Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Aynı durumdayım yazın 3-4 kilo kadar aldım bugün yarın bir başlayıp veremedim:19:Ama bu muhabbetlerden sonra 38 az olur 36 olmak lazım:51::27::27:
bir ara 36 ydım. yazın 38 şu an 40. ama vereceğim . azimliyim. tatlıyı kestim. bol salata balık yiyorum.

Abla su içiyorum yarıyor diyenlere pek inanmıyorum:9::9:Yemeden kilo olmuyor:31: boğazı tutmadan kilo verilmiyor.:9:

Nevreste,
yani diyorsun ki med yemiyorum, içmiyorum derse inanmayın, yiyor yiyor sonra zayıfız diyenleri bıçaklarım diye tehdit ediyor:51:
Meddd,
sana inceden mesaj, boğazını tut:60:

Nevreste,
yani diyorsun ki med yemiyorum, içmiyorum derse inanmayın, yiyor yiyor sonra zayıfız diyenleri bıçaklarım diye tehdit ediyor:51:
Meddd,
sana inceden mesaj, boğazını tut:60:

Ablam kendi az önce yazıp gitti birşeyler yiyeceğim diye:60:Zaten bu kilo muhabbeti hep onun yüzünden çıktı serdi bit pazarına L beden kıyafetlerini:60:Ben de 38-40 arasındayım ama bu saatte yemiyorum:21:
Med beni pıçaklarsa artık kim koruyacak bilmiyorum:60:

Müdür, Surrender ve Ben S'ler takımı mıyız şimdi :9::9::26::26:

Evet, ama ben salasta çok giyerim
Her bedene uygun olan modellerden. Ama xl xxl xxxl xxl hariç
L ye kadar salaş olacak yoksa kaybolurum icinde:37:

Bende sen gibiyim. Ne yapsam kilo alamıyorum. Ne giysem bol geliyor :44::44:

Bende sen gibiyim. Ne yapsam kilo alamıyorum. Ne giysem bol geliyor :44::44:

Yok canim ben bedende tek sorunu mağazaların indiriminde yasiyorun
Kapisinda mı yatiyorlar anlamıyorum. Hep buyuk bedenler kalmis oluyor:1: kilo sorunum yok memnunum ben 50 kiloyum:9:

Kaç kilosun sen?

Yok canim ben bedende tek sorunu mağazaların indiriminde yasiyorun
Kapisinda mı yatiyorlar anlamıyorum. Hep buyuk bedenler kalmis oluyor:1: kilo sorunum yok memnunum ben 50 kiloyum:9:

Kaç kilosun sen?

Sen gene iyisin. Ben 45 :1: Şşt, duymasın kimse :21:

Back
X