Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

neyyyy birde dayakmı diktatörsün diktatör kazennn gör bunları please:8::8::8::27:

Yav ben bildiğin gestapoyum seni o kadar banladım hala öğrenemedin mi:60:

Aa hakikaten şimdi tek oturum değil sınavlar haklısın.Üff sistemi değiştire değiştire çorba ettiler.Sınava giriş hikayen çok hoşmuş gerçekten:1:Özellikle lisenin ismine kurduğun pozitif mantığa bayıldım:9:

Bu kadar istiyorsa muhakkak olur Mune .Bir ufak tavsiye naneli şeker sabah resmen zihin açıyor iyi hissettiriyor kızına da belki iyi gelir hatırladım yazayım dedim.

Öyle mi? Bunu bilmiyordum, sabah nane şekeri vereyim o zaman, çok teşekkür ederim bu bilgi için:34:

Off ya harbiden büyük heyecan ama , üzerinden çok sene geçti şimdi hayal meyal hatırlıyorum ama insanın geleceği tek bir güne , tek bir sınava sığıyordu ya sanki büyük stres oluyordun .

Sakin biri mi kızın munecim ? Sakin kalabilmek çok önemli sınavlarda .

Sen aşağıda istediğin kadar heyecanlan ama kızın yukarıda sakin kalsın inşaallah .

Aman dikkat tütün yiyen veli diye tv ye çıkma sakın akşam haberlerinde :1:

Sakin gözüken heyecanlılardan, bugün epey stresliydi, birde dün öğretmeni üstünde demir olan hiçbirşey gitmedin, kot dahil, tayt falan giyin, girerken sağınız solunuz öterse kontrol etmek zorunda kalırlar demiş, bütün gün üstünde demir olmayan kıyafet deneyip durdu,çbir panik oldu ki sorma, artık ben kendi kıyafetlerimi çıkardım, kızım bunu dene, ah bunda zımba var, bu olmaz, şu olur diye diye geçti vaktimiz, bizi bir görseydin çatlardın gülmekten, panikten bir o odaya bir bu odaya gidip durduk, valla umarım sınavda paniklemez, bennnn umarım ben yarın kendimi zaptederim:9:

Mavi olmamış:9:Umarım ona karar verilmez:30:

Tasarım sayfasında da çok fazla renk kullanılmıştı o da hoş değildi , mavi de olmamış , erkek bebek odası gibi olmuş :52:

Mor tonları kullanılarak bir değişiklik yapılabilir .

Tasarım sayfasında da çok fazla renk kullanılmıştı o da hoş değildi , mavi de olmamış , erkek bebek odası gibi olmuş :52:

Mor tonları kullanılarak bir değişiklik yapılabilir .

Mor-lila tonları güzel olabilir:12:Ama kırık beyazda kullanılmalı:31:Çok koyu olmasın :30:

ben begenmedım ama ya pembeye alışmıştık:5::5:

hımm olabılır ama erkekler kulübü olcaksa ilk senle muneyı atsın kazen:27::27::27::27:

tolin, yarın geceyi bekle:23:

Ben burda gerim gerim gerilirken Nevreste, Elif abla ve Aus arasında sevgi seli mi oluştu, kim kraliçe, kim prenses:ssz:

bıktım senden ve cımbızından:30::30::30::21:

Öyle mi? Bunu bilmiyordum, sabah nane şekeri vereyim o zaman, çok teşekkür ederim bu bilgi için:34:

Sakin gözüken heyecanlılardan, bugün epey stresliydi, birde dün öğretmeni üstünde demir olan hiçbirşey gitmedin, kot dahil, tayt falan giyin, girerken sağınız solunuz öterse kontrol etmek zorunda kalırlar demiş, bütün gün üstünde demir olmayan kıyafet deneyip durdu,çbir panik oldu ki sorma, artık ben kendi kıyafetlerimi çıkardım, kızım bunu dene, ah bunda zımba var, bu olmaz, şu olur diye diye geçti vaktimiz, bizi bir görseydin çatlardın gülmekten, panikten bir o odaya bir bu odaya gidip durduk, valla umarım sınavda paniklemez, bennnn umarım ben yarın kendimi zaptederim:9:
bıktım senden ve cımbızından:30::30::30:
Aaaa niye :19:Bizi atıyor:27:
Ben hiçbir yere gidemem:9:
ben öyle istiyorum:27::27::27:

Son düzenleme:
tolin, yarın geceyi bekle:23:

Ben burda gerim gerim gerilirken Nevreste, Elif abla ve Aus arasında sevgi seli mi oluştu, kim kraliçe, kim prenses:ssz:

Abla ben Tolin'i KİB ledim mesaj geldi mi:9::52:
Ablacım senin gerginliğini azaltmaya çalışıyoruz burda:17::9:Tabiki Kraliçemiz Elif Abla:12:

Son düzenleme:

Ya ama doğru hatırlatmış öğretmen , sınav sırasında o kontrol bile stresi arttırıyor , geç olmadı bir daha geç derken .

Hıh bu arada verdiğin subliminal mesajı da almadım değil :33: Kızımla aynı beden giyiyoruz diye gözüme gözüme sokmana ne gerek vardı :52:

Hadi bakalım bu stres ve heyecanın yerini yarın akşam dilerim güzel hayaller ve rahatlama hissi alır .

Cımbızımla senin etlerini çimcikleyeceğim tolin:51:
Sana özel cımbız tasarlattırdım, xxl boyutlarında:60:

Back
X