• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

:60:
Ahhhh var ya, yarın akşamı bekliyorum, sen beni öpeceksin ve büyü bozulacak, kötü kalpli kurbağayı öpünce tatlı mı tatlı prenses çıkacak sanıyorsan yanılırsın, bildiğin walking dead çıkacak:60:

Aus,
sorma tolin beni bir sever bir sever, ben nereye o oraya:60:
Başkasına mail atıyorum diye bozuk atıyor, ona da atacakmışım, bugün mail attım ama bana takılmaktan mailini kontrol bile etmemiş:60:
yaaa gercektenmı dur bı bakayım:60::60::60:
Şimdi kanka mı olduk:60:Yok ben istemem ceza puanlarını:19::9:

bizde boyle nevoo bazen kanka bazen düşman aaa vallahı olmaz darılırım bak bı 10 puan yollıyım sanada tadına bak:52::52::52:

bizde boyle nevoo bazen kanka bazen düşman aaa vallahı olmaz darılırım bak bı 10 puan yollıyım sanada tadına bak:52::52::52:

Yok sağol almayayım:52:Ben başkasından bir şey alamıyorum annem kızıyor.:27:İstersem kendim alırım:60:

Son düzenleme:

Bu gece coştun:60:
Ayyy sakın yarın gece gümlemenin alameti olmasın bu:23: falına bakayım dur, yarın gece mi desem o kadar yakın bir gelecekte sana uzun süreli bir yolculuk gözüküyor:60:

Bu gece coştun:60:
Ayyy sakın yarın gece gümlemenin alameti olmasın bu:23: falına bakayım dur, yarın gece mi desem o kadar yakın bir gelecekte sana uzun süreli bir yolculuk gözüküyor:60:

polemik yapmadığım surece en fazla 3 gun ban yerım en son ban yedıgımde sıteye olanları bılıyosun mune:23::23::23::23::ssz::27:

polemik yapmadığım surece en fazla 3 gun ban yerım en son ban yedıgımde sıteye olanları bılıyosun mune:23::23::23::23::ssz::27:

Artist, iyi ki son banının son günlerine denk gelen zamanda bir sorun yaşadık, havandan yanına varılmıyor:51:

e bu ıltıfatın üstüne yaptıgın pastalardan boreklerden çöreklerden bızede gönderirsin artık buraya konu açmakla olmaz o işler:ssz::ssz::ssz::1:

Ay şunun havalarına bak sen hele:37:

Nevreste,
sizin kuşları biz aramızda paylaştık ablacım, oky, chess, ben bölüştük, evcilleştirip kendimize alıştırdık:60:

Artist, iyi ki son banının son günlerine denk gelen zamanda bir sorun yaşadık, havandan yanına varılmıyor:51:
yaaaa o kadar beddua ettımkı forumunuza ateşler salınsın inşallah ddeim böyle oldu işte:60::60::60:
Tolin elin değmişken bizim kayıp kuşlara da bir çözüm bulsan:23:

malesef nevreste ona yapcak bişey yok benımde 2 kuşum vardı bırını mune almış:14::14::14:

Nevreste,
sizin kuşları biz aramızda paylaştık ablacım, oky, chess, ben bölüştük, evcilleştirip kendimize alıştırdık:60:

Ablam ben o kuşları çok seviyordum:5:6 kuş olmasına az kalmıştı:30:Çok emek sarfetmiştim:ssz:
Ne yapalım yeniden besler ,büyütürüz:60:
Merak ettiğim birşey var mesela Oky'nin 11 kuşu var beğenileri devam edecek o kuşlar nereye kadar gidecek:27:

Nevreste,

Kuşlarımı geri istemiyorum tamam ama sizinkilerde sıfırlansın , haksız rekabete hayır :19:

Her şey sıfırdan başlasın :28:

Ben yattım .

Herkese iyi geceler ve tekrar tekrara başarılar fıstığına munecim .

Adres alayım yakın bir şehirde isen neden olmasın:27:
ankara yakınsa size ozelde atıyorum adresımı:9::9::9:

Nevreste,

merak etme havamı söndürdü kazen daha yeni uyanmıstım kk ya girdim tel caldı kendimi savcılıkta buldum:14::14::14:

Back
X