• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

bazı konular sürü psikolojisini anlamak ve anlatmak için en ideal ortam bence :27:

kızlaaar nerdesiniz? depresifimin banı açılıcak bugün, akşam büyük açılışa bekleriz :21: :37:

aman allahım yeni bir şarkı ve doğal olarak da şarkıcı keşfettim. bayıldım bayıldım (şarkıya tabi ki :27: ) izleyin eminim siz de bayılacaksınız şarkıya :37: yazmayı unutmuşum bu şarkı depresifime gelsin, hoşgeldin hedayesi :60:

[video=youtube;9CtEgPdAiAc]http://www.youtube.com/watch?v=9CtEgPdAiAc&list=RD02eZXwD9mOJZ8[/video]

Son düzenleme:
Ben geldimmmmm :27:
Office canım sen beni öldürceksin parkonla beni krize soktunuz :9::9::9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorma sorma nasıl cabık geçti hiç anlamadım .
Bana klip bul çok severim piskolatayı :27:

heheheh bulucam hoş geldin klibi bunlar başka yerde bulamazsın :27: hayata tepeden bakmak nasıl bir his, bir haftadır aşağılarda harap oldun, ne çektin be tarim :27:

heheheh bulucam hoş geldin klibi bunlar başka yerde bulamazsın :27: hayata tepeden bakmak nasıl bir his, bir haftadır aşağılarda harap oldun, ne çektin be tarim :27:

Allah düşürmsin :ssz:
Ama ulvi bişey için ban yedim :24:
Gerçi bize ulaşın kısmından bayağ isyan ettim konu dışından 1 hafta ban yenir mi diye
Mune teyzeme selamlar :3:

Back
X