• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

:30:

yok artık,o edi olursa yakarım kk yı kendimi boğazlarım kızgın yağ damlatırım tırnaklarımın dibine dibine :47: kaç yılımı verdim kk ya, saksı değilim ben ! :27:

:9: allahım ihtimali bile kadişi bu hale getirdi, gerçekleşmiş halini düşünemiyorum :27:

seni sefiyom :16:

bakiym tabisi : senin için kabarmış, 3 vakte kadar bir yol var, kısmet, bak oradaki kuşu görüyor musun? hah işte o da haber :27: stoklarımızdaki fal tükendi :37:

biz onu muklakukla ile karıştırdık :3:

Çok klasik :50: Daha başka yorum isterim :17:

25 yaşındayım dedi. 20 yaşımda evlendim o zaman 3. sınıftaydım dedi. Sonra da 2005te mezun oldum dedi. Anladıysam ne olayım. Aklıma takıldı çünkü gerçekten üzülmüştüm. Sanki ben doktor olmuşumda mesleğimi yapamıyormuşum gibi üzüldüm. Yani ne bileyim garip. Artk şu forumda üzülüp, kandırılmış olmak koyar oldu bana. atamıyorum üstümden

çok ilginç özellikle yaş mevzusu :ssz::ssz:
yazdıkları tutarsızdı... son iki yorumunu okudum bu yetti...
Ne eline geçtiyse artık...

seni sefiyom :16:

bakiym tabisi : senin için kabarmış, 3 vakte kadar bir yol var, kısmet, bak oradaki kuşu görüyor musun? hah işte o da haber :27: stoklarımızdaki fal tükendi :37:

biz onu muklakukla ile karıştırdık :3:

Bende fal istiyorum herşey tutuyor:9:

canım edi olup napıcaksın

bikere cıddı olman lazım :6:

yemyeşile boyucaklar senı :6:

böle rahat rahat gezınemıcen :6:

balım ben edi değil yönetici olmak istiyorum

yeşil değil masmavi olayım diyorum

rütbem de admin ya da yönetici kadiş yazsın istiyorum

rahat rahat gezip sitede tüm gizli saklı olan şeyleri 15.üyelikleri bileyim istiyorum

hayır neyim eksik,ciddiyetse onu da yaparız :60:

çok ilginç özellikle yaş mevzusu :ssz::ssz:
yazdıkları tutarsızdı... son iki yorumunu okudum bu yetti...
Ne eline geçtiyse artık...

egosu tatmin olmuştur inşallah yalansa ki, doğru olduğunu pek sanmıyorum şu tabloya göre. hele ki sen yazınca hemen konuyu kapattırması...
ne diyim ruh sağlıklarından şüpheliyim

rahat rahat gezip sitede tüm gizli saklı olan şeyleri 15.üyelikleri bileyim istiyorum

Gozlerde renkli yakisir:)

canım sende iç bakalım bı üçü bir arada varmıymış gelecekte bu isteklerin bı baksınlar :9::9::9:

siteye bi süre yeşil alımı yok, mavi alırlarmı onu bilemem :1:

Back
X