Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

püfür püfür bir siyaset topiği esintisi var, camları kapatalım :27: parkuş, tari ve hanım ablanın anısına bakın arada alt kısma, bakıyorlar bize mahsun mahsun :60: yazmayın bişi bir de sizi kiplemiyim :27:
bakhınıss bakhınısss. kiblediğinide dii bakhınızzzzz:53::53:
yaz tahtaya al haftaya diim sana...

öff o kartları sorma..hep gecikmeli ödüyorum ben valla...
hepsinin limitini doldurup kaçasım var :60:

ya kartlarımın sayısı 5 olmuş. yuh dedim bana. neyse sıfırladım hepsini. sokağa çıkarken 1 tane en düşük limitliyi alacağım. yok valla harciim. duramiim.

Kart şebekesi misiniz yahu:60::60:

Sizin gibilerine k. kartı değil telefon kartı vermek lazım, 50'lik yeterli, ne yapıyorsunuz o kadar kartla, birde limitleri aşıyorlarmış:53: vııııyyy başıma gelenler:60:

püfür püfür bir siyaset topiği esintisi var, camları kapatalım :27: parkuş, tari ve hanım ablanın anısına bakın arada alt kısma, bakıyorlar bize mahsun mahsun :60: yazmayın bişi bir de sizi kiplemiyim :27:

Bizi kipleyen çoktur ofis..Ama öyle usturuplu öyle hanfendiyiz ki müdür cımbızlamaya kıyamıyo :60:
Şöyle 1 saat her şey serbest olsa içimdeki çingan çıkcak ortaya :27:

Sizin gibilerine k. kartı değil telefon kartı vermek lazım, 50'lik yeterli, ne yapıyorsunuz o kadar kartla, birde limitleri aşıyorlarmış:53: vııııyyy başıma gelenler:60:
bugün 5 bankaya uğradım. hepsini sıfırladım.
ama içime oturdu valla.
arkadaşıma veriyorum 4 kartımı saklasın.
ben tutamıyorum kendimi. kapatmayada kıyamadım. feci bağımlı olmuşum. arkadaşım diyorl ki. bugün kapat.
kıza dedimki yok kapamam,pskolojim bozulur.:27:aramda onlarla bir bağ var çünkümmmmm:1:
sende dursun ama kapanmasın yeterki,.. onu bekliim şimdi .
gelsin vereceğim saklasın.

Son düzenleme:

Şimdi şöyle oluyo müdürüm..uyanıyosun mesela sabah..Ayy bi depreşın bi depreşın..Diyosun napim de kurtulayım şu ruh halinden..Hadi bi hava alayım diye atıyosun kendini sokaklara..

Sonrası malum :ssz:

Babam 2 kere kartlarımı kırdı benim..Sudan çıkmış balık gibi kaldım ortalarda..Hayın adam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah Allah:44: hiç böyle depresyon atlatan görmemiştim.
Yav gidin örgü örün, çiçek sulayın, çekirdek çitleyin, kartların dibini getirmekte nesi:51:
Hesap kesimde gelen ekstreyi dedem ödemiyor, yine siz ödüyorsunuz, bu nasıl bir işkence şeklidir:60:

Yav gidin örgü örün, çiçek sulayın, çekirdek çitleyin, kartların dibini getirmekte nesi:51:
Hesap kesimde gelen ekstreyi dedem ödemiyor, yine siz ödüyorsunuz, bu nasıl bir işkence şeklidir:60:
buna sadomazoşizm deniyor sanırım.. mutlu olurken acı çekmek:52:

Bunu da denedim..Değişik versiyonlarını..Pizza yedim, adana yedim, börek-çörek yedim, tatlı yedim, sabahlara kadar çekirdek çitledim...
Sonuç L..Daha beter bi depreşın; lipoya yine bi dünya para ödüyorum :60:

Valla xs olsam kartlara elimi sürmem..24 saat yemek yerim:56:

Son düzenleyen: Moderatör:
Şükür yarabbim sonunda geldim :3::3: müdürümün tahsis ettiği kodesi beğenmedim bu sefer :27::27: hiç bişicikler yoktu ne kuaför ne masör :52::52: itiraz ediyoruz yönetime :55::55: madem ihtiyar heyetindeyim şöleee kaplıcalı mapıs olaydi bari :24::24: bide hatıra fotorafı getirdim size :37::37: parkon teyze,ben ,tari,elmayra :24::24:

$life_inside_women_prison_kadin_cezaevi-65.webp

Şükür yarabbim sonunda geldim :3::3: müdürümün tahsis ettiği kodesi beğenmedim bu sefer :27::27: hiç bişicikler yoktu ne kuaför ne masör :52::52: itiraz ediyoruz yönetime :55::55: madem ihtiyar heyetindeyim şöleee kaplıcalı mapıs olaydi bari :24::24: bide hatıra fotorafı getirdim size :37::37: parkon teyze,ben ,tari,elmayra :24::24:

Ablam hoşgeldin:52::38:

Back
X