• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Düşün Med, senin sandviç gözümün önüne geldikçe birde tavuğun halini düşününce ne hale geliyor Müdür:60:
Yemin ediyorum hem yazıyorum hem gülüyorum, eşim çıldırdın mı demesin diye sesli kahkaha atmamak için sıkıyorum kendimi, mutfağa kaçtım senin yüzünden:60:

Ama müdürüm çok lezzetli bişeydi o :60:
Hüp diye mideme gidiverdi o gün :60:

Ahahhah nevo ya sesli güldüm :60:
Tamam çekiliyorum yarışmadan, diğer arkadaşların önü açılsın :60:

ama bir gün çok güzel yemekler yapıp koyucam..Tıpkı s-m kıyafetlerimin içine kendimi koyup gönderdiğim gibi :60:
Ben de yarışma neden sakin geçiyor diyorum nedeni senin tavuk sandviç olabilir mi:28:
Ben topiğe duyuru yapayım herkes toplansın:60:
şimdide ben pıçağımla geziyorum nevoooo peşindeyim kork bendennn:47::47::47::47::27:

Nedense pek korkmadım:44::51::52::52::52::52:

Ben de yarışma neden sakin geçiyor diyorum nedeni senin tavuk sandviç olabilir mi:28:

tabiiii mune var arkanda kormazsınn mune papua yenigineye gidince napıcaksın bakalım:27::27::27:

Arkama saklan Nevreste, ben tolin'i yola getirme metodunu biliyorum, avatarı da değişmiş, nasıl birşey o öyle:60:

tabiiii mune var arkanda kormazsınn mune papua yenigineye gidince napıcaksın bakalım:27::27::27:

Ben de kaçarım $p036.gif

Back
X