Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ben müzik ekleyeyim. korku filmi müziği.

[video=youtube;KjhBVGlhgqo]http://www.youtube.com/watch?v=KjhBVGlhgqo[/video]
:18::18::18:

kk operasyonu başladı, 1. dalga, 2. dalga derken yetkililer operasyonun 3. ayağı için düğmeye bastıklarını, teknik takip başlatıldığını açıkladılar.
kk haber ajansı:51:

kk operasyonu başladı, 1. dalga, 2. dalga derken yetkililer operasyonun 3. ayağı için düğmeye bastıklarını, teknik takip başlatıldığını açıkladılar.

alt tarafı 12 saat foruma giremedim hanım abla ile parkuşumun üstü bantlanmış yaw :26: sizin şu siyaset topiğinden çektiğinizi kimse çekmedi forumda :27: neyse bari temiz çamaşır -sarma-börek falan hazırlayalım abla kaç günü var çilekeşlerin? :60:

tam operasyon olmuş,uzak duralım bari:1:

Ne demek oluyoki bu :43:

alt tarafı 12 saat foruma giremedim hanım abla ile parkuşumun üstü bantlanmış yaw :26: sizin şu siyaset topiğinden çektiğinizi kimse çekmedi forumda :27: neyse bari temiz çamaşır -sarma-börek falan hazırlayalım abla kaç günü var çilekeşlerin? :60:

Operasyon sürecinde konuşma yasağı getirdik:51:

tam operasyon olmuş,uzak duralım bari:1:

Günlerdir sitenin her bölümünde kelebekler gibiydim, zorla mutasyona uğratıp arı yaptılar beni:ssz:

:53::53::53:
Adnan Şenses vefat etmiş:43:
Allah rahmet eylesin:50:

Ofis sen de gelsene, şöyle bi tepişelim el ele girelim mapısa :60:

hislerin çok kuvvetliymiş canım:50:

Mapısa gire çıka hisler de gelişti bu konuda abla:50:

Operasyon sürecinde konuşma yasağı getirdik:51:

Sanırsam biz kurtulduk cımbızdan..Yalnız bir ara totomda ucunu hissetmedim değil :ssz:

:53::53::53:
Adnan Şenses vefat etmiş:43:
Allah rahmet eylesin:50:

Allah rahmet eylesin:5::5:

Şimdi sizden öğrendim ya, Allah rahmet eylesin:50:

Ofis sen de gelsene, şöyle bi tepişelim el ele girelim mapısa :60:

Mapısa gire çıka hisler de gelişti bu konuda abla:50:

Sanırsam biz kurtulduk cımbızdan..Yalnız bir ara totomda ucunu hissetmedim değil :ssz:

Şimdi sizden öğrendim ya, Allah rahmet eylesin:50:

Siz mapısa gidin ben size sarmalar,börekler yapar getiririm:5::9:

Back
X