• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

canım iş uygulamaya gelince olmuyor işte..

evet sabımız sonsuz gibi allah bozmasın..ama ben birkaç çocukla başa çıkamam..otoriter ortamda büyüdüm,onedenle oteriteye karşıyım tabii şımartmamayada çalışıyorum:31:

her ikiside olmazsa olmaz ilerde sıkıntı yaşarsın tatlım . çocuklar aklının alamayacagı bir şekilde anneyi kullanmayı öğreniyor. bu onun gelişimi için önemli.her ikiside olmalı dozunda:ssz:

2 sene olcak yeniyiz ama eskimeye yüz tuttuk özlüyom be bacım neydimm ogün bana gelmiş kara kuzum diye seviyom ben onu arada dalga da geciyom işte evimin beyi cocuklarımın babası olcaksın uleynnn diyee sen bana hiç sırnasmıyon kız bu aralar diyo neyine sırnascam beee halim mi varr bulasık yemek :21::1:

sn allahın izni ile çocuğun olsun ozaman görüceksin:52:

sn allahın izni ile çocuğun olsun ozaman görüceksin:52:

abovvvvvvvvvvvvvv turbo halime dönerim artık olsun kuzum olsun da ben razıyım saglıklı olsun hayırlı olsun bir düşük yaptıgım için ben cok istiyorum ama şimdi çalışmak zorunda oldumuzdan dolayı zor bakalım

abovvvvvvvvvvvvvv turbo halime dönerim artık olsun kuzum olsun da ben razıyım saglıklı olsun hayırlı olsun bir düşük yaptıgım için ben cok istiyorum ama şimdi çalışmak zorunda oldumuzdan dolayı zor bakalım

canım bende yaptım bir düşük çok geçmiş olsun beslenmene sağlığına dikkat et..inşallah gönlünce olur..
iki konuyada yetişiyorum bak:9:

her ikiside olmazsa olmaz ilerde sıkıntı yaşarsın tatlım . çocuklar aklının alamayacagı bir şekilde anneyi kullanmayı öğreniyor. bu onun gelişimi için önemli.her ikiside olmalı dozunda:ssz:
ah canım ah çok zor o dozu ayarlamak bazen dayanamayıp bağırıyorum küsüyo bu ..ama inan istikrarlıyım aslında mesela kurallarımız varsa onları çiğnemesine izin vermem zorda kalmadıkça..

kızlar ben oğlanı gzdiricem görüşürüz yine..:49:

Bilmediğim gizli birşey mi oluyor:51:
Bir aksiyon, atraksiyon, adrenalin merakı başlamış:ssz:

Monoton bir hayatınız mı var, hayalinizdeki hikayeleri anlatıp heyecan mı yaşamak istiyorsunuz?
Kadınların vazgeçilmezi, aksiyon dolu konuların fenomeni KK:32::32:

Back
X