• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ban yiyen yiyene ya :(

acaba 19 mayıs affı yok mu,bayram affı yani :26:

Bence mutlaka çıkar af.
Daha çıkmadığını görmedim.
Zaten zuzu kapının önünde serenat yapar müdürleri bıktırır zannımca:9:

bence de çıkar,badoşum buraları özler:( olaylar olaylar :60:

Son düzenleme:

:16: hoşgeldin :16: iyi ki varız yoksa kapıya kilit vurucak mune. bütün topik mapusda çürüyor :27:

Tarinin cezası 2 haftaydı galiba gelir bu hafta .
İzuzununki 20 günmüş ofisim:5:tek çare 19 mayıs bayramında kazenin af çıkartması.belki öylelikle çıkar,yoksa çürür yavrucak oralarda:5:
Sıra bende gibi hissediyorum ben,arkamdanda sen gelirsin ofisim:6:

gelirim parkonum zaten içimden bir his sende bakıcan alttan gri gri diyor :27: kazene yalvarsak, bizimkilerin içkisi-kumarı-gece hayatı yoktur desek affeder mi? :27:

bence de çıkar,badoşum buraları özler:( hatta bu bayramda hem af çıksın gösterim yapılsın :6: bakalım kim dost :ssz: olaylar olaylar :60:

:30:
Kim kimi kiblemiş,kim kime ne dimiş:25:
Zuzuyu benim kiblediğim ortaya çıkmaz demi kadiş:18:

Son düzenleme:
bizimkileri alttan gri gri görünce tam üzülecekken bir gülme geliyor töbe :27: :60:

bade den muneye msj var ; 19 mayısta salıversinler bizi..bebemle munenin elini öpüp bayramını kutlıycaz

çok duygusalll :14:

:16: hoşgeldin :16: iyi ki varız yoksa kapıya kilit vurucak mune. bütün topik mapusda çürüyor :27:

gelirim parkonum zaten içimden bir his sende bakıcan alttan gri gri diyor :27: kazene yalvarsak, bizimkilerin içkisi-kumarı-gece hayatı yoktur desek affeder mi? :27:

Mapustakilere pazen donlar fanilalar benden olsun hadi :23:

anneleri izin vermediği için dışarı çıkamayıp camdan bize bakıyorlar gibi geliyor :27:

Back
X