• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Aminnn:60:
Baba içerde, tam tipik baba, oğlan kucağımda, adam çerez yiyor, hanım yorulmuşsundur, azıcıkta ben pışpışlayayım demiyor:4:
Ne yapsam acaba:26: adamı evden mi atsam:60: ben burda saçımı süpürge ediyorum, gündüz ev işi, yemek, alışveriş, birde oğlan durmuyor:60:
Abla desen fosur fosur uyuyor:51:
Tam BDV'lik oldum, dertliyim:37:

bdvye bi konu açta destek olalım :60: :60: at kucağına pışpışlama sırası sende de :60: ben abladan olsam hiç koynumdan çıkarmazdım keşke yakınlarımda olsam müdür :21:

:60::60::60:
Hemen kapris moduna bağlamışsın müdür :60:

Yeni anneyim, azıcık trip yapmam lazım:ssz:

bu ne be eşşek yavrusu mu ?

Oğluma niye öyle diyorsun, senin fotonu gösterip bak oğlum bu abi gelince rahat verme, tısla, miyavla diyeceğim:ssz:

bdvye bi konu açta destek olalım :60: :60: at kucağına pışpışlama sırası sende de :60: ben abladan olsam hiç koynumdan çıkarmazdım keşke yakınlarımda olsam müdür :21:

Ahhh ahhh kimseler anlamıyor:ssz: 2 günlük el kadar bebeyle kalakaldım, bu çocuk mama ister, bu çocuğun ihtiyaçları var diye düşünen yok:50:
Beşiği bile yok :((( yatak odasına salıncak mı kursam acaba:26:

Yeni anneyim, azıcık trip yapmam lazım:ssz:

Oğluma niye öyle diyorsun, senin fotonu gösterip bak oğlum bu abi gelince rahat verme, tısla, miyavla diyeceğim:ssz:

Ahhh ahhh kimseler anlamıyor:ssz: 2 günlük el kadar bebeyle kalakaldım, bu çocuk mama ister, bu çocuğun ihtiyaçları var diye düşünen yok:50:
Beşiği bile yok :((( yatak odasına salıncak mı kursam acaba:26:

şimdilik yakınında kutuda idare eder minicik zaten :1: büyüdükçe masrafları artıcak bide :27: kazeni tırmalasın öğret eşşek dedi bebişe :63:

Ayh gel birde bana sor, bu yaştan sonra erkek bebek büyütüyorum:60:

Hoşgeldin:))))
Keyfi yerinde sıpanın, koku dedektörü gibi, yatağı sıcak ama kokluyor, ben ortada değilsem basıyor yaygarayı:ssz:
Sizin için şimdi sıcağı sıcağına foto çektim, halıya koyar koymaz yine başladı bağırmaya, koklayarak beni aradı, keseye koyunca sustu iyi mi:60:
İşte karşınızda A1112:51:

Bu kesede kanguru gibi uyurken:60:
Eki Görüntüle 1107163

Bu da keseden çıkarttığım için deli gibi beni ararken:37:
Eki Görüntüle 1107162

O kadar hızlı hareket ediyor ki zor çektim

Ne kadar sevimli A1112 :nazar: Güle güle büyütün Munecim , kese süper mantıklı olmuş. Kazen eşşek yavrusu mu diye takılsa da çok güzel bir delikanlı olacak bence .

Eki Görüntüle 1107164

Eki Görüntüle 1107165

Bir ara biberonlu fotoğrafını çekebilirsem koyarım, bir görseniz bir emiyor, emzikte alsam mı sıpaya, geceleri yatağında oyalanır:9:

Emzik emen kedi görmedim daha önce hiç , ilginç olabilir :1: Kutudaki hali çok şeker . Bir anne kaybetti A1112 şanslı imiş ki senin gibi tatlı bir anne kazandı.

Artık oğlana bir isim düşün bence market adı gibi kalmasın böyle :34:

Ne kadar sevimli A1112 :nazar: Güle güle büyütün Munecim , kese süper mantıklı olmuş. Kazen eşşek yavrusu mu diye takılsa da çok güzel bir delikanlı olacak bence .

Emzik emen kedi görmedim daha önce hiç , ilginç olabilir :1: Kutudaki hali çok şeker . Bir anne kaybetti A1112 şanslı imiş ki senin gibi tatlı bir anne kazandı.

Artık oğlana bir isim düşün bence market adı gibi kalmasın böyle :34:

İsim düşünüyoruz ama hala oğluma yakışır bir isim bulamadık:ssz: biberonlu fotosunