Yemek sepetinden indirim kazandım
bebek-cocuk ürünleri satan bi yerden 150 tl üstüne 25 tl hediye
kullanmak isteyen var mı![]()
Yemek olsaydı isterdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek sepetinden indirim kazandım
bebek-cocuk ürünleri satan bi yerden 150 tl üstüne 25 tl hediye
kullanmak isteyen var mı![]()
Yemek olsaydı isterdim![]()
gerçekten çok üzüldüm. lamb umarım en kısa zamanda dönersin.
ya inan şoka girdim. uı olunca gözümün önünde.Sen kendini mesul tuttun ama senden kaynaklı değil o canım benim..Yani yakın zamanda konuşmadım ama çok önceden zaten çok sıkıldığını, gitmek istediğini yazmıştı bi konuşmamızda..
Benim tek üzüldüğüm bi iletişim adresinin olmaması..Umarım okur da bi şekilde ulaşır...
Hemen de üzülürmüş hassas sarışınım benim
Ya bu arada hanım abla babasını kaybetmiş..Özelden baş sağlığı diledim ama çok üzüldüm..
Mekanı cennet olsun amcanın, Allah geride kalanlara sağlık sıhhat versin..
anam anam kkda neler olmuş.
yeni modlar gitmiş. eski modlar geri gelmiş. baanlar açılmış. puanlar düşmüş. benimki fırlamış. ve en önemlisi medciğimin üyeliği eskiye dönüp uı olmuş. vay anacımm.
bunun düzelmesi bayağı yorucu olacak sanırım
sormaKuşları mı sen mi aldın oky
Bence de epey yorucu bir süreç bekliyor yönetimi , ilk amaç bir şekilde forumu aktif etmek olmuş sağolsunlar fakat zaman makinesine binmiş gibi olmuş , isim değiştirenler de eski nicklerine dönmüş .
Onlara iyi çalışmalar dileyip , bekleyeceğiz bakalım .
Benim kuşlarımda yok hepsini alıp oky'e vermişler
Sahiden bayağı karışmış umarım sorunsuz ,zorlanmadan halledilir![]()
sorma
kuş koleksiyonu yyapıyorum. site yakın geçmişe gitmiş. bak senin modluk ta gitmiş. efser,egunalında. sör, hayyal mod. diğer eski modlarda öyle. banlar açılmış. :))
ayy .. sabah sabah kuşlarımı görünce noliir dedim. kuş çiftliğimi açtım.![]()
topladım hepinizden. baktım sitede kimseler yok. çaldım kuşlarınızıBenim kuşlarımda yok hepsini alıp oky'e vermişler
Sahiden bayağı karışmış umarım sorunsuz ,zorlanmadan halledilir![]()
Günaydın
Umarım canım .Daha önce karşılaştıkları bir sorun ise daha sorunsuz halledilir (inşallah)
OKy kolbastı ekibi kurmuş civcivlerle![]()
Yavv piyangodan bana da birşeyler düşer belki sevinirim dedim ama nerdeeee ...topladım hepinizden. baktım sitede kimseler yok. çaldım kuşlarınızı![]()
sorma
kuş koleksiyonu yyapıyorum. site yakın geçmişe gitmiş. bak senin modluk ta gitmiş. efser,egunalında. sör, hayyal mod. diğer eski modlarda öyle. banlar açılmış. :))
ayy .. sabah sabah kuşlarımı görünce noliir dedim. kuş çiftliğimi açtım.![]()
topladım hepinizden. baktım sitede kimseler yok. çaldım kuşlarınızı![]()
Günaydın
Umarım canım .Daha önce karşılaştıkları bir sorun ise daha sorunsuz halledilir (inşallah)
OKy kolbastı ekibi kurmuş civcivlerle![]()