Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Düşün Med, senin sandviç gözümün önüne geldikçe birde tavuğun halini düşününce ne hale geliyor Müdür:60:
Yemin ediyorum hem yazıyorum hem gülüyorum, eşim çıldırdın mı demesin diye sesli kahkaha atmamak için sıkıyorum kendimi, mutfağa kaçtım senin yüzünden:60:

Ama müdürüm çok lezzetli bişeydi o :60:
Hüp diye mideme gidiverdi o gün :60:

Ahahhah nevo ya sesli güldüm :60:
Tamam çekiliyorum yarışmadan, diğer arkadaşların önü açılsın :60:

ama bir gün çok güzel yemekler yapıp koyucam..Tıpkı s-m kıyafetlerimin içine kendimi koyup gönderdiğim gibi :60:
Ben de yarışma neden sakin geçiyor diyorum nedeni senin tavuk sandviç olabilir mi:28:
Ben topiğe duyuru yapayım herkes toplansın:60:
şimdide ben pıçağımla geziyorum nevoooo peşindeyim kork bendennn:47::47::47::47::27:

Nedense pek korkmadım:44::51::52::52::52::52:

Ben de yarışma neden sakin geçiyor diyorum nedeni senin tavuk sandviç olabilir mi:28:

tabiiii mune var arkanda kormazsınn mune papua yenigineye gidince napıcaksın bakalım:27::27::27:

Arkama saklan Nevreste, ben tolin'i yola getirme metodunu biliyorum, avatarı da değişmiş, nasıl birşey o öyle:60:

tabiiii mune var arkanda kormazsınn mune papua yenigineye gidince napıcaksın bakalım:27::27::27:

Ben de kaçarım $p036.gif

Back
X