Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Gözler lens, saçlar boya diyolar onun için, ben diyenlerin yalancısıyım ofişim:6:

Kadiş nerelerde gene ya?

Kuru iftira..Kendi gözlerim onlar :19:
Lensler gözüme yapıştı artık :60:

:60: hahaha koptum :60: mesela yannışlıklan üzerlerine oturalım :60:

Oturursak kurtulabilirler, düşersek narin bedenimizin tüm ağırlığını vermiş oluruz, anında ezilip kalırlar :60:

Tellioğullarıyla Seferoğulları:51:
Burdaki S-eferoğulları biz oluyoruz:60:

İyidir nevoşum sen nasılsın, tarçınlı süt içerek forumu karıştırıyorum. Salçalı ekmekte yicem doymazsam :27:
Med, hala buradaysan helva kavuralım elmişle hanım ablanın arkasından:52:

İyidir nevoşum sen nasılsın, tarçınlı süt içerek forumu karıştırıyorum. Salçalı ekmekte yicem doymazsam :27:

Afiyet olsun:29:Tarçınlı süt sonrası kan şekerin düşer açlığın geçer:9:Salça ekmek yeme boşver 'm' beden olmalıyız:21::12:

Afiyet olsun:29:Tarçınlı süt sonrası kan şekerin düşer açlığın geçer:9:Salça ekmek yeme boşver 'm' beden olmalıyız:21::12:

Hedefim yüksek, xs olacağım ben :51: Umrede bir 15 kg vermeyi planlıyorum 15 günde :31:
Nasılsa oraların yemeklerini yiyemeyeceğim diye yanımda stok olarak süt ve muz mu götürsem acaba :44:

Hedefim yüksek, xs olacağım ben :51: Umrede bir 15 kg vermeyi planlıyorum 15 günde :31:
Nasılsa oraların yemeklerini yiyemeyeceğim diye yanımda stok olarak süt ve muz mu götürsem acaba :44:

Bak bu doğru orda kilo verebilirsin:31:Götürebilirsen neden olmasın:26:

Un helvası olsun, canım çekti :56:
Cumaya kadar canım ne istiyosa onu yicem :60:

Back
X