- 12 Temmuz 2006
- 57.896
- 221.259
- 1.223
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi ben mi suçlu oldum, siz girin polemiğe, yazın konu dışıları sonra zalım mune hayın mune
Konu dışıları sıralayıp geyik yaparken keyfinize diyecek yok ama![]()
Offf off gerginim zaten, kızım yarın ygs'ye girecek, çocuğu sakinleştireyim, gergin olmasın derken ben stres yapmaya başladım, yarın zaman geçmez bana, tüm gün sitede yokum, size de gün doğdu, akşam perte çıkmamışsam gelirim![]()
Offf off gerginim zaten, kızım yarın ygs'ye girecek, çocuğu sakinleştireyim, gergin olmasın derken ben stres yapmaya başladım, yarın zaman geçmez bana, tüm gün sitede yokum, size de gün doğdu, akşam perte çıkmamışsam gelirim![]()
Ablacım kızına Allah kolaylık versinUmarım herşey istediği gibi olur
![]()
Sağol gülüm, amin inşaallahAllah tüm çocukların emeklerinin karşılığını versin. Kuzucum son 1 haftadır epey strese girdi, yüzü gözü kabardı, rahat ol annecim, bu sene olmazsa seneye olur, sen elinden geleni yapmaya çalış gerisi kader kısmet diyorum ama tabii onu öyle heyecanlı görünce bende duramıyorum yerimde, mutfağa atıp duruyorum kendimi, sürekli birşeyler pişiriyorum:)))
İnsanlar gerilince birşeyler yer, ben pişirip yediririm![]()
Mune inşallah hayırlısıyla kazanır kızın.
ne zor şu sınav stresi sadece gireni değil tüm aileyi etkiliyor.
Allah herkesin yardımcısı olsun amin![]()
ben bunu görmemiştim gercektenmi oleyyyy yarın bisürü fake konu acılır zaten nezamandan beri ekşın yoktu sitede![]()
Ah Mune kıyamam ben ona ya.Hiç endişelenmeyin insan emeğinin karşılığını illa ki alıyor.Ben sınava kadar iyiydim sınava girdim sınavın ortasında stresten gözümden yaşlar süzüldü dedim olmayacak Ebru bu sene de,eve kadar arabada ağladım annem babam ne yapacağını şaşırdı sonuçta o sınavda girdiğim puanla istediğim şehire bölüme yerleştim.Boşuna telaşlanmışım.İnan kızınla bu tatlı telaşlarınıza ileride bakıp anne kız gülümseyeceksiniz ve elinde sonunda kızın emeklerinin karşılığını alacak sen içini ferah tut.Allah yarın sınava girecek tüm gençlerimize kolaylık versin,Allah kızınada güzel bir bölümü inşallah hayırlısıyla nasip etsin Mune.Sağol gülüm, amin inşaallahAllah tüm çocukların emeklerinin karşılığını versin. Kuzucum son 1 haftadır epey strese girdi, yüzü gözü kabardı, rahat ol annecim, bu sene olmazsa seneye olur, sen elinden geleni yapmaya çalış gerisi kader kısmet diyorum ama tabii onu öyle heyecanlı görünce bende duramıyorum yerimde, mutfağa atıp duruyorum kendimi, sürekli birşeyler pişiriyorum:)))
İnsanlar gerilince birşeyler yer, ben pişirip yediririm![]()
Teşekkür ederim birtanem, inşaallahRengina'm daha önce SBS'ye girmişti, inan hiç sıkıntı yapmamıştık, altı üstü bir sınav deyip geçmiştik ama Üniversite sınavı bir başkaymış, şimdi sizleri o kadar iyi anlıyorum ki
O kadar çalışıyorsunuz, çabalıyorsunuz, karşılığını almak istiyorsunuz haklı olarak, hepinizin Allah yardımcısı olsun, sizlerde KPSS stresi yaşıyorsunuz, Allah sizlerinde yardımcısı olsun, ben yarın okul bahçesinde tur atar dururum artık, bahçe bana dar gelir, tüm çocuklara dua edeceğim sınav süresince, sitede de çok cimcimelerimiz var sınava girecek olan![]()
