• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Biri bana uyu desin:KK14:
Çok sıcak yanıyoruz, piliç olsam bu sıcakta pişmiştim ama kart tavuk olunca zor pişiliyor:KK70:
Uyumam lazım, ninni söyleyecek repertuarı geniş ninniciler aranıyor:KK59:

merhaba, size bu satırları okypete den yazıyorum. kendısı uyuyor suan
ben gececı tayfası oldugum ıcın pc basında kkda pıneklıyorum :KK45:ahahah

Hanım'la reelde görüşen birileri varsa selamımı iletsin lütfen, kafa izni bitince yeni sitenin iletişim linkine nasıl ulaşacağını bilemez bizim ihtiyar heyeti onursal başkanı:KK14:
Bu linki verin ona, geliyorum dediğinde ordan yazması gerekiyor tekrar aktif edin diye.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?misc/contact

Hanım'la reelde görüşen birileri varsa selamımı iletsin lütfen, kafa izni bitince yeni sitenin iletişim linkine nasıl ulaşacağını bilemez bizim ihtiyar heyeti onursal başkanı:KK14:
Bu linki verin ona, geliyorum dediğinde ordan yazması gerekiyor tekrar aktif edin diye.

Ablacım şimdi konuştum sana çok selamı var bu mesajını görmüş selamını almış :KK52:işleri varmış bittiği zaman geri dönüş yapacakmış:KK19:
Hanım Ablanın herkese selamı var:KK39:

Reklam yapanın yorumu nasıl ters yüz edilir okuyunca kahkaha atmak için buraya geldim:KK70::KK70::KK70:
Zeki ve hazır cevap biriyle çalışmak kadar güzeli yok:KK5:
Anladın sen onu :KK66:

Müdürüm günaydın geldim bile,link için teşekkür ederim,yoksa kaybolur giderdim buralarda :D:D ihtiyar heyeti başkanı yorgun ama kafamı dinledim birazcık..Çok ta özledim ayrı kalmak zor geldi,arada geldim okudum ..
Şimdi son sürat siyasete dalmam lazım,banlamak içinde çekinme lütfen olurmu,arada okudukça kan beynime sıçradı yine :KK14:..

Hanım,
sen gidince topiği perili köşke çevirdiler, ihtiyar heyetinin başkanı, çete reisi olarak bir silkelesene hepsini:KK59:

Benim işim gücüm var uğrayamıyorum ama yani bu kadar da olmaz ki:KK70:

Dur asıl niye geldiğimi unutmadan yazayım, hakaret var, geyik var, içerik silmiş aman mune yetiş mune diye beni bildirimden bildirime koşturan üyeler ola ki bu yılda En'ler yarışması olursaaaaaaaa Kazen'in rakibi olarak bana nal toplattırırsanız yakarım çıranızı:KK70:Herkesin oyunu tek tek kontrol edeceğim:KK70:

Biraz tehdit ettim galiba:KK64:o_O

Hanım,
sen gidince topiği perili köşke çevirdiler, ihtiyar heyetinin başkanı, çete reisi olarak bir silkelesene hepsini:KK59:

Dur asıl niye geldiğimi unutmadan yazayım, hakaret var, geyik var, içerik silmiş aman mune yetiş mune diye beni bildirimden bildirime koşturan üyeler ola ki bu yılda En'ler yarışması olursaaaaaaaa Kazen'in rakibi olarak bana nal toplattırırsanız yakarım çıranızı:KK70:Herkesin oyunu tek tek kontrol edeceğim:KK70:

Müdürümmm hoş geldin sefalar getirdin :KK52::KK52: yakalamam lazım çete üyelerimi kimseler kalmamış buralarda..
Hepsi terki diyar etmişler :KK70::KK70:
Valla müdürüm oyları hepsi sana feda olsun :D:D organize işini ben halletcem oy vermeyenin ayağına sıkacam keleşimlen :confused::confused:

Günaydınlarrrr fıstıklar,herkesler toplansın yoksam fena olacak müdürüm dün postayı koydu ona göre :confused::confused:

Hanım,

Kazen , bu yıl çok nazik ve ılımlıydı. Oylar sana kayabilir Mune Mune :) İlgili kategorinin adı değiştirilir ise oyum sana. Sana asabi denilemez ki :)

Kazen ile bu yıl yeni bir dalda yarışabilirsiniz bence :) En güzel lafı gediğine koyan kategorisi mesela :)
En asabi için aklımda bir üye beliriyor bu yıl :)

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir , selamsız daldım topiğe :) Kusuruma bakma. Hoş geldin yeniden :KK66:

Kazen , bu yıl çok nazik ve ılımlıydı. Oylar sana kayabilir Mune Mune :) İlgili kategorinin adı değiştirilir ise oyum sana. Sana asabi denilemez ki :)

Kazen ile bu yıl yeni bir dalda yarışabilirsiniz bence :) En güzel lafı gediğine koyan kategorisi mesela :)
En asabi için aklımda bir üye beliriyor bu yıl :)

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir , selamsız daldım topiğe :) Kusuruma bakma. Hoş geldin yeniden :KK66:

Hoş buldummm sağol ara verdim geldim yine :D:D

İyi akşamlar şimddien hepinizin bayramı kutlu olsun..
Daha nice mutlu bayramlara hep berabercene inşallah :KK68::KK68:
El öpmek serbesttir,harçlıklarınız hazır,mendil de şirketten :KK53:
Herkesin gözlerinden öpüyorum

Burayı müdürleri kadar hareketli hale getirmezlerse mapusta taze ekmek ve pazen pijama istikaklarını keserim:KK70:Ziyaretçi de yasak:cool:

Müdürüm don haklarını da kes hepsinin :KK70::KK70: taşta yatır avluya da çıkartma :KK53::KK53:
Bana da en iyi koğuşu hazırla olurmu,malum yaşlıyım romatizmalarım azar sonra :KK19::KK19:

Back
X