• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

KAzen çalmış ama geri getirip koydu hepimizinkini yerine:) oldum billahi Gauss amcayı bile solladım geçtim billahi.Aciba şunu da düşündüm birden gece millet uyurken kalplerini ve mesajlarını çalıp kendi haneme aktarabilirmiyimki:44: bu da bir çözüm:46:

hehee Gauss bitti şimdi hacker mı olacan :27:

bende aşırı merak yaptım ne görmüş gene kadiş :18::18:

cümleten selamlar bu arada :3::3:

keti, senin profil pikçırın kimlerden? :27: çok güzel kız yaw :D

evde milli içkimiz ayran olaydı da içeydim biraz çok efkarlıyım çok :27:

tariğğğ kuzum özledik seni kara mıratım :3:

Kadiiş,parkon,office,hanımkeleş,cisitringim:3:

yahu ben baktım daha 3500 falan mesajım var.Bu kürkleri alabilmek için hergün durmadan 24 saat yazsam ,her bir saatin içinde de 10msj atsam...günde 24*10=240msj eder 50.000 msjı böl /240 a= 208 günde biter bu iş.HAdi bunu günde 12 saate indirsek(uykusuz olmaz bek dabüükü),çarp 2 ile=400 küsür günde 3 kürküm olur mu dersiniz?:44:

hahahayt ay cok komik abla
süpermiş hesap
benim 2500 msj var 9aydır üyeyim
oooo beceremem ben
hanımabla nevreste gibi bol kürklülere saygıyla imreniyorum:nazar:

Çok çalışman lazım nglp çoook:5:

Şu mesajı okurken senin oğlan geldi aklıma 3-5 seneye evlense senden nasıl bir kaynana olur acep :60::60:
Gelinde çok usturuplu ,soğuk bi hatun oluyomuş:9:
Çatlak kaynanam diye konu açar durur heralde kk ya :9:

Sorma benim oğlum geçen sene bitirmesi lazımdı aslında ama alttan dersleri var.Onları vermekle uğraşıyor.İnşallah bu dönem bitiyor artık mezun.Kız arkadaşı da var.Hafta sonu oğlumun arkadaşlarına mantı yaptım.Beni bir görseniz pıtr pıtır dönüp dolanıyorum.Ben 10 mantı kaparken kızcağız 2 tane ancak kapatabiliyor.Ama çok seviyorum onu nasıl şeker bir kız anlatamam.Dedim kendi kendime aneem ben k.valide mi olacağım ya:53: sanırım o bilindik k.validelerden hiç olamam ben.Hiç kıyamam çünkü.Bir de kızım olmadığından çok seviyorum kız çocuklarını.Herşeyim onun olsun razıyım.Hatta kürküm olursa bile hepsi onun olsun:31:

Ngdlp senin matematik iyi,hayrına bide bana hesap yapsan.
Kürk almama kaç meşaj kalmış:26:

merak ettiniz dimi,hep ben merak ediyodum iyi oldu :9:

ne görcem ya kalplerimiz geri gelmiş onu diyorum da azıcık ahenk,gizem katayım dedim :27:

Sorma benim oğlum geçen sene bitirmesi lazımdı aslında ama alttan dersleri var.Onları vermekle uğraşıyor.İnşallah bu dönem bitiyor artık mezun.Kız arkadaşı da var.Hafta sonu oğlumun arkadaşlarına mantı yaptım.Beni bir görseniz pıtr pıtır dönüp dolanıyorum.Ben 10 mantı kaparken kızcağız 2 tane ancak kapatabiliyor.Ama çok seviyorum onu nasıl şeker bir kız anlatamam.Dedim kendi kendime aneem ben k.valide mi olacağım ya:53: sanırım o bilindik k.validelerden hiç olamam ben.Hiç kıyamam çünkü.Bir de kızım olmadığından çok seviyorum kız çocuklarını.Herşeyim onun olsun razıyım.Hatta kürküm olursa bile hepsi onun olsun:31:

:43::43::43:göz yaşlarımı tutamıyorum şu msjdan sonra :14:

aaaa hayır, şaka yapıyosun dimi? :53: ben senin yaşını 25-30 arası diye tahmin ediyordum inanamıyorum, offf çok utandım yaptığım şakalardan şimdi :17: maşallah gerçekten, yazdıklarından yola çıkarak söyleyebilirim ki harika bir k.valide olursun, eminim :)

ablacım sen k.valide değil anne olacaksın..böyle k.validem olsa başımın üstünde taşırım yeminle.

man in black'in Tari versiyonu olan woman in black :D bende seni çok beğeniyorum, her ne kadar "beğen" tuşun olmasada bu aralar :27:

aaaa hayır, şaka yapıyosun dimi? :53: ben senin yaşını 25-30 arası diye tahmin ediyordum inanamıyorum, offf çok utandım yaptığım şakalardan şimdi :17: maşallah gerçekten, yazdıklarından yola çıkarak söyleyebilirim ki harika bir k.valide olursun, eminim :)

işin sırrı avatarda
tabi biraz içinin gencliğinde
bende genc sanıyordum hatta benden küçük sanıyordum
oğlum var 23 yasında yazısını görünce şok olmustum ondan beri abla demeye basladım

Eh senin mesajlarda benimkinin iki katı.Benim günümün yarısı kadar desek.200 günde biter bu iş.7 ay sonra kürk senin ıslatmaya gideriz :7:

abla sen kaç yaşındasın :26:

bende senı 25 yaşlarında sandım :26:

Back
X