Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacım şimdi konuştum sana çok selamı var bu mesajını görmüş selamını almışHanım'la reelde görüşen birileri varsa selamımı iletsin lütfen, kafa izni bitince yeni sitenin iletişim linkine nasıl ulaşacağını bilemez bizim ihtiyar heyeti onursal başkanı
Bu linki verin ona, geliyorum dediğinde ordan yazması gerekiyor tekrar aktif edin diye.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?misc/contact
biz gitsek geri gelmeyelim diye link saklarsın hayIn muneeeee zalIIImm muneeeeeeHanım'la reelde görüşen birileri varsa selamımı iletsin lütfen, kafa izni bitince yeni sitenin iletişim linkine nasıl ulaşacağını bilemez bizim ihtiyar heyeti onursal başkanı
Bu linki verin ona, geliyorum dediğinde ordan yazması gerekiyor tekrar aktif edin diye.
Hanım'la reelde görüşen birileri varsa selamımı iletsin lütfen, kafa izni bitince yeni sitenin iletişim linkine nasıl ulaşacağını bilemez bizim ihtiyar heyeti onursal başkanı
Hanım,
sen gidince topiği perili köşke çevirdiler, ihtiyar heyetinin başkanı, çete reisi olarak bir silkelesene hepsini
Benim işim gücüm var uğrayamıyorum ama yani bu kadar da olmaz ki
Dur asıl niye geldiğimi unutmadan yazayım, hakaret var, geyik var, içerik silmiş aman mune yetiş mune diye beni bildirimden bildirime koşturan üyeler ola ki bu yılda En'ler yarışması olursaaaaaaaa Kazen'in rakibi olarak bana nal toplattırırsanız yakarım çıranızıHerkesin oyunu tek tek kontrol edeceğim
Biraz tehdit ettim galiba![]()
Hanım,
sen gidince topiği perili köşke çevirdiler, ihtiyar heyetinin başkanı, çete reisi olarak bir silkelesene hepsini
Benim işim gücüm var uğrayamıyorum ama yani bu kadar da olmaz ki
Dur asıl niye geldiğimi unutmadan yazayım, hakaret var, geyik var, içerik silmiş aman mune yetiş mune diye beni bildirimden bildirime koşturan üyeler ola ki bu yılda En'ler yarışması olursaaaaaaaa Kazen'in rakibi olarak bana nal toplattırırsanız yakarım çıranızıHerkesin oyunu tek tek kontrol edeceğim
Biraz tehdit ettim galiba![]()
Kazen , bu yıl çok nazik ve ılımlıydı. Oylar sana kayabilirMune :) İlgili kategorinin adı değiştirilir ise oyum sana. Sana asabi denilemez ki :)
Kazen ile bu yıl yeni bir dalda yarışabilirsiniz bence :) En güzel lafı gediğine koyan kategorisi mesela :)
En asabi için aklımda bir üye beliriyor bu yıl :)
HanimKelesimiGetir , selamsız daldım topiğe :) Kusuruma bakma. Hoş geldin yeniden
![]()
Burayı müdürleri kadar hareketli hale getirmezlerse mapusta taze ekmek ve pazen pijama istikaklarını keserimGene boş kalmış burası,müdürüm görmesin hepinizin çırasını yakacak demedi demeyin![]()
![]()
Burayı müdürleri kadar hareketli hale getirmezlerse mapusta taze ekmek ve pazen pijama istikaklarını keserimZiyaretçi de yasak
![]()