• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

evet 1 tane 13 aylık tam bi baş belası oldu bu aralar :55:
Galiba erkek.:24:
Daha 4 sene koşarsın peşinde:1:

parkiştom sen bana julicik diyince kendimi küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk gibi hissediorummm :60:

iyi akşamlar cnm nasılsın :16::16:

Ama sen benden çok küçücüksün julim

parkiştom sen bana julicik diyince kendimi küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk gibi hissediorummm :60:

iyi akşamlar cnm nasılsın :16::16:
ıyım canım julia sen avatarın çok guzel dediğimsin değilmi değişiklik yapmışsın yoksa yanılıyormuyum yanılıyorsam kusura bakma

evet erkek erkekler daha enerjik oluyo galiba
bütün gun çekiştiryo benı kapıya götürüyo dışarı çıkalım dıye

mutfağa götürüyo mamam dıyerek evin içinde dört dönuyoruz

Son düzenleme:
evet erkek erkekler daha enerjik oluyo galiba
bütün gun çekiştiryo benı kapıya götürüyo dışarı çıkalım dıye

mutfağa götürüyo mamam dıyerek evin içinde dört dönuyoruz

Oldukça hareketli oluyor erkek çocukları.
Kız çocuğunun en yaramazı bilenfiziksel anlamda erkek çocuk kadar yormuyor anneyi.
5 yaşına kadar hoplarken zıplarken kendine zarar verecek diye peşinde koşturuyosun mecburen::5:

Oldukça hareketli oluyor erkek çocukları.
Kız çocuğunun en yaramazı bilenfiziksel anlamda erkek çocuk kadar yormuyor anneyi.
5 yaşına kadar hoplarken zıplarken kendine zarar verecek diye peşinde koşturuyosun mecburen::5:

dizleri çürümüş burnunda küçük bi yara var alnıda çürük okadar dıkkat edıyorum yınede habıre düşüyor

senın 2 tane erkek sanırım kendınmı buyuttun çalıştınmı

Ama sen benden çok küçücüksün julim

küçümenim evet daha 88liyimm :54::54:
ıyım canım julia sen avatarın çok guzel dediğimsin değilmi değişiklik yapmışsın yoksa yanılıyormuyum yanılıyorsam kusura bakma

evet tamda oyummmm süslü modundan çıktım şimdi aşk kadını oldumm:60:

dizleri çürümüş burnunda küçük bi yara var alnıda çürük okadar dıkkat edıyorum yınede habıre düşüyor

Oy kıyamam :emir_bebek:çok tatlıdır o şimdi.
Benim büyük erkek canım,Allahtan 2. Si kız ,o çok uğraştırmadı.
Kızım 5 yaşına gelene kadar çalışmadım,yüksek lisans falan yaptım.
Büyük ilkokul,küçükte anaokuluna giderken aktif çalışmaya başladım.
Sen çalışıyormusun?

küçümenim evet daha 88liyimm :54::54:

evet tamda oyummmm süslü modundan çıktım şimdi aşk kadını oldumm:60:

Beni yaş bunalımına sokma juli:19:
Bende önümüzdeki 10 yıl 35 te kalmayı düşünüyorum,11 yıl sonra yaşıt olcaz senle:21:

ohoo o çürükler ne ki? geçen gün oğluma şort giydirirken bir baktım bacakta beyaz yer yok :D dedim, ben sana şort değil pantolon giydireyim de aile içi şiddet diye etiketlemesin sokaktakiler bizi :27: ya düşer, ya tekme atar, ya tekme yer :D erkek çocuklar haşarı oluyorlar :16:

Oy kıyamam :emir_bebek:çok tatlıdır o şimdi.
Benim büyük erkek canım,Allahtan 2. Si kız ,o çok uğraştırmadı.
Kızım 5 yaşına gelene kadar çalışmadım,yüksek lisans falan yaptım.
Büyük ilkokul,küçükte anaokuluna giderken aktif çalışmaya başladım.
Sen çalışıyormusun?
allah bağışlasın hep aklımda ıkı erkek kalmış
bende yaz sonu başlıycam ortalarıda olabılır
ohoo o çürükler ne ki? geçen gün oğluma şort giydirirken bir baktım bacakta beyaz yer yok :D dedim, ben sana şort değil pantolon giydireyim de aile içi şiddet diye etiketlemesin sokaktakiler bizi :27: ya düşer, ya tekme atar, ya tekme yer :D erkek çocuklar haşarı oluyorlar :16:

:9::9::9:insan utanıyor bırde değilmi bız daha şort falan gıymıyoruz zaten 1 aydır yuruyor yara bereden geçilmıyor

Beni yaş bunalımına sokma juli:19:
Bende önümüzdeki 10 yıl 35 te kalmayı düşünüyorum,11 yıl sonra yaşıt olcaz senle:21:

aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa sen 35 misin ne çokmuş say say bitmedi :60::27::27:

Back
X