Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Merhaba ausencia.
Siyah ördek kim ya,kankammı:44:

Evet benim kimse beni sevmiyor :(

Yoksa adamın fotosunumu çekcektin:25:
Pis:25:

Olasidir. Santajda yapabilir ogretmen maasi yetmiyorsa :)

Offffffff , 5 gün hastaneydim . Sınavlarada hastaneden gittim ve sınavu olup yine hastaneye . Elimde damar yolu açık , ben sınavda.

Fena değil bazıları çok iyi hatta .

Aaaa gecmis olsun. Aksilik iste hep ayni anda gelir. O zaman kurtuldun su sinavlardan. :8:

Son düzenleme:
:16::16::16::16::16::16:
senden önce imzan geldi datlum :) ne kadar anlamlı bir imza :42:
Kuzuşum naber nasılsın, öyledir. Bu imzaya en fazla ihtiyaç duyduğumuz dönemlerdeyiz maalesef :43:
Nerdesin sen:55:
Özledim seni ben:17:
Pıtırcığım bende seni özledim :48:
Buralardayım, bu ara biraz fazla kitap okuyorum, spora gidiyorum, ebru kursuna gidiyorum, yorgun oluncada pc'mi bile açmıyorum bazen :31:
Sen nasılsın :38:

Bu yeşil kürk farklı bir olgunluk veriyor heralde:9:
Beni ancaak mavisi kurtarır ama:9:

yok ben yeşillenmeden önce uyguluyordum :9:
ama yeşillenmenin de sorumluluğu büyük:9: dikkat etmeye çalışıyordum, şimdi iki katına çıktı:1:

bence vazgeç bu sevdadan sen:1:

Yoksa adamın fotosunumu çekcektin:25:
Pis:25:
bende video die düşünmüştüm ne fesatız kadiş yaparmı hiç öyle seyler
yok onu adama sapıık diye çemkirirken çantamdan çıkardım bişi yaparsa kafasına vurmak için hatta biber gazım vardı da o panikle onu bulamadım iyiki de bulamamışm yoksa bu geceyi nezarette tamamlayacakmışım :27:

ay cok hoşsun
adamı düşünsene polis bey tuvaletimi yapıodum kadının biri geldi hem bagırdı
hem telini cıkardı dövücekmiydi beni mi cekicekti bilmiyorum bir de biber gazı sıktı
şikayetçiyim hakim bey

Offffffff , 5 gün hastaneydim . Sınavlarada hastaneden gittim ve sınavu olup yine hastaneye . Elimde damar yolu açık , ben sınavda.

Fena değil bazıları çok iyi hatta .

Kadesa hayırdır yahu ?

Bugün abimle konuştum telde , o da sokak ortasında tacize uğramış :52::52:

wc ye gideyim dedim girdim içeri bi baktm bi adam,adama bağırdım sapıık napıyosun burda diye çantamdan telimi çıkardım kafanı kırarım yaklaşma diye tehdit ettim adam da bana sensin sapık burası erkek wc si dedi :1:

oğlu kaç yaşındaymış? genelde anneye verilir neden babaya verilmiş?

siz bana özetleyin yavru ceylanlar, dünkü sünnet riskini yeni atmışken ban yemiyim oraya gidip :27:

wc ye gideyim dedim girdim içeri bi baktm bi adam,adama bağırdım sapıık napıyosun burda diye çantamdan telimi çıkardım kafanı kırarım yaklaşma diye tehdit ettim adam da bana sensin sapık burası erkek wc si dedi :1:

Kadesa yaaa :60::60::60:

Bu cidden fıkra gibi anı olmuş.

yok ben yeşillenmeden önce uyguluyordum :9:
ama yeşillenmenin de sorumluluğu büyük:9: dikkat etmeye çalışıyordum, şimdi iki katına çıktı:1:

bence vazgeç bu sevdadan sen:1:
Hızıra gönderdim dileğimi,beklemedeyim:60:
Evet benim kimse beni sevmiyor :(

Olasidir. Santajda yapabilir ogretmen maasi yetmiyorsa :)

Aaaa gecmis olsun. Aksilik iste hep ayni anda gelir. O zaman kurtuldun su sinavlardan. :8:

Sana siyah ördekim diyebilirmiyim bende:17:

Cool hatunum bende iyiyim koşturuyorum.sen hastamıydın,sanki öle bişey okudum:26:

Ausencia geçmiş olsun hastanede neden yattın.

Cool hatunum bende iyiyim koşturuyorum.sen hastamıydın,sanki öle bişey okudum:26:

Dışarıdaki tavuksal faaliyetlerden zehirlendim de azıcık :30: İyiyim şimdi 847834894390 kg serum iyi geldi :31: Osman'ım başladı :51: Tv'de tek burun kıvırmadığım program, bu sezon biter diye çok korkuyorum :26:

aynen aynen
kız demeyeyim dedim de sen yazdın
hatta eski kocası göstermek istemior oğlunu bence

Böyle konuları okuyunca haketmişsin herşeyi diye düşünüyorum konu sahibi için ama o annesiz büyüyen yavrucağa dayanamıyorum:50:

Safra kesesi iltihaplanmış , taş kanalı tıkamış...

İltihap kuruyunca ameliyat olacağım ve artık şu safra kesesinin her yıl başıma açtıklarından kurtulacağım canım .

hayallerimi gömdüğüm yer :60: $Fotoğraf0641.webp
dört gözle gerçekleşmesini beklıyorum :9:

Safra kesesi iltihaplanmış , taş kanalı tıkamış...

İltihap kuruyunca ameliyat olacağım ve artık şu safra kesesinin her yıl başıma açtıklarından kurtulacağım canım .

Geçmiş olsun, doktoru iyi araştırmak lazım safra kesesi ameliyatı önemli diye biliyorum :26:

Back
X