• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

depresiffff bişi sorcaaam

çenebaz neden gitti?

sende beni kibleyecek yer arıyosun farkındayım :emir_bebek: göslerim üstünde haberin olsun :32: :53:

Ben kaçar hatunlar:ssz:
İyi geceler

Iyi geceler parkon ve nlp . Cikin ki rahat konusalim arkanizdan . :35:

he he yedik bisde :holivudvarigözlerimüstündehareketi:

$WFTCRMImageFetch.webp

Catladim ben . N'olamaz.

Hey Maşallah:nazar::nazar::nazar:
Açarken topiğin 100 sayfaya ulaşacağını tasavvur etmemiştim doğrusu, 5-10 sayfa sonra herkes biryerlere dağılır sanıyordum:ssz:

100. Sayfaya ulaşmanın gururuyla pasta keseyim demiştim ama kimi uyumuş yine, kimide gitmiş, kendim keser kendim yerim bende.
100. Sayfamız hayırlı uğurlu olsun, 1000 sayfaya ulaşmak dileğiyle, yeter bu kadar konuşma, yumul mune pastaya:56:

güzel geyik topiğimizin güzel bağyanları. şen ve esen kalın efenim, iyi geceler, datlı rüyalar..

aha bu dileğim de kankamstyle için ve tüm sevip de kavuşamayanlara gelsin:

“Nighty night, sleep tight” :16:

Hey Maşallah:nazar::nazar::nazar:
Açarken topiğin 100 sayfaya ulaşacağını tasavvur etmemiştim doğrusu, 5-10 sayfa sonra herkes biryerlere dağılır sanıyordum:ssz:

100. Sayfaya ulaşmanın gururuyla pasta keseyim demiştim ama kimi uyumuş yine, kimide gitmiş, kendim keser kendim yerim bende.
100. Sayfamız hayırlı uğurlu olsun, 1000 sayfaya ulaşmak dileğiyle, yeter bu kadar konuşma, yumul mune pastaya:56:

Mune ilk mesaji ben yazdim. 100. sayfanin ilk mesajini da ben yazdim. Ozel odul istiyorum ben. :8:

güzel geyik topiğimizin güzel bağyanları. şen ve esen kalın efenim, iyi geceler, datlı rüyalar..

aha bu dileğim de kankamstyle için ve tüm sevip de kavuşamayanlara gelsin:

“Nighty night, sleep tight” :16:

Soft kitty , little kitty ben bunu istiyorum. :34:

Bende ciktim. Iyi geceler.

Son düzenleme:
günaydın gececiler :3:

siz uyuyosunuz tabii ama ben bir emekçi olarak sabahın köründe çalışma aşkı ve şevkiyle yollara düştüm :5:

parkon bu da senin için ; aşkın bir sabun ise, köpürt beni pakize :27:

günaydın gececiler :3:

siz uyuyosunuz tabii ama ben bir emekçi olarak sabahın köründe çalışma aşkı ve şevkiyle yollara düştüm :5:

parkon bu da senin için ; aşkın bir sabun ise, köpürt beni pakize :27:

Sen iyiden iyiye kamyoncu oldun kadişim,yaramadı sana KK dan uzak kalmak demekki.:ssz:

Back
X