Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Fallen :3::3:

medooo :3::3::3:

nevoşumm :3::3::3:

mune :3::3::3:

nicooocann :3::3::3:

julımmm canımmm arkadaşım nasılsın

,
Konulara bakıyorum arada gelenler varsa kaçırdıysam kusuruma bakmayın, herkesler hoşgelmiş.
L'ler çete oluşturmak suçuyla cebren ve hileyle xs ve slere karşı başlattığınız eylemi esefle kınıyorum:51:

elleme munem ac geziyorlar bütün gün bizde yiyerek zayıflıyoruz :D

İyiyim canım sen nasılsın:38:

saol cnm sıkıcı bugunyaaa daraldım cok :(

Son düzenleme:
Fallen :3::3:

medooo :3::3::3:

nevoşumm :3::3::3:

mune :3::3::3:

nicooocann :3::3::3:

Hoşgeldin:16:

Topiğe kural koydum, girmeden önce kapıda tartılacaksınız, birde med'in devasa bıçaklarından korunmak için japon dövüş sanatlarını öğrenin, olmadı Osmanlı tokatı atarsınız:60:

S. M uyumluyum
Ama genelde salaş takilirim:23:

Ben de nadiren m, çoğunlukla L ama favorim xl :60:

7 aylık gebeyim, 38 beden kaban giyiyorum desem... pıçaklanma riskim nedir acabağsı?

Çok yüsek :22:

Beni kazıklayan medo buradaymış :ssz: dava açtım kendisine haberi olaaa:9:

Ah jelo ah..Bahtsız jelom :60:
Bide hala iddia ediyorum hayır 10 lira değil 20 lira ediyor işte diye :60:

Kuzum ya, kusuruma bakmadın inşallah, kafam çok karıştı o gün:17:

Topiğe kural koydum, girmeden önce kapıda tartılacaksınız, birde med'in devasa bıçaklarından korunmak için japon dövüş sanatlarını öğrenin, olmadı Osmanlı tokatı atarsınız:60:

culo bizden müdür, tartılmasına gerenk yok..m-l uyumluları alıyoruz içeri:ssz:

Bu ara yine geliyorlar bana soldan soldan, yılbaşı üstü yapmayayım diyorum ama yine zalim, kara vicdanlı müdür tavrıma geri döndürecekler beni:51:

İnsan der ki Mune sofra kurdum, seni bekliyorum, bir mesaj atsaydın, olmadı dumanla haberleşirdik, neyse ben zaten görsellere ekmek bandırarak yaşıyorum:60::60:

Bugün ipten döndük müdürüm :27::27: yoksa kaç kişi güme gidecekti yoksa

müdürüm sen yorma kendini, ver bana sihirli değneğini, hali hazırda migrenim tutmuşkene, gözüm görmüyorkene önüme gelene yapıştırayım bantı :27: ohh yılbaşına sessiz, sakin, huzurlu bir ortamda girelim :60: çeteyi toplarık he dersen :60:

Kulaklarım çınladı ofiss çete deken :27::27: :3: semn yorma ben halledrim hepsini

Beni banlamada kadesa parkon cool oky elmy ablayı hanım ve egem teyzeyi banla banlıyabiliyorsan birde kendini :27:

Kendime uçacaksın uçacaksın mapuslara uçacaksın şarkısını armağan ediyorum :18::18:

Pıtırcık canın sevilmek istiyor herhalde :15::15:

Sen hanım ablayı gördün mü pıtırcığım teyze diyorsun, ben ilk gördüğümde aynaya koştum o kadınsa ben neyim diye :52:

Konuş annem konuşşş :29::29:

Son 2 hafta müdür, m ve akabinde de s bedenle gelicem huzurlarınıza:ssz:

Yalnız bu topiğin de kuralları var, 55 kilo altındakiler öyle rahat rahat dolanamıyo, ulu orta çat diye yazamıyo :20:

60 var, 65 var, 67:43: var..Biraz düşünceli olalım litfen:19:

54 kiloyum sıyırdım valla en acilşnden kilo vermem lazım yine :27::27:

Abla ben pek çok kızı görüp de ben neyim diye soruyorum kendime :52:

Nolduuuuu pıtırcıkkkk :27::27:

İyi diyelim iyi olalım canım. Sen ? :16:

sağol cnm bende iyiyimmm baktım burdaa ageyik var damladım hemencikk :23::23:

ehehehehehe bende pıçaklayangillerdenim amaaa M L yim çünküüüüüü :50::50:

Ah jelo ah..Bahtsız jelom :60:
Bide hala iddia ediyorum hayır 10 lira değil 20 lira ediyor işte diye :60:

Kuzum ya, kusuruma bakmadın inşallah, kafam çok karıştı o gün:17:

haahahah yok be kuzum 10.tl ile ne sen zengin nede ben fakir olurum :ssz: olur öyle yanlışlıklar,ben üzülmene üzüldüm cidden :34:

L grubu okudunuz mu hamileler bile 38 beden kaban giyiyor:51:
Sizi bu sataşmalarla 2 ayda xs'ye indirmezsek bizde xs değiliz:60:

Ayyy nazar olacağız:nazar: maşallah deyin

Back
X