• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Uyuya kalmışım akşam:2:
Okuyayım dedim bitmedi yazdıklarınız:19:
Benim yokluğumda niye bu kadar kaynatıyonuz be:41:
Çeteyide Kib liycem görürsünüz:20:

Uyuya kalmışım akşam:2:
Okuyayım dedim bitmedi yazdıklarınız:19:
Benim yokluğumda niye bu kadar kaynatıyonuz be:41:
Çeteyide Kib liycem görürsünüz:20:

bende dedim portakal bahçesini kuruttular herhalde,ne meyveymiş be didim :9:

günaydın topik sakinleri,çete neyim yok parkon hanım:20:

Son düzenleme:
Günaydınlarrrr hanımlarr :3::3: bir kaç gün yoktum modem de arıza oluyordu sirekli dün akşam gelp değiştirdiler sorun btti çok şükür net sürekli kesik oluyordu:1: Herkesler iyidir umarım :16::16:

herkese günaydın canlarım

amma konusmussunuz aksam bıdı bıdı bıdı
oku oku bitmedi

Günaydınlarrrr hanımlarr :3::3: bir kaç gün yoktum modem de arıza oluyordu sirekli dün akşam gelp değiştirdiler sorun btti çok şükür net sürekli kesik oluyordu:1: Herkesler iyidir umarım :16::16:

Nick ini ve Avatarını çok seviyorum.HAtta geçende paylaştım burda,dilime bir takıldı senin nick:50: bütün gün hanımkeleş...hanımkeleş...diye söyledim durdum:23: HAni bazen bir şarkı dolanırya insanın ağzına,bütün gün durur durur söylersin.Sonrada sıkılıp ay nerden doladım bunu dersin:19: onun gibiydi:9: Sen de hoşgeldin:34:

günaydın millet :3: akşamın gerilimini atamamışsınız bakıyorum :27: iyi akşama hazırlayın kendinizi dinlenin şimdik, bende işime döneyim :34:

depresifim merak ettim seni gelirsen 3 kere vur, bir öm at :50:

Tunaydin tunaydin arkadaslar,

office sen tutuklanmadin mi yaw , cete kurmaktan :)

Seni ihbar etmistim dun. :55:

kötülere bişi olmaz, bak yırtmışız sünnetten :24: gerçi biz polemik molemik yapmadık, arkadaşı doğru yola çekmeye çalıştık demi :27:

Back
X