• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

:25::24::25:
Orama burama tampon taktırmam ben:9:

Sorduğun saç rengi kumral dore 7.3 buarada ,korkumdan gelemedim oraya.
Bende saçımı 7.3 ve yarım kutu 9.0 ekleyip boyadım biraz daha açığı oldu:51:

valla hiç korkunç değilim.:27:pamuğğum pamuğum.:27:
o konuya yazan ve 7.3 diyen, oky :1:

resmen fotograf eklemeye devam ediyorlar olacak iş değil :27:

resmen fotograf eklemeye devam ediyorlar olacak iş değil :27:

gerçekten anlamıyorlarmı orada yazanların erkek olduğunu. 3 mesajlı üye mail ver diyor. diğeri tamam diyorr falan. kibledim. mail isteyeni. erkek bence. bir baksınlar mavilerimiz o konuya.
zaten iç çamaşırları bölümü bunlardan geçilmiyor. başedemiyorum bunlarla:27:

Son düzenleme:
gerçekten anlamıyorlarmı orada yazanların erkek olduğunu. 3 mesajlı üye mail ver diyor. diğeri tamam diyorr falan. kibledim. mail isteyeni. erkek bence. bir baksınlar mavilerimiz o konuya.
zaten iç çamaşırları bölümü bunlardan geçilmiyor. başedemiyorum bunlarla:27:

şaka gibi, bir de kullanılmış ürünler mide bulandırıcı. kesinlikle kapanmalı o konu, yoksa kk da ki erkek nüfusu patlayacak. kızların da mail isteyenlerin erkek olduklarını anlamamaları şaşılacak şey :D senin departman çok riskli bölge zaten, başedebilmen çok zor :27:

şaka gibi, bir de kullanılmış ürünler mide bulandırıcı. kesinlikle kapanmalı o konu, yoksa kk da ki erkek nüfusu patlayacak. kızların da mail isteyenlerin erkek olduklarını anlamamaları şaşılacak şey :D senin departman çok riskli bölge zaten, başedebilmen çok zor :27:

sorma bu erkek müsvettelerinin yanısıra, link verip reklam yapanlarla uğraşıyorum. o kadar çok ki.kible kible ,sil sil bitmiyor. moda bölümü kaynıyor bunlarla.
gelinlik öyle değil .orada rahatım bak.:27:
bencede kapanmalı o konu. umarım kapatırlar

Son düzenleme:
ev temizliğine ara verip soluklanayım didim :)

yine mi kızçeler cicilerini ekliyolar :94:

bir üyenin de dediği gibi o topiğe yazılacak tek şey var; bunların nesi cici gıı :60:

bi de bade nin paçalı don fikri güzeldi :1:

ya insan gündelik giydiği iç çamaşırlarını cici diye ekler mi? hangi akıl mantık böyle bişeyi düşünür acaba :26:

yani..
bu dünyada iç çamaşırı fetişisti diye bir erkek potansiyeli var. hiç olmazsa bunu düşünebilseler ama nerede:1:

valla hiç korkunç değilim.:27:pamuğğum pamuğum.:27:
o konuya yazan ve 7.3 diyen, oky :1:

Korktuğum sen değilsin bebem.
Sosyal edi elmayra beni pıçaklama planları yapıyo.
Bende müdürün topik güvenli diye burdan cevap veriyom ona:1:
Bu cicişleri ekleyenler nerde bilmiyorum ama uyarsanız oky

Bir nefes gibi ensendeyim :korkunckahkahasmiley:

iç çamaşırı bölümünde ciciler konusu canım...
amanın arada kaynayıp kim vurduya gitmeyim ben.:1:

o değil de Nihil olsaydı horozlu,filli,yılanlı son moda ciciler ekleyip onları şoktan şoka sokardı :60:

:60: anam noluyoz dedim ya,ödüm koptu bu kim didim meğersem bizim sosyal edimiz miş :1:

Beni ne hale getirdiler kadiş görüyo musun :) BU arada nihilin yılanlı dolu hala gözlerimin onunde :D o neydi yaa:17:

naber kızlar nasılsınız? bir keyifsizlik var bende bugün anlamadım neden, aşırı doz k.valide-gelin çekişmesi okudum ondan olabilir mi? :53:

aaaa kismeler gelmemiş dün gece. neredesiniz yaw :50:

keetiiiiii BDV de bana laf yetiştirme zaten çızık attım sana bir de parkona şikayet etmiyim :27: parkon, keeti bana laf yetiştiriyoooo :27:

Back
X