• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Eh senin mesajlarda benimkinin iki katı.Benim günümün yarısı kadar desek.200 günde biter bu iş.7 ay sonra kürk senin ıslatmaya gideriz :7:
Offff,en iyisi biZ yasadışı yollar arayalım:51:
Yoksa kürk mürk alacağımız yok.

Senin harika bir kayınvalide olacağından eminim ben zaten ,inşallah gelin kıymetini bilir canım:

aaaa hayır, şaka yapıyosun dimi? :53: ben senin yaşını 25-30 arası diye tahmin ediyordum inanamıyorum, offf çok utandım yaptığım şakalardan şimdi :17: maşallah gerçekten, yazdıklarından yola çıkarak söyleyebilirim ki harika bir k.valide olursun, eminim :)

Heh şöyle berigelin kızlarr:47: Karşınızda kocaman bir hanımağa var:32: Ay çok mu yaşlıyııımmmm:14: durun ben birazdan gelirim şimdi çıkmam lazım.benim evde 2 tüylü var gezdirip hemen geliyorum:34: $206238_5332707788_1079_n.webp$262439_10150276416177789_4508875_n.webp

abla sen kaç yaşındasın :26:

bende senı 25 yaşlarında sandım :26:

avatarda ki şeyler :1:çok hoşsun katicim :)

kızlar bugün yaşadığım taze bi anım daha..arkadaş avonun katoloğunu getirmiş kapağında engin altan düzyatan var,Maaşallah pek bi hoş çocük..işte konuşuyoruz bizde,aa dedim bu parfümü alana bu yahuşukluyu veriyolarsa ben alayım hemen dedim bi baktım müdür karşımda :27: adam dehşet içinde..

yok yani sevabına falan diye kem küm ettim,sonra da içimden kadiş pek bi malaksın ya dedim utandım :19:

Puhahah:))))avatardaki şeyler derken :26:
Ben anlamadım katie:26:
sudyenden bahsedıyorum :17::17::17::27::27:

kızlar bugün yaşadığım taze bi anım daha..arkadaş avonun katoloğunu getirmiş kapağında engin altan düzyatan var,Maaşallah pek bi hoş çocük..işte konuşuyoruz bizde,aa dedim bu parfümü alana bu yahuşukluyu veriyolarsa ben alayım hemen dedim bi baktım müdür karşımda :27: adam dehşet içinde..

yok yani sevabına falan diye kem küm ettim,sonra da içimden kadiş pek bi malaksın ya dedim utandım :19:

kadişya fena çizdirmişsin karızmayı :1::1::1:

:60::60::60::60::60::60:

Eh senin mesajlarda benimkinin iki katı.Benim günümün yarısı kadar desek.200 günde biter bu iş.7 ay sonra kürk senin ıslatmaya gideriz :7:

banada hesap yap bakim tüylü :23: neyse parası verelim kızlar ya bi kürküm olsun istiyorum :43:

Kadiş mesajı okurken ''bi baktım karşımda ous'' :30: diycen sandım.
Neyseki müdürmüş gelen.
Gerçi oda akrabaydı demi:60:
sudyenden bahsedıyorum :17::17::17::27::27:

kadişya fena çizdirmişsin karızmayı :1::1::1:
Pek utangaç gördüm seni :6:
Öğlen konuda uzman gibiydin bacım:9:

Kadiş mesajı okurken ''bi baktım karşımda ous'' :30: diycen sandım.
Neyseki müdürmüş gelen.
Gerçi oda akrabaydı demi:60:

Pek utangaç gördüm seni :6:
Öğlen konuda uzman gibiydin bacım:9:

tampon konusumu :60::60::60:

bızım topik bu konularda eğitim verıyor bugun tamponu öğrendık baya bılgılıyım artık bu konularda :ssz::ssz:

o engın altana yağmurlu gunde su vermem :63::63:

müdürde ya duymazdan gelsın yada guumsesın sankı cıddıye almış adam :44:

ben su da veririm ayran da :1:

şey şöyle ki müdür benim amcam,ondan adam şok oldu :1:

PARKON! anneler günü kampanya şeysi dolayısıyla sana mavümsü kürk hediye edecektim ama kontenjanlar doluymuş :19:

kırmızılar kürklenmişsiniz zaten allah gözünüzü doyursun :30: bizlerde kürk yok bir tek :43: bu havada birden fazla kürkü alıp napıcaaanız, kullanamazsınız kurdeşen olursunuz :27: ay ne üzülürüm ne üzülürüm :8:

banada hesap yap bakim tüylü :23: neyse parası verelim kızlar ya bi kürküm olsun istiyorum :43:

Tüylü gitti.
Ben yapim sana hesap.
Senin benlen eşit gibi mesaj sayın günde 24 saatimizi burda geçirip 200 gün uğraşcakmışız bir kürk için:5:

kırmızılar kürklenmişsiniz zaten allah gözünüzü doyursun :30: bizlerde kürk yok bir tek :43: bu havada birden fazla kürkü alıp napıcaaanız, kullanamazsınız kurdeşen olursunuz :27: ay ne üzülürüm ne üzülürüm :8:

ofi bizde alalım yaa karttan parası neyse verıp :ssz::ssz:

kürk kürk deyip bize hava atıyorlar ben bulent ersoy kurkunden ıstıyorum pro olursam :8::8:

Haftaya bizim topicteki bebeler için kapalı devre yeni konu başlığı altında toplanıyoruz.
Bekleriz..
İyi akşamlar hanımlar:3:

ofi bizde alalım yaa karttan parası neyse verıp :ssz::ssz:

kürk kürk deyip bize hava atıyorlar ben bulent ersoy kurkunden ıstıyorum pro olursam :8::8:

ben alıcam yakında, millet görünmez takıliiiiy :27: altta bir bakıyorum tek başımayım, ama iş cevap yazmaya gelince yüz kişi var, bende istiyorum görünmezlik :27: gerçi bu aralar kendimle beraber Tari yi de görüyorum yavrum öyle bakiiii :9: alalım keti böyle olmicak, 1 tane kürkümüz olsun bizim olsun :27: biz başkaları gibin 40 tane istemiiik :27:

tampon konusumu :60::60::60:

bızım topik bu konularda eğitim verıyor bugun tamponu öğrendık baya bılgılıyım artık bu konularda :ssz::ssz:
Aldınız belayı başınıza ben sana diyim:6:
Kadiş çıkmaz artık sizin geyikten:24:
Ben utanırım çok gelemem de,uğraşın bakim kadişle:27:
ben su da veririm ayran da :1:

şey şöyle ki müdür benim amcam,ondan adam şok oldu :1:

PARKON! anneler günü kampanya şeysi dolayısıyla sana mavümsü kürk hediye edecektim ama kontenjanlar doluymuş :19:

Heee,Ilayk tu muvik beybi.

Back
X