• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Benim burcumu tutturmuşdun sanki.

Gününde iki laf et de birilerine bende izleyeyim sizi :6:

Ofis in burcunu tak diye tutturdum . Sor kendisine. Siz karmasiksaniz, ben ne yapayim. Bir sen, bir kadesa zaten:)) Ilk kadesaya bakicam:P

selam kızlar !!!:3::3::3::3::3:
dün akşam netim gitti.:ssz::ssz:
arada gelip gidiyor...
çalışmalara devam ediyorum ...
tekrar başladım

Hosgeldin sumuz naber usha yok gorunmuyor.

Ofis in burcunu tak diye tutturdum . Sor kendisine. Siz karmasiksaniz, ben ne yapayim. Bir sen, bir kadesa zaten:)) Ilk kadesaya bakicam:P

ya tam onu yazacaktım sen söyledin. şak dedi bildi burcumu :27: kankam söylesene muradıma ericem mi? :27:

ya tam onu yazacaktım sen söyledin. şak dedi bildi burcumu :27: kankam söylesene muradıma ericem mi? :27:

Soyle de sanim yurusun :21: Evlenmissin cocugun olmus, iyi bir isin var, daha ne istiyorsun be nankor:) desemde insanlarin istekleri bitmez. Seninde mutlaka vardir. Falina bakipp soyliiyciim cocugum .:)

hoşbuldum :3::3::3:
Usha yı uzun süredir görmüyorum ..Gerçi uzun süredir buraları takip edemiyorum....

Benim falıma da bakar mısın ? :ssz::ssz:

Back
X