Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Fallenin altta adı var ama kendisinden haber alınamıyor. Sorumu da görmemiştir belki de :26::27:

mune ben senin gibi yemek yiyen ve kilo almayanlara sinir oluyorummmmmmmmm:25:

Ahhh sen geçenlerde bir sohbetimiz vardı, onu okusaydın kesin sinir olmaktan fazlasını yapardın:60:
Med vardı o sohbette, sinirinden birkaç kilo verdi, şu sıralar şu bedene girebiliyorum, bu beden cuk oturuyor diyorsa sayemdedir:60::60:

Valla jeloyu kazıklamışım 10 lira :60:
Ama anlayınca valla telafi ettim müdür:18:

Dolabımdan bugün s benden bile çıktı :60:
Yakında lipo olduğumda, tüm dolabımı koyucam, işte o zaman yandı nevroş :60:

Veee, bir bacak(üst baldır yanlışlık olmasın:37:) ölçüm 57-58 cm, doğru hatırladın:63:

Var mi o kadar ya
Benim belim 60 zaten:27:

Son düzenleme:
Ahhh sen geçenlerde bir sohbetimiz vardı, onu okusaydın kesin sinir olmaktan fazlasını yapardın:60:
Med vardı o sohbette, sinirinden birkaç kilo verdi, şu sıralar şu bedene girebiliyorum, bu beden cuk oturuyor diyorsa sayemdedir:60::60:

Ahahhha hiç aklıma gelmemişti :60:

Yemin ederim s ye girdim bugün, sırttan kastı biraz ama mühim değil, girdim ya :60:

Müdürüm xs'nin gerçek sırrını vermelisin, gelinlik giyeceğiz afakanlar basıyor bana :30:

Back
X