Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Med benden korksun :15::15: ciletlerim alimallah :27::27:
Ablam benide korur musun:18:
topiğimi de kürkümü de yar etmem :27: ben onlar için teyze yaşında ki parkunla kıran kırana çarpıştım :60: ausum yetiş kurtar beni, çeteye gir sende :27:
nevreste XL bedenim ben, nur topu gibiyim :60: ağırlığımı koydum bu topiğe de o yüzden :27:

O zaman sende bizdensin:60:Diyete başlamamız lazım acilen:19:Yoksa dar gelecek kürk rezil olacağız:30::9:

topiğimi de kürkümü de yar etmem :27: ben onlar için teyze yaşında ki parkunla kıran kırana çarpıştım :60: ausum yetiş kurtar beni, çeteye gir sende :27:
nevreste XL bedenim ben, nur topu gibiyim :60: ağırlığımı koydum bu topiğe de o yüzden :27:

ahaaaaaa parkon duymasın çıkarır kılıçlarını ona göre :27::27: olmadı bastonuyla kovalar seni :60:

Bugün medin topiğini bastım :10: XS ve S beden diye giriş yapıp pardon burası L idi demi diidim :52::52:

Kapıya da gardiyan diktiydim alma içeri s leri diye..Son verdim az önce işine:ssz:

Gördüm abla:30:Pıçağı var korkmuyor musun:18::18::52:

Nevo hanım ablayı alma bit pazarına :60:

Med benden korksun :15::15: ciletlerim alimallah :27::27:

jilet daha keskin pıçaktan:5:

Akşam akşam yine çok gerildim ben..Şeytan diyor toptan say söv kurtul.

Oh oh yaşasın bir L daha geldi :60:
x'si mühim değil..L olması yeterli :27:

Kapıya da gardiyan diktiydim alma içeri s leri diye..Son verdim az önce işine:ssz:

Benim maaş işini konuşalım önce:ssz:Sonra onu almam yazdığı mesajlarda ki 'L' beden yazısını 'XS' yaparım:60:

Gardiyanıda rüşvetle kendime bağlarım :27::27: kk nın agası benim ayağını denk al :23::23:her an baskına gelirim :10::10:

Nevoşşşşşşşşşşşşş duydunmu annemmmm bak med ne diyiiiii sana :60: :60:

Yenide bileylemiştimm halbukiiiiiii :27::27:

Gardiyanıda rüşvetle kendime bağlarım :27::27: kk nın agası benim ayağını denk al :23::23:her an baskına gelirim :10::10:

şahitsiniz hanım abla rüşvet aldığını itiraf etti..kaç yıldan başlıyor sayın müdürüm? :ssz:

ayda 50985089675 milyon dolar uyar mı?:ssz:
Düşüneyim:ssz:

:18::18::18:
Nevoşşşşşşşş maaaş mi alacan yoksammmmm neler duyuyorummmm :15::15::15:

Gel annem gellllll :29::29::29:

Haaaaa birde rüşvet güzellllll tutanaklara geçsin hemennnn :27::27:
Abla anlaşırsak neden olmasın:60:
Şekerler sohbet güzel ama çıkmam lazım kocaman öpüyorum hepinizi :54::54::10::10:

Medide ciletliyommmm carttttt diyeeee :3::3:
Görüşürüz ablam:16:
şahitsiniz hanım abla rüşvet aldığını itiraf etti..kaç yıldan başlıyor sayın müdürüm? :ssz:
:9::9::9:

Kızım bakteyze yazan parmaklarını kırarım senin:47:
Beni şiddete meyillendirip sonrada asabi diyonuz arkamdan.:27:
Şu yetkili kürkü bir kapayım ben, değil aus, müdür gelse kurtaramayacak seni elimden:51:
Bi kere ben sitenin ihtiyar heyetindeyim, diğer ihtiyarlar gibide 36 bedenciğim:21:

yetişin gonşulaaar tehdit ediliyorum ihtiyar heyeti tarafından :14: kızım çete kuruyoruz burda XS ler- XL lere karşı :27: bak med X'i de attı L de olsa olur didi bittiniz siz yiriz sizi biz :27: :56:

yetişin gonşulaaar tehdit ediliyorum ihtiyar heyeti tarafından :14: kızım çete kuruyoruz burda XS ler- XL lere karşı :27: bak med X'i de attı L de olsa olur didi bittiniz siz yiriz sizi biz :27: :56:

Ofişim yannış taraftasın bacım.
Müdür XS iken , kim bizim gibi S bedenlere dokunabülür:ssz:
Mede inanma sen, bilirim o keratayı ben, anarşikin tekidir:ssz:

ama onun pıçakları var parkunum böyle 1.90 boyunda, mavu gözlü, kumral :27: ahahaha tanımı çok daralttım kanımca :60:

Topiğin ahlakını bozmuşsunuz, rüşvet, yolsuzluk ne ararsan var, işin içine arazi mayfası bile girmiş.
Yıllardır sitede dürüst ve şeffaf bir müdür olarak edebimle görevdeyim, sizin gibi yiyiciler yüzünden itibarımdan olacağım, tümüyle komplo:51:

Şu kiblere bakayım hepinizin cukkalama belgelerini bir bir çıkaracağım ortaya:51:
Editörümü de rüşvetçi yapmışlar, akarsular ötesi bir bitirme operasyonu bu katiyetle:51:

ama onun pıçakları var parkunum böyle 1.90 boyunda, mavu gözlü, kumral :27: ahahaha tanımı çok daralttım kanımca :60:

Gözler lens, saçlar boya diyolar onun için, ben diyenlerin yalancısıyım ofişim:6:

Kadiş nerelerde gene ya?

Yannışlıknan düşelim hepsinin üzerine ofis..Bak o zaman sesleri çıkabiliyomu:ssz:

Bir beden farklılığı nelere kadir:14:
Herkes m olsun..Bitsin bu kavga:43:

Back
X