlündeki olur ne diyim:29:

Rengina,

Kizinizin dogrudan bi dört yillik okumasi daha yerinde olacaktır.erkeğin birakin erkegi tum insanlarin size tutumu bile değişiyor yuksek yuksek yuksek okumus olusunuzdan.tabi bu benim şahsi fikrim.kararlar elbetteki kizinizin

HER GÜN 2 SSAAT YÜRÜYORUM BU ARALAR. MALUM ZAYIFLAYACAĞIM. AMA ABARTMIŞIM SANIRIM. DÜN EVE GELDİM. VE FİLM KOPTU:). HER YANNIM AĞRIYOR. BUGÜN OFF VERDİM KENDİME. HIRS İYİDE BU KADARI FAZLA KARDEŞİM.)
ay büyük harfle yazmışım. parmağımı oynatamıyorum. siz küçük harf olarak görün bunu. tekrar yazarsam geberirim:)

Kibleyim mi seni şimdi :27::27:

Back
X