Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Rutubet kokan biri daha geldi...:ssz::ssz:

Müdürüm bi sonraki yılı iple çekiyom.Eli maşalı,cımbızlı vs.ne varsa hepsinde oyum senindir.:42::1::1:

Yaptım ama niye yaptım bi sor...:19::19: Hiç pişman değilim,zaten demirden korksak lokomotife binmeyiz.:21::27:

Tutamadım kendimi.:8: Beni senle tehdit etmişler bi de...:27: Ben kendimi sana şikayet etmiş insanım ayol.:12::1:

Hadi iyi geceler müdürüm.:10::10:

Günaydınnnn mapusta yatan yatanaa ne oluyiii burdaaaa :52::52::52::52::52:
Ben çok usluyumm hecc ban yemedim, çünkü kendimi tutuyorum Bdv bakmıyorummm :52::52::52:

:9::9::9:
Bence bunu özellikle bu topikte çok dillendirme, ne oluyorsa bu topiğe yazanlara oluyor, hiiiç banım yok deyip f tipine düşenler anlatsın benden çektiklerini:51:
Ne çektiler be:ssz:

F tipini sevdik, sık sık girmek istiyoruz, sohbet bahane müdürümün topiği şahane diyenler, yarından itibaren şehirdışına çıkıyorum, 3-5 gün yokum, gidiyorum amaaa nefesimi ensenizde hissetmeniz için donanımlı gidiyorum, yokum numarası yapıp aniden belirebilirimde, olurda yoksam yöneticilerimize emanetsiniz:23:

Öpüldün Mona:54:

Hayırlı yolculuklar efendim,ben de öperim...:54::54:

Mesaj alınmıştır ama alınmasa da problem yok ben kibleyiveririm kendimi.:27:

Bence bunu özellikle bu topikte çok dillendirme, ne oluyorsa bu topiğe yazanlara oluyor, hiiiç banım yok deyip f tipine düşenler anlatsın benden çektiklerini:51:

F tipini sevdik, sık sık girmek istiyoruz, sohbet bahane müdürümün topiği şahane diyenler, yarından itibaren şehirdışına çıkıyorum, 3-5 gün yokum, gidiyorum amaaa nefesimi ensenizde hissetmeniz için donanımlı gidiyorum, yokum numarası yapıp aniden belirebilirimde, olurda yoksam yöneticilerimize emanetsiniz:23:

Baktımm topikte konu ban yemek, tek tek herkeste yemiş banı dedim ne oluyiii burdaaa :27::27:
Çok dikkatliyim ki ben müdürümm dedimya Bdv'ye pek bakmıyorum, te böyle tutuyorum kendimi te böylee :96:
Yok numarası yapıp aniden belirebilmek ne kadar güzell bişi, keşke ben bu işi sewdiceğime yapabilsemm :97:
Hayırlı Yolculuklar Sizee :3:
Yaramazlık yaparsam eğer söz size kendimi kiplicemm :kkk:

Müdürüm günaydın,hayırlı yolculuklar olsun:16::16:
F tipi soğuk havasız nefes bile alınmıyor orada,hepte adli suçluluar tıkılı orada bakınız ben gibi :27::27:
Enseyi kollamak lazım demi,gençler bana emanet müdürüm gözüm gibi bakacam hepsine :29::29: sen rahat rahat gez dolaş bişey olursa kibleriz :23::23:

Rutubet kokan biri daha geldi...:ssz::ssz:

Müdürüm bi sonraki yılı iple çekiyom.Eli maşalı,cımbızlı vs.ne varsa hepsinde oyum senindir.:42::1::1:

Yaptım ama niye yaptım bi sor...:19::19: Hiç pişman değilim,zaten demirden korksak lokomotife binmeyiz.:21::27:

Tutamadım kendimi.:8: Beni senle tehdit etmişler bi de...:27: Ben kendimi sana şikayet etmiş insanım ayol.:12::1:

Hadi iyi geceler müdürüm.:10::10:

Mona hoş geldin :3::3: sen fazla kaldın mapısta bu sefer :ssz::ssz: çaşamba günü salıverdi müdürüm benide :10:
Niye yaptık demi,fişşeklediler bizi yahu :15::15:

Merhabalar KK bayanları :3::3:

Müdürüm herkesi mapusa göndermiş. Bir ara tırsmadım değil :18::9:
Ama admin olarak bazı görevleri var :15:

Günaydınlar,hayırlı cumalar.
Mona hoşgeldin,insafsız müdür gene mi işbaşındaydı:32:

Hoş bulduk parkon ablam...:29: Valla görevidir,ona bir şey dediğim yok zati.:27: Polemiğe girmem şarttı orda,ben de girdim.:1:

Epeydir kimse yok buralarda,kadiş abla nerde ?:44:

parkon cnm nasılsınn :3::3:

kartları çiftlemişsin :8::8:

Hoş bulduk parkon ablam...:29: Valla görevidir,ona bir şey dediğim yok zati.:27: Polemiğe girmem şarttı orda,ben de girdim.:1:

Epeydir kimse yok buralarda,kadiş abla nerde ?:44:

ahaha,pişman değilim,cezamı yatar çıkarım diyosun:ssz:
gene müdüre karşı dolduramadım,çete kurcam ama taraftar bulamıyom:51:

Günaydın ablam sana da hayırlı cumalar...:16::16:

Sorma yaa,3 gün tıktı bu sefer beni.:14::1: Ama pişman değilim.Polemiğimi yaparım mapısta da yatarım.:27:

4 günde beni tıktı mapısa hemde F tipiymiş birde nem kokuyordu oralar :27: aç susuz bıraktı resmen :1:bizi yakan yaktı kendide üyelik iptali etti :52::52:

Merhabalar KK bayanları :3::3:

Müdürüm herkesi mapusa göndermiş. Bir ara tırsmadım değil :18::9:
Ama admin olarak bazı görevleri var :15:

Müdürüm biletimizi kesti :27::27:

Hayırlı cumalar parkoncum :3::3:
Elinde cımbızıyla geziyor:21::21: pusuda bekliyor her daim kimi tıksam mapısa diye :27::27:

Aynen.:27: Geçenlerde bi polemik daha yaptım,özel mesajla ihbar edip banlattırdım kendimi.:9:

Bunuda denemek lazım güzelmiş :29::29:
Bir kerede bana sataşan olmuştu syafaya yazdım sonra editledim not diye,müdürüm cezama razıyım didimmm ihbar ettim ama sağolsun kıyamadı bana :32::32:

4 günde beni tıktı mapısa hemde F tipiymiş birde nem kokuyordu oralar :27: aç susuz bıraktı resmen :1:bizi yakan yaktı kendide üyelik iptali etti :52::52:

Bunuda denemek lazım güzelmiş :29::29:
Bir kerede bana sataşan olmuştu syafaya yazdım sonra editledim not diye,müdürüm cezama razıyım didimmm ihbar ettim ama sağolsun kıyamadı bana :32::32:

Valla zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır demişler abla.:27: Zafer bizim oldu.:65::60:

Bana da siyasette epeydir kıyamıyodu ama bu ara cımbızlamadık yerim kalmadı.:9:

Back
X