• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Soyle de sanim yurusun :21: Evlenmissin cocugun olmus, iyi bir isin var, daha ne istiyorsun be nankor:) desemde insanlarin istekleri bitmez. Seninde mutlaka vardir. Falina bakipp soyliiyciim cocugum .:)

istek bitmez biter mi? sen işi ticarete dökersen haberim olsun da maliyeyi arayayım :27:

"dönsek mi, kalsak mı" konu başlığını her seferinde "döner mi, kebap mı" olarak okuyan bana büyük porsiyon iskender gelsin, sevdiklerimden :27:

:)) Aklinda bulunsun. Bu is parayla yapilmaz. Etik degil. Parayla yapanlar da dolandiricidir. Kafadan atar bazen tutar bazen tutmaz. Cogu zaman tutmaz zaten.

bende kadiş gibi tövbeliyim, baktırmam kankam. uymuyor bana öyle şeyler pek, kahve falı bile baktırmam hatta. :37: sevmiyorum gelecekle ilgili tahminleri duymayı :55:

bende kadiş gibi tövbeliyim, baktırmam kankam. uymuyor bana öyle şeyler pek, kahve falı bile baktırmam hatta. :37: sevmiyorum gelecekle ilgili tahminleri duymayı :55:

zaten para ile baktırmak günah gerçi eğlencesine baktırmak bile günah sanırım..aha dini içerikten gümlemiyim şimdi :27:

SUMUZ tohtorgil napıyosun?

Gaybı birtek allah bilir zaten, ama bazen insan güzel şeyler duymak istiyor :ssz:

Naber kızlar?

Bu ara da, sumuzz şu azarbeycanlı dohtorda aklım kaldı. Hatırladığım kadarıyla sen de yazmıştın ve doktordun. Sence ikimizde aynı şeyi mi düşünüyoruz? Konuya daldım ama meraklı tarafım coştu :9:

Hoşbulduk :)

Kankam fal mı bakıyor ben de isterim :D

Office ve kadesa yerlerini devretti. Ilk sumuz ikinci sensin cudi:)

zaten para ile baktırmak günah gerçi eğlencesine baktırmak bile günah sanırım..aha dini içerikten gümlemiyim şimdi :27:

SUMUZ tohtorgil napıyosun?

KIB yaptim:)) Eglencesine birsey olacagini sanmiyorum. Ay beni de falci yaptiniz. Konuyu degistirelim. :18:

Hoşgeldin cudana :3::3::3::3:

Arada gelip bir şeyler yazıyordum ama geyik ve BDV de değil...

Hayatıma çizgi çektim... :26::26:Ders çalıştım olmadı :5::5::5:

Şimdi yavaş tempoda tekrar başladım

Hoşbulduk
Ben hiç görmüyordum seni.

Çizgi çektin derken? :18:

Tempoyu arttırma dikkat et :)

Back
X