• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

bunu daha çok sevıyorum :27: [video=youtube;lgiMWYckcm0]https://www.youtube.com/watch?v=lgiMWYckcm0[/video]

Hayırlı geceler :ssz:

Minik minicik bir bebek var evimizde:ssz:
Çöpe atmışlar miniği:((( annesi yanında ve ölüymüş maalesef:43: daha göbek kordonu duruyor, tahminim dün doğmuş küçücük bir kedi:((
Aldık eve getirdik, biberon yok enjektörle süt vermeye çalışıyoruz, tuvaletini yaptırdık, yarın bebek kediler için olan biberondan almam lazım:50:

Kadersiz yavrucak, annesiz kaldı, umarım yaşatmayı başarırız, şu anda miyavlayıp duruyor sıpa, alışmamak için isim koymadım, A1112 diyorum miniğe, bizimkiler gülüyor:))
Kod adı A1112, cinsi sokak kedisi, görevi mune'ye taarruz:9:

Dua edin bebecik yaşasın, çok küçük:14:

Hayırlı geceler :ssz:

Minik minicik bir bebek var evimizde:ssz:
Çöpe atmışlar miniği:((( annesi yanında ve ölüymüş maalesef:43: daha göbek kordonu duruyor, tahminim dün doğmuş küçücük bir kedi:((
Aldık eve getirdik, biberon yok enjektörle süt vermeye çalışıyoruz, tuvaletini yaptırdık, yarın bebek kediler için olan biberondan almam lazım:50:

Kadersiz yavrucak, annesiz kaldı, umarım yaşatmayı başarırız, şu anda miyavlayıp duruyor sıpa, alışmamak için isim koymadım, A1112 diyorum miniğe, bizimkiler gülüyor:))
Kod adı A1112, cinsi sokak kedisi, görevi mune'ye taarruz:9:

Dua edin bebecik yaşasın, çok küçük:14:

Ablaa kıyamam size yaa dualarım sizinle inan inşallah tutunur hayata içim bi tuhaf oldu :(

Ablaa kıyamam size yaa dualarım sizinle inan inşallah tutunur hayata içim bi tuhaf oldu :(

İnşaallah ablacım, bir görsen çokta tatlı sıpa, dün doğmuş, nerden anladın dersen kuzucuk doğum sonrası içi temizlensin diye yapması gereken büyük tuvaletini bile yapmamış, biz eve getirince yaptırdık, annesi emzirememiş bile doğumda öldü büyük ihtimalle:14:

Ay neyse kusuruma bakma düşüncesizce yazdım:50: karnını doyurmaya çalışıyoruz, tuvaletini de yapıyor, şimdilik bir sorun yok gibi gözüküyor, yalnız henüz kordonu üstünde yani ilk birkaç gün hem mikrop kapmaması lazım hemde vücudunun sıcak tutulması lazım, patileri soğursa hemen alıp ısıtıyorum, sıcak bir yatak yaptık, birde yarın biberon temin edersem benden mutlusu olmayacak.

Miniğimize dua et ablası, güçlü bir bebek şu kritik birkaç günü de atlatırsa inşaallah.

İnşaallah ablacım, bir görsen çokta tatlı sıpa, dün doğmuş, nerden anladın dersen kuzucuk doğum sonrası içi temizlensin diye yapması gereken büyük tuvaletini bile yapmamış, biz eve getirince yaptırdık, annesi emzirememiş bile doğumda öldü büyük ihtimalle:14:

Ay neyse kusuruma bakma düşüncesizce yazdım:50: karnını doyurmaya çalışıyoruz, tuvaletini de yapıyor, şimdilik bir sorun yok gibi gözüküyor, yalnız henüz kordonu üstünde yani ilk birkaç gün hem mikrop kapmaması lazım hemde vücudunun sıcak tutulması lazım, patileri soğursa hemen alıp ısıtıyorum, sıcak bir yatak yaptık, birde yarın biberon temin edersem benden mutlusu olmayacak.

Miniğimize dua et ablası, güçlü bir bebek şu kritik birkaç günü de atlatırsa inşaallah.

