Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Iyi bari gitti arkasindan konusalim. Hic sevmem onu. (Yalan, kanim isindi)

Aksiyon icin ona gerek yok. KK nin her yeri aksiyonlu:)

Hain. Beni biraktin, birde cete mi ariyorsun. :19:

hehehehe yok canım kardeş çete için şeyettim :lafı kıvıran üye şeysi:

Oyle gri ki nerdeyse beyaza yakin. Gorunmuyor. :ssz:

Senin benim gitmem yakindir o zaman. :18:

oyyyy bu sefer gittik :26: mune seni en çok ben seviyorum, bunlar hep arkandan konuşuyolar, erken yattı diyollaa, teyze diyollaa :27: ben hep yapmayın arkadaşlar diyorum beni banlama kankamı banla :27: kadiş de olur yada bade farketmez :27:

haydi bende bir gezip geleyim, çete arayışlarım devam edecek yarın. ben cv mi bırakırım siz bana dönersiniz :27:

Office abla beni de al çeteye, referansım kadesa, o ne kadar komik ve kavgacı olduğumu bilir :51::27:

hehehehe yok canım kardeş çete için şeyettim :lafı kıvıran üye şeysi:

Kivir kivir , ben bulurum alacak birilerini. :ssz:

oyyyy bu sefer gittik :26: mune seni en çok ben seviyorum, bunlar hep arkandan konuşuyolar, erken yattı diyollaa, teyze diyollaa :27: ben hep yapmayın arkadaşlar diyorum beni banlama kankamı banla :27: kadiş de olur yada bade farketmez :27:

Koynumda yilan beslemisim . Oha :)

Selam , hosgeldin cadu.

Son düzenleme:
Office abla beni de al çeteye, referansım kadesa, o ne kadar komik ve kavgacı olduğumu bilir :51::27:

gel tebi, seni almayacağız da kimi alıcaz, çetenin cool kadrosu tamamlandı böylece :9:

Kivir kivir , ben bulurum alacak birilerini. :ssz:

Koynumda yilan beslemisim . Oha :)

hahahahahaha kahkaha attım :27: sıkıştığında kendini kurtarmalısın işte böyle :27: çete kurallarında var bu aç tüzüğü oku :37:

gel tebi, seni almayacağız da kimi alıcaz, çetenin cool kadrosu tamamlandı böylece :9:

hahahahahaha kahkaha attım :27: sıkıştığında kendini kurtarmalısın işte böyle :27: çete kurallarında var bu aç tüzüğü oku :37:

Özel mesaj şeysiyle toplaşalım, çete üyelerini tanıt bana oradan, yandaşlarımızı bileyim :7:

Uleyynn . Erkekligin %90 i kacmaktir derler, o senin icin gecerli degil :)

Cete basi sensen ben oynamiyorum. :)

aman yok ben çete başı olmam, filmlerde bile hep önce onlar gider :27: ben arkadan idare edicem sizi görünmicem sahnede. yakın çekimde yüzüm boş görünecek, diğer çekimlerde sadece ellerim. sol kuş parmağımda yüzük falan olacak ha bir de doberman güpek istiyorum :27:

BKKÜ
(Bansever Kadınlar Klübü Üyeleri) :51:

güzel beğendim tam Harlem işi :27:

aman yok ben çete başı olmam, filmlerde bile hep önce onlar gider :27: ben arkadan idare edicem sizi görünmicem sahnede. yakın çekimde yüzüm boş görünecek, diğer çekimlerde sadece ellerim. sol kuş parmağımda yüzük falan olacak ha bir de doberman güpek istiyorum :27:

güzel beğendim tam Harlem işi :27:

Faaliyet konumuz ne zaman tartışılacak, vizyonumuz ve misyonumuz belli mi :26:

aman yok ben çete başı olmam, filmlerde bile hep önce onlar gider :27: ben arkadan idare edicem sizi görünmicem sahnede. yakın çekimde yüzüm boş görünecek, diğer çekimlerde sadece ellerim. sol kuş parmağımda yüzük falan olacak ha bir de doberman güpek istiyorum :27:.

Ben tek calisiyorum office, kalabalik beni bozuyor. :)

Ne kadar uğraşırsanız uğraşın bir kaç çete var ki onlara çırak olursunuz ancak :27::27:

Vay sevgi buyuksun:)

Back
X