Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

farkındayım. son zamanlarda çok gördüm seni orada..sonrada bir baktım solmuşsun. ya girmem diyorum,bir bakıyorum oradayım:9:

Ya ben de en fazla seçime kadar yazmam,seçimden sonra yine dayanamam,seçim akşamı damlarım.:ssz::1:

Genelde bdvden uçuyom ben.:27::1: En son siyasetten yedim,yazmam dedim yine çıktığım yok.:9:

Senden mi yedim eksi ben, yazık değil mi bana :59::59:
farkına değilmisin:27:
yazık aslında ama işte kader utansın:1:
eskiden eksilemiyeceğim kimseyi diyordum ama bir haftadır başladım eksilere..
Ya ben de en fazla seçime kadar yazmam,seçimden sonra yine dayanamam,seçim akşamı damlarım.:ssz::1:

Genelde bdvden uçuyom ben.:27::1: En son siyasetten yedim,yazmam dedim yine çıktığım yok.:9:

bdvde tehlikeli ya.
siz gelin benim bölümlerime en güzeli. bakın sakin,tartışmasız. hemde hep güzel şeyler var:34::9:

Napıyım be linkam oturuyorum öyle sen napıyosun ?:31:

Napim ben de oturuyom öyle...:6::ssz:

bdvde tehlikeli ya.
siz gelin benim bölümlerime en güzeli. bakın sakin,tartışmasız. hemde hep güzel şeyler var:34::9:

Çok güzel hatunlar paylaşıyon,insanın morali bozuluyo.:14::1:

bdvde tehlikeli ya.

Ben ilk defa sende duyuyom he bu eksiyi :44:
Beni bi aydınlatır mısınn..
Ban yemekten mi bahsediyosun acaba :44:

Napim ben de oturuyom öyle...:6::ssz:

Çok güzel hatunlar paylaşıyon,insanın morali bozuluyo.:14::1:

benimde bozuluyor. birde benim psikolojimi düşün:))

Ben ilk defa sende duyuyom he bu eksiyi :44:
Beni bi aydınlatır mısınn..
Ban yemekten mi bahsediyosun acaba :44:

şimdi profiline gir. beğenilerini tıkla. orada mesajını beğenenlerin mavi kuşunu yani artı repini,beğenmeyenlerin kırmızı minik karesini göreceksin.. beğenle puanın artar,eksiyle iner. benle tolinin kırmızısı sırıtıyor orada:27:

banla alakası yok kısaca..

şimdi profiline gir. beğenilerini tıkla. orada mesajını beğenenlerin mavi kuşunu yani artı repini,beğenmeyenlerin kırmızı minik karesini göreceksin.. beğenle puanın artar,eksiyle iner. benle tolinin kırmızısı sırıtıyor orada:27:

Hmm anlaşıldı siyasi görüşlerimizz farklıı olsun ama ben sizi sewim kii genedee..:29:
Herkess özgürdürrrr :65:

Hmm anlaşıldı siyasi görüşlerimizz farklıı olsun ama ben sizi sewim kii genedee..:29:

Dünkü yorumunda tahrik edici ve sonuna "yazık" kelimesini eklemiştin. Ben şahsen rahatsız oldum yoksa yorumlarını severdim . Ben çünkü türlü taklalar ata ata 100 kere süzgeçten geçiriyorum dilimi. Ben de isterdim tahrik etmek ama yapamıyorum ban yiyeceğim diye. O yüzden bence hepimiz dikkatli yazmalıyız. Bazılarının tahrik edici sözleri karşısında zor engelliyorum kendimi. :5:

Niye ayol Hayalimin facesinden biliyom,taş gibisin.:nazar::1:

Ders çalış ders :9::9:

Yetti gari be...:ssz:

Hakaret ve aşağılama olmadığı sürece benim de kimseyle sorunum yok.:32:

Dünkü yorumunda tahrik edici ve sonuna "yazık" kelimesini eklemiştin. Ben şahsen rahatsız oldum yoksa yorumlarını severdim . Ben çünkü türlü taklalar ata ata 100 kere süzgeçten geçiriyorum dilimi. Ben de isterdim tahrik etmek ama yapamıyorum ban yiyeceğim diye. O yüzden bence hepimiz dikkatli yazmalıyız. Bazılarının tahrik edici sözleri karşısında zor engelliyorum kendimi. :5:

En son yazdığımdan bahsediyosun sanırım..
Zaten bir daha siyasete yorum yapmıcam..
Belki seçimlerden sonra ama ban yemeğe niyetim yok artık canım :ssz:

Neyse konuyu dağıtalım, nasılsınn canımm:29:

Back
X