Estafurullah ablacım ne demek allah size bağışlasın miniği sen güzel yüreğinle hayata bağlarsın onu eminim dualarım sizinle ..
Acil bir durum olursada veterinere fln götür ay aklım kalır benim sizde parmak kadardır şimdi o ya oyy oyy oyy:18:

Estafurullah ablacım ne demek allah size bağışlasın miniği sen güzel yüreğinle hayata bağlarsın onu eminim dualarım sizinle ..
Acil bir durum olursada veterinere fln götür ay aklım kalır benim sizde parmak kadardır şimdi o ya oyy oyy oyy:18:

Birkaç hafta önce kanadı kırık kırlangıç baktık, ona bakarken bize bir veteriner önerdiler hem çok iyi hemde çok ilgili biriymiş, yarın ona gideceğim, ay ablası çok güzel ama pek minik, daha önce çok kedi yavrusu baktım ama bunun gibi 1 günlük yavruya ilk defa bakıyorum, keyifli bir anında fotosunu çeker koyarım.

Birkaç hafta önce kanadı kırık kırlangıç baktık, ona bakarken bize bir veteriner önerdiler hem çok iyi hemde çok ilgili biriymiş, yarın ona gideceğim, ay ablası çok güzel ama pek minik, daha önce çok kedi yavrusu baktım ama bunun gibi 1 günlük yavruya ilk defa bakıyorum, keyifli bir anında fotosunu çeker koyarım.

Aman abla riski atlatsında öyle koy fotosunu nazar değer bişey olur ben çok pişman oldum koyduğuma :18::nazar:
Öyle merhametli bir veteriner bulduğun için şanslısın benimde aradabir gidesim geliyor bizim veterinere ölüme terk edilmiş birsürü hayvana bakıyor kendi emekleriyle hepsi gözümün içine bakıyor dayanamıyorum elimden geldiğince bişeyler yapıyorum..
Dayanamıyorum ama en son benimkine evde ne varsa toplayıp oraya gönderdim kullansınlar diye 6 tane yatak 4 tane taşıma çantası ilaçları vitaminleri mamaları tası tarağı aklına gelebilecek her türlü eşyalarını gönderdim bebeklerimin ..
Allah o miniğin karşısına seni çıkarmış en büyük şansı sensin kocaman güzel bi yüreğin var :14:

bibi:)))
aldım mesajını, ablası minik kedimize bugün biberon ve bebek kediler için olan kedi sütü aldık, toz halinde suyla seyreltilmiş süte katıp biberonla vermeye başladık, baştan anlamadı sonra biberon memesini kavrayıp içti bacaksız:))
Tuvalet sorunumuz yok, boyundan büyük yapıyor maşallah:KK9:
Tek sıkıntısı anne arıyor, yatağını tüylü şeylerden yaptık anne kucağında hissi versin diye, vücut sıcaklığını da dengeliyoruz, çok miyavlıyor, ona da çözüm bulduk, yandaki iplerini arkadan bağlayınca kanguru kesesi gibi olan tişörtüm var, onu giyiyorum keseye koyup vücut sıcaklığımla uyutuyorum.

40 yaşından sonra yeniden anne oldum:KK60: 2 saatte bir mama ve tuvalet ihtiyaçlarını karşılıyorum, gece 4'te yatabildim, bu sabahta 6:30'da bir kalktım 8:30'tu ancak yatabildim. Veterinere de teyit ettirdik, Salı günü doğmuş, yani henüz 2 günlük, 15 günlük olabilse emme refleksi gelişse toparlayacakta, henüz gerçekten çok minik.

4 kardeş doğmuşlar, diğer 3'ünü çocuklar alıp götürmüş, bakabilirlerse onlarda yaşar ama bakmayı bilmiyorlarsa ölür bebecikler, eşim dün gece atıldıkları çöpe baktı tekrar, belki başka yavruda vardır diye ama yok, tahminimiz anne kedi ya sahipliydi doğumda ölünce sahibi yavrularla birlikte çöpe attı ya da birinin bahçesinde doğum yapan sokak kedisiydi, bahçe sahipleri kedinin öldüğünü görünce hepsini çöpe attı, her iki ihtimalde de bu bir zalimlik:( yaşayan yavrular çöpe atılır mı?

Anneyi de gömselerdi, biz o kadar sokak hayvanı baktık, aralarında ölenler oldu hep gömdük kuzucuklarımızı:(
Neyse anlayacağınız şu an yavrusunu kesesinde taşıyan anne kanguru gibiyim:KK14:

Son düzenleme:
Back
X