- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
Bizimkiler de öyle diyor, kısmet artık diyelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkiler de öyle diyor, kısmet artık diyelim![]()
merhabalar datlular..
güzel dilekleri,msjları için herkese çoook teşekkür ederim,sizi çok seviyorum :)
yalnız sayfayı okurken biri yüzünden pırt diye doğuruverecektim nerdeyse.elmayra hamile mi ya gerçek mi şaka mı 7 haftalık mı biri beni aydınlatsın litfen merak içindeyim
kızaam elmik hep o topiğin yüzünden böyle oldu ben söyleyim,sıra parkuşda![]()
merhabalar datlular..
güzel dilekleri,msjları için herkese çoook teşekkür ederim,sizi çok seviyorum :)
yalnız sayfayı okurken biri yüzünden pırt diye doğuruverecektim nerdeyse.elmayra hamile mi ya gerçek mi şaka mı 7 haftalık mı biri beni aydınlatsın litfen merak içindeyim
Benim 12. haftada çıkmaya başlamıştı karnım, senin bücür yağlardan istifade ederek daha erken çıkar ortaya belkiHahahahaha bizim kapı gibi elmayramız sütaştaki ineğe bile ağlar olmuş, durum vahim, sitece önlem almamız lazım
ay sen bebeğini ultrasonda görünce de salya sümük ağlarsın, ben şaşkın şaşkın bakmıştım da, eşimle bizimkiler hüngür hüngür ağlamıştı, kızımın ultrasonda ilk dikkati çeken kısmı çenesiydi hahahahaaha daha o zamandan belliydi anasının kızı olacağı
A-aaaa parkon sen hamilesin zaten, daha geçen gün bana dördüzlerim geliyor, ben doğurdum mu böyle doğururum demedin mi
kadesayla elmayraya nispet olsun diye dördüz doğuruyorum dediğini ne çabuk unuttun![]()
bende deri mont reklamlarına bile ağlardım gerçi hala ağlıyorum nasıl bir manyaklık kaldıysa o dönemlerden
hayırlı olsun Elmy'im allahım kucağına almanı da nasip etsin![]()
Dördüzdü demiBenim 12. haftada çıkmaya başlamıştı karnım, senin bücür yağlardan istifade ederek daha erken çıkar ortaya belki
Hahahahaha bizim kapı gibi elmayramız sütaştaki ineğe bile ağlar olmuş, durum vahim, sitece önlem almamız lazım
ay sen bebeğini ultrasonda görünce de salya sümük ağlarsın, ben şaşkın şaşkın bakmıştım da, eşimle bizimkiler hüngür hüngür ağlamıştı, kızımın ultrasonda ilk dikkati çeken kısmı çenesiydi hahahahaaha daha o zamandan belliydi anasının kızı olacağı
hybris,
sağlıkla gelsin yavrun
Kurban olurum bebeklerimiz geliyor, Allah hepsinin bahtını güzel eylesin inşaallah
A-aaaa parkon sen hamilesin zaten, daha geçen gün bana dördüzlerim geliyor, ben doğurdum mu böyle doğururum demedin mi
kadesayla elmayraya nispet olsun diye dördüz doğuruyorum dediğini ne çabuk unuttun![]()
merhabalar datlular..
Hahahahahahhaha bu günleri de gördük ya çok şükür, boynuna bir rulo tuvalet kağıdı bağla kuzu, herşeye ağlama dönemine girdin, selam verseler ne kadar duygusal selam verdi deyip ağlayacaksınAbla kapı gibi değilim artıkOta moka ağlar oldum, en olmayacak seylere sinirlenir
Ultrasonda gördüğümde de doktora sarılıp ağladım "bu mucize bebek" fln diye
O da soka girdi garibim
![]()
Canım ofisimmm cok teşekkür ederim :) Bu duygusallık doğuma kadar devam mı edecek yoksa bir yerde bitecek mi
Dördüzdü demi
En çok ben hassasım,en çok ben hamileyimona göre herkeş ayağını denk alsın.
Bebeleri salacam bdv ye,sen uğraşırsın artık![]()
Mune ablaaa ben sana ne dediiim,
Gebe kalma ihtimali % 1 olmasına rağmen gebe kaldı elmik
Senin de bi ayak basmışlığın var topiğe, sıra sende![]()
Ex dünürüm kadesa, belki yavrucaklarımız aynı gün doğar. Ben de sancı bekliyorum biliyosun.
yok ben almayayım, Allah isteyenlere versin inşaallah
Ahh kuzum, inanamıyorum, sitenin ele avuca sığmaz üyeleri teker teker anne oluyorşimdiden sana da, kadesa'ya da sağlıklı bir doğum dilerim, hayırlısıyla kucağınıza alın inşaallah
hybris'inde yakındı değil mi? Bu ara doğum yapacak başka kim vardı acaba, yaşlanıyorumbebeler nene deyip el öpmeye gelecekler
![]()
Mune abla ben de varım ya aşk olsun![]()
İnşaallah nick inşaallah.İnşallah abla duanızı eksik etmeyin. İş suni sancıya varmasın diye dua ediyorum. Salı gününden beri sancım var ama 80i geçmiyor 160 olması lazım.
Azerinim sen uslu üyesin ondan saymadı seni
Mune şimdi seviniyordur bunlar bebeleriyle uğraşmaktan ortalığı karıştıramazlar diye![]()
![]()
Canım Rabbim yardımcın olsunherkese günaydın,uyuyamadım buraya bakayım dedim..
yarın sabah hayırlısıyla kızıma kavuşacağım İnşallah.benim içim zorlu bi 9 ay geride kalmak üzere.çok stresli,hamilelik depresyonunu,kaygı ve korkularını yaşadığım çok garip bi süreç geçirdim.hayatımın en ağlamaklı aylarıydı sanırım :) kimini burada sizinle paylaştım kimini içimde yaşadım.bazen de özelden teselli etiniz beni resmen nazımı çektiniz bıkmadan usanmadan..hepinize çok çok teşekkür ederim.yarın sabah genel anesteziyle sezeryan olucam ne olur ne olmaz hepiniz hakkınızı helal edin canım arkadaşlarım benim varsa da helal olsun.
nick,hybris ve azerin sizlere de sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum Allah yardımcınız olsun,elmik hatun sende bebeğini hayırlısıyla kucağına al İnşallah.
ve parkonum,benim dostum, haber güvercinim :) iyi ki varsın,gerçekten öyle..
kızlar sanalda da olsa sizleri tanıdığım için çok mutluyum,bizler için dua edin olur mu tek ihtiyacımız olan bu.hepinizi çok çok öpüyorum.