- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
yok görmedım ben. nerede?![]()
Burada, forumda. Fotoğraflar bölümüne açmıştım konusunu sanırım, açtığım konularda olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok görmedım ben. nerede?![]()
Burada, forumda. Fotoğraflar bölümüne açmıştım konusunu sanırım, açtığım konularda olacak.
aminnnnnn valla..Yürüyüş ve yüzme tavsiye edilir ya hep zaten, inşallah devam ettiririz ne diyeyim![]()
tatlı yasak... evet,öğlen ve akşam sadece çorba içtim.ben yıllardır aynıyımdır, gören '' hiç değişmemişsin der '' bana
yaza kadar bence çok fit olursun, ama boğazını tutman lazım![]()
Konu konukonu olarak actın yanı :d bende albumun var mı dıye bakıyorum![]()
azmıne güvenıyorumaminnnnnn valla..
tatlı yasak... evet,öğlen ve akşam sadece çorba içtim.
çok guzel gercekten :) eskı adın neydı senınKonu konu![]()
aminnnnnn valla..
tatlı yasak... evet,öğlen ve akşam sadece çorba içtim.
birde en önemlisi akşam 7 den sonra yemek yememekBen şekerli herşeyi çıkardım hayatımdan, patates havuç bezelye, tuzlu ve hamurişleri, makarna pilav hiç yemiyorum.
Sabahları kahvaltımı iyi yapıyorum ama, onun dışında hiç ekmek yok, meyve sebze çorba balık ile besleniyorum, 1 haftada 2 kg verdim ama devam sıkıntım var benim, hemen bırakıveriyorum![]()
çok guzel gercekten :) eskı adın neydı senınona taktım ben
birde en önemlisi akşam 7 den sonra yemek yememek
bende hiç sevmem öyle şeyleriEvet, ama annem mis gibi tarçınlı havuçlu kek yaptı şimdi odama buram buram kokuyor![]()
bende hiç sevmem öyle şeylerine kola, kek, tatlı...
Tatlı çok severim, tuzlu aramam da![]()
Asitli içecekler bende sevmem, milli içkimizi seviyorum ben![]()
ben alkollu asitlileri severım
Alkollü asitlileri hiç denemedim, denesem severim belki bilemiyorum :44:
alkol hiç kullanmadın mı?
Hayır, çok gezeriz ailemle, gezmediğimiz şarap fabrikası mahseni kalmadı mesela, ama ben tutuyorum kendimi, denemiyorum bile
Gerçi kolayı bile etil alkolle çözüyorlar aslında ama![]()
ooo o şarapları denemelısınacayıp guzeldır o şaraplar
![]()