Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ben kaçıyorum sabah görüşürüz kızlar iyi geceler :3::3: yarın dedikoduya devam ederiz :54::54:
Müdürümede saygılar :42::42: şikayet listesi hazırladım kendisine mapıs şartları iyi değildi :55::55:

Şükür yarabbim sonunda geldim :3::3: müdürümün tahsis ettiği kodesi beğenmedim bu sefer :27::27: hiç bişicikler yoktu ne kuaför ne masör :52::52: itiraz ediyoruz yönetime :55::55: madem ihtiyar heyetindeyim şöleee kaplıcalı mapıs olaydi bari :24::24: bide hatıra fotorafı getirdim size :37::37: parkon teyze,ben ,tari,elmayra :24::24:

hoşgeldin. neyseki banlarınız kısa sürdü.

buralar böyle ıssız ve çorak kalmış, arada sulamak lazım burayı 2. sayfalardan topluyorum her seferinde :27:

kadiş ile parkunum görünmüyorlar hiç, haber alan var mı?

buralar böyle ıssız ve çorak kalmış, arada sulamak lazım burayı 2. sayfalardan topluyorum her seferinde :27:

kadiş ile parkunum görünmüyorlar hiç, haber alan var mı?

Nadasa bırakılmış topraklar gibin olsu ofisim :27::27: hep sessiz hep sakin :ssz::ssz:
Kadiş burada da parkon cezalı,1 haftaydı herhalde,yılbaşı affına uğrarsa çıkar mapıstan

Müdürüm malum konuda ki kib mesajımı okudun değil mi :27: yazarken az daha aşk, ihanet, entrika diye devam edeceeedim de üzerimi çızarsın diye korktum :27:

Back
X