- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.071
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
voov varmış bayağı Allah sabır versin ablaTatlım liposakşın başlığını hatim ediyorum şuan..Valla bacaklardan olanların o deli şişliği hep olmuş ya..
Abartmıyorum fil bacağı gibi şuan bacaklarım..Bu sıkıntıyı yaşayanlar çok olmuş..4 aydan önce de düzelmemiş..Şaka gibi..
Belimde şişlik yok, yani eskisiyle aynı ödem olmasına rağmen..ama bacaklarım iki katı..
Ben lazer lipoliz oldum 1 hafta önce..daha sabretmem gereken 3-4 ay var anlayacağın..Pöff![]()
Mona,sesime gel yavrucum.
Neyin var,:26:niye mutsuzsun?
Med yapma böyle yaa![]()
Ben gelim mi?
Benim de moralim bozuldu, ağlayacak yer arıyorum..
Nefret ediyorum her şeyi bu kadar takma huyumdan..Sanki yeterince derdim yokmuş gibi.
Tam bir gerizekalıyım ben..Cidden salağım.
boşveeer salla gitsin. bak bende ummadığım kişiler tarafından suçlandım. yaftalandım.Ben gelim mi?
Benim de moralim bozuldu, ağlayacak yer arıyorum..
Nefret ediyorum her şeyi bu kadar takma huyumdan..Sanki yeterince derdim yokmuş gibi.
Tam bir gerizekalıyım ben..Cidden salağım.
gel gel. yaftalananlara açık burası.)Ben de tutarsızmışım ben de gelem mi ?![]()
Tamam
Nasılsın abla?
Ben azcık inmeye başladım sanki..Bugün kargoya gidip oradan doktora geçecektim ama hiç halim yok..Yarına kaldı..
Şimdi sen gerçekten taktın mı o mesajı.
Boşversene be med.
Bak dün arkadaş bana hakaret etti durdu,ben kaele almadım sustu.
Aslında sizin bu eskiden gelen muhabbetlerinizin ortada dolanması benide üzüyor.
O topikte ne yaşadıysanız yaşadınız,o konuları birilerinin ısıtıp ısıtıp önüne koyması gerçekten kötü,işin tuhaf yanı senin dedikodunu başkasına yapacak karakterde insanda yok gibi geliyor bana o topikten.
Ben de aşırı takıntılıyım. Hiç sevmiyorum bu huyumu. Galiba ben de tam bir salağım.
Hayır, insan tabi takacak bazı şeyleri de, gerekli gereksiz insanların salak saçma düşüncelerini de takıyorum ben. O biraz trajedi.
Her söylenilen lafı takmak nedir ?
Haksızlığa gelemeyen insan bünyesi işte .
Bu arada herkese selamlar . Ben geldim , Tanıdık yabancı .![]()
İyiim tatlım sağolbak demekki zmaanla oluyor bu şişliğin inmesi,boşver sende yarın gidersin
Neydi o öyle ya dün okudum sürü filan yazmış bide,ne kadar ayıp yani
Hoş geldiniz gerçi yabancı gelmiyorsunuz ama çıkaramadım :44::44:
İlk eksi repimi çaktılar sonunda hayırlı olsun![]()