Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

hazır hepsı
kahvecılerın kova kazanlarından var
her neyse adı işte ondan :27:

Arnavut böreğinden de yap :63:

herkese meraba :26: çok daraldım kk konularını okuyup duruyom ay ne dert ne dert... medcezir geçmiş olsun bu arada okudum aşağıda,ayrıca sanırım canında sıkkınmış sıkma canını gülümse geç :50: tanıdıklar selam tanımayanlar ben gelebilirmiyim ? :18:

Hoşgeldin, çok teşekkür ederim..Geçecek inşallah :)

İnecek o şişler yaaa biraz zmaan işte,medo kaç papele mal oldu bu iş

Valla abla benim iş 6 bin papel tuttu..Ama herkesin ki değişiyor..Bölgeye, alınacak miktara göre farklılık gösteriyor.

pasta çörekte varmı bariiiii :27::27:

Selam hoş geldinnnnn yemek topiğsakin bugünnnn :3::3:

evet abla ya kismecikler yoktu... bende çalış çalış daraldım öğlen geldim kk ya konular darlttı,kimileri çok konuşmuş,kimileri kırılmış,birileri ağlamış,birileri ölmüş.. ay allahım psikoloji kalmadı :52:

geçer ya emeğinin karşılığında dilerim istediğin görünüme kavuşursun... arkadaşım aldrıcam diyordu basenlerden üst bacaktan şikayetçiydi 4 bin tl istediler.. yaza doğru yaptırcam diyor ..mevsimde problem olmuyo dimi?

Yav önce sıvı enjekte ediyolar zaten yağları baştan parçalasınlar diye..o sıvı hala seksi bedenimde sanırsam, e bide epey ödem oldu..Acayip şiştim..1 hafta oldu daha..1 ayda %70 sonuç görünüyormuş, hadi hayırlısı:5:

o sıvıyı normal biz fani bedenler için yapmışlar,senin sexü bedeninde ters etki yaptı o yüzden zannımca :1:

Valla abla benim iş 6 bin papel tuttu..Ama herkesin ki değişiyor..Bölgeye, alınacak miktara göre farklılık gösteriyor.

arnavut böreği nasıl acep,yalnız ben bi arnavutların pırasalı böreğini yemiştim şahaneydi,bilen var mı nasıl yapılır:26:

o parayı bana verseydin ben senin bacakları döve döve parçalardım yağlarını:82:

olmaz mı hiç, marifetleri ellerimle yaptım hemıde :27:

Su böreğide varmıııı :56::56:

Az da değilmiş yani,bende göbekten istiyorum biraz,gerçi doktor görse kovalar herhalde odadan,b ide kilo alınca büyüdü ondan

evet abla ya kismecikler yoktu... bende çalış çalış daraldım öğlen geldim kk ya konular darlttı,kimileri çok konuşmuş,kimileri kırılmış,birileri ağlamış,birileri ölmüş.. ay allahım psikoloji kalmadı :52:

Ne ekşınlar oldu bugün,sen biliyonmu bana eksi repi çaktılar bugün :27::27::27:

geçer ya emeğinin karşılığında dilerim istediğin görünüme kavuşursun... arkadaşım aldrıcam diyordu basenlerden üst bacaktan şikayetçiydi 4 bin tl istediler.. yaza doğru yaptırcam diyor ..mevsimde problem olmuyo dimi?

Ooov yaza doğru sakın..Yaz geçsin en azından son baharda yaptırsın..Çünkü 2 ay korse takmak zorunda kalacak..morluklar, şişlikler olacak..Kapatamaz onları yazın..kapatsa bile çok sıkıntı çeker..

Su böreğide varmıııı :56::56:

Az da değilmiş yani,bende göbekten istiyorum biraz,gerçi doktor görse kovalar herhalde odadan,b ide kilo alınca büyüdü ondan

Ne ekşınlar oldu bugün,sen biliyonmu bana eksi repi çaktılar bugün :27::27::27:

ay abla gördüm seni çekip kurtarmak istedim ama korktum yazmaya vallaa.. :52::52::52:

Ooov yaza doğru sakın..Yaz geçsin en azından son baharda yaptırsın..Çünkü 2 ay korse takmak zorunda kalacak..morluklar, şişlikler olacak..Kapatamaz onları yazın..kapatsa bile çok sıkıntı çeker..

ay ölemii neden bunu uyarmadılar hemen arıcam şimdi... haklısın aslında o sıcakta çekilcek iş mi ya ... :52::52::52:

Ben de tutarsızmışım ben de gelem mi ?:14::14:

ben de başdalgacıyım :))

üstelik hiç de esprili değilmişim, espiri yaptığımı sanıyormuşum. benim mesajlarıma gülenler olmuş, duruma el koymasalarmış daha da gülecekler varmış :))) başkaları da gülmesin diye konuya hakim olmuşlar :ssz:

yazarken bile gülesim geldi yav

görgüsüzüm ben :27:...............

Hemi de acımasız..Ayır dedik ayırmadın..Şimdiye üstünde olan bakterilere isim bile koymuştuk :27:

o sıvıyı normal biz fani bedenler için yapmışlar,senin sexü bedeninde ters etki yaptı o yüzden zannımca :1:

arnavut böreği nasıl acep,yalnız ben bi arnavutların pırasalı böreğini yemiştim şahaneydi,bilen var mı nasıl yapılır:26:

O bacaklara neler yapılmadı ki quom, hiç fayda etmedi :1:

O arnavut böreğini sör hanıma sorcan, pek güzel yapar..yapıpı yapıp karşımızda yer:19:

Abla senimn ki kilodan..Kilo ile verilebilecek yerlere hiç bişey yaptırılmamalı..Benim genetik bi sıkıntı vardı :27:
Çekilecek sıkıntı değil valla..

sör hnm,ben de görebilir miyim böreği??:26:ama şu an çok açım ,görmesem daha iyi galiba..

oğlum hastaydı benim 4-5 gündür lokma yemiyodu,dün telefonda ne istersin dedim çilek al bana dedi.e malum mevsimi değil ama bulurum dedim.manava gittim ,orda hep olur,adam dedi abla şurda var diye,sevindim varmış diye.baktı ki amann kalmaış dedi.ben nasıl üzüldüm,oğlan bişey y,cekti y,iyemicek diye.nasıl belli ettiysem ,adam aman abla üzülme şurdaki marketten aldırırız hemen dedi panik yaptı,sanıırm beni hamileyim de aşeriyorum sandı :60:
sana da aynı numarayı yapıcaktım börek gönderir misin diye ama neyse :ssz:

elde açarsın incecik olur hamuru,içinede istediğin malzemeyi koy yemede yanında yat,annem yapadı bir zamanlar..
bide bende arnavut kızıyım yani :21::21:

ohoo siz de iyice güne çevirdiniz işi :27::9:

Börek yoksa olmazzzzz :27::27:

ay abla gördüm seni çekip kurtarmak istedim ama korktum yazmaya vallaa.. :52::52::52:

ay ölemii neden bunu uyarmadılar hemen arıcam şimdi... haklısın aslında o sıcakta çekilcek iş mi ya ... :52::52::52:

iyikide yazmadın boşverrr dipsiz kör kuyulara giderdin yoksammm :52::52::52:

ben de başdalgacıyım :))

üstelik hiç de esprili değilmişim, espiri yaptığımı sanıyormuşum. benim mesajlarıma gülenler olmuş, duruma el koymasalarmış daha da gülecekler varmış :))) başkaları da gülmesin diye konuya hakim olmuşlar :ssz:

yazarken bile gülesim geldi yav

peri hikayesi nedir yaaa merak ettim :27::27:

Hemi de acımasız..Ayır dedik ayırmadın..Şimdiye üstünde olan bakterilere isim bile koymuştuk :27:

O bacaklara neler yapılmadı ki quom, hiç fayda etmedi :1:

O arnavut böreğini sör hanıma sorcan, pek güzel yapar..yapıpı yapıp karşımızda yer:19:

Abla senimn ki kilodan..Kilo ile verilebilecek yerlere hiç bişey yaptırılmamalı..Benim genetik bi sıkıntı vardı :27:
Çekilecek sıkıntı değil valla..

Kolay değildir elbette,ağrısı sızısı var bideee,ben artık vermem lazım kiloyu hiç bu kadar olmamıştım..
Birazda menapoz uyarları başladı onunda etkisi olabilir :ssz::ssz:

sör hnm,ben de görebilir miyim böreği??:26:ama şu an çok açım ,görmesem daha iyi galiba..

oğlum hastaydı benim 4-5 gündür lokma yemiyodu,dün telefonda ne istersin dedim çilek al bana dedi.e malum mevsimi değil ama bulurum dedim.manava gittim ,orda hep olur,adam dedi abla şurda var diye,sevindim varmış diye.baktı ki amann kalmaış dedi.ben nasıl üzüldüm,oğlan bişey y,cekti y,iyemicek diye.nasıl belli ettiysem ,adam aman abla üzülme şurdaki marketten aldırırız hemen dedi panik yaptı,sanıırm beni hamileyim de aşeriyorum sandı :60:

Geçmiş olsun canım, neyi vardı ki? Grip falan mı?

Geçmiş olsun nasıl oldu oğluşun düzeldimi biraz

Kolay değildir elbette,ağrısı sızısı var bideee,ben artık vermem lazım kiloyu hiç bu kadar olmamıştım..
Birazda menapoz uyarları başladı onunda etkisi olabilir :ssz::ssz:

Olabilir abla..Benim annem 36 yaşında menapoza girmeye başlamıştı..38 yaşında tamamen kesildi..
Ben de ona çekecem sanırsam, zira çok benziyoruz her konuda anamla :1:

Geçmiş olsun canım, neyi vardı ki? Grip falan mı?
yok canım bronşit olmuş,öksürük ateş fenaydı kaç gündür,dün doktora götürdüm,gece daha iyiydi çok şükür.

elde açarsın incecik olur hamuru,içinede istediğin malzemeyi koy yemede yanında yat,annem yapadı bir zamanlar..
bide bende arnavut kızıyım yani :21::21:
:
abla sizin hamurişleri şahane oluyor,1-2 tarif versene..ama öyle elde incecik hamur açılmayanından lütfen zira o kadar ne becerim ne zamanım var..ben de kadınım diye geçiniyorum di mi:ssz:

Geçmiş olsun nasıl oldu oğluşun düzeldimi biraz

çok şükür bugün daha iyi ablacım,biraz yemek yemiş..gece uyud biraz da,sabah diyo ki; göbüşüme bak anne nasıl küçülmüş di mi,hemen büyütelim biz onu :16:

Back
X