tolin, hayırlısıyla yarını bir atlatayım, seni bizzat döveceğim
Nevreste'm seni her halinle seviyorum ben, senin L bedenine kurban![]()
Ablacım benim kızlar 3. sınıfa gidiyorlar.Ayda 3 kez deneme sınavı oluyorlar okulda ,okula bırakıp geliyorum okul çıkışlarına kadar evde deli oluyorum acaba nasıl geçti ne yaptılar:18:Ygs ye girseler nasıl olur bilmiyorum.Teşekkür ederim birtanem, inşaallahRengina'm daha önce SBS'ye girmişti, inan hiç sıkıntı yapmamıştık, altı üstü bir sınav deyip geçmiştik ama Üniversite sınavı bir başkaymış, şimdi sizleri o kadar iyi anlıyorum ki
O kadar çalışıyorsunuz, çabalıyorsunuz, karşılığını almak istiyorsunuz haklı olarak, hepinizin Allah yardımcısı olsun, sizlerde KPSS stresi yaşıyorsunuz, Allah sizlerinde yardımcısı olsun, ben yarın okul bahçesinde tur atar dururum artık, bahçe bana dar gelir, tüm çocuklara dua edeceğim sınav süresince, sitede de çok cimcimelerimiz var sınava girecek olan![]()
Ablacım ben de Seni Seviyorum![]()
Ah Mune kıyamam ben ona ya.Hiç endişelenmeyin insan emeğinin karşılığını illa ki alıyor.Ben sınava kadar iyiydim sınava girdim sınavın ortasında stresten gözümden yaşlar süzüldü dedim olmayacak Ebru bu sene de,eve kadar arabada ağladım annem babam ne yapacağını şaşırdı sonuçta o sınavda girdiğim puanla istediğim şehire bölüme yerleştim.Boşuna telaşlanmışım.İnan kızınla bu tatlı telaşlarınıza ileride bakıp anne kız gülümseyeceksiniz ve elinde sonunda kızın emeklerinin karşılığını alacak sen içini ferah tut.Allah yarın sınava girecek tüm gençlerimize kolaylık versin,Allah kızınada güzel bir bölümü inşallah hayırlısıyla nasip etsin Mune.
Ah Mune kıyamam ben ona ya.Hiç endişelenmeyin insan emeğinin karşılığını illa ki alıyor.Ben sınava kadar iyiydim sınava girdim sınavın ortasında stresten gözümden yaşlar süzüldü dedim olmayacak Ebru bu sene de,eve kadar arabada ağladım annem babam ne yapacağını şaşırdı sonuçta o sınavda girdiğim puanla istediğim şehire bölüme yerleştim.Boşuna telaşlanmışım.İnan kızınla bu tatlı telaşlarınıza ileride bakıp anne kız gülümseyeceksiniz ve elinde sonunda kızın emeklerinin karşılığını alacak sen içini ferah tut.Allah yarın sınava girecek tüm gençlerimize kolaylık versin,Allah kızınada güzel bir bölümü inşallah hayırlısıyla nasip etsin Mune.
ben de hatırladım şimdi
bizim zamanımızda öss vardı.tek sınava giriyorduk.
en yeni kıyafetlerimi ve kırmızı babetimi giymiştim ne alakaysaen arka sıra denk gelmişti şöyle yayıla yayıla oturmustum
ilk senemde kazanamadıgım için sonraki girişimde bir rahattım ben yaparım ya ne var bunda der gibi
bir de gireceğim okulun adı milli piyango lisesiydiheh dedim piyango bana vuracak bu kez
vurdu da hakikaten
![]()
Ablam Ben de Seni Seviyorum
Senin gönlün çok geniş eminim Mune'yi de çok seviyorsun![]()
Öğretmenim inşaallah bu yıl KPSS 'de piyango sana vursun![]()