• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Son düzenleme:
kavga var kavga var koşun kelesek ile ngkfkejfısjl birbirine girecek izleyeceğiz :27:

yahu action yok action. herkeşler birbirine kek götürürse kim kavga edeceek? :27:

Vay be,bu kadar çabuk mu vazgeçtin benden:5:
Biraz havaya girmeme izin verseydin bari:14:

Bende çok sevilmem zati:27:

aslında sevdiklerimi kolay terk etmem vazgeçmem ama bu nlglpd garip bi abla çok ağlıyor tırnaklarını yiyor ondan üzülmesin dedim :ssz:

ay bizler geniş bi gurubuz desene sevilmeyenler olarak bak dahan da çok sevdim seni parkon:16:

BAk onda yerden göğe haklısın bebem.Habire kib ,habire kib,zart kib,zurt kib.Sevdiremedik kendimizi:50:

seni kim sever uyuz :19:hergün gez toz süslen püslen hava at :33: sevmiyom seni

Office banlanacaksan süpürge mevzusundan olmasın litfen. Kankam sende mahpıs dan yeni çıktın uslu ol bakiimmm. :20:

Burda dedikodu yapmak serbestti demi.
Kankam senin şu 2. Üyelikle sana saldıran arkadaşın 1. Üyeliğini öğrendik okudunmu canım.

aslında sevdiklerimi kolay terk etmem vazgeçmem ama bu nlglpd garip bi abla çok ağlıyor tırnaklarını yiyor ondan üzülmesin dedim :ssz:

ay bizler geniş bi gurubuz desene sevilmeyenler olarak bak dahan da çok sevdim seni parkon:16:

seni kim sever uyuz :19:hergün gez toz süslen püslen hava at :33: sevmiyom seni

İzleme o zaman sende :47: gezerim, tozarım,kirpiklerimi yapıştırır, takma saçlarımı takıp havamı basarım :12: mantımı açarım,dolmalarımı sararım,3 dak da kek,5 dak da soframı düzerim:32::32::32: haset seni:22:

Back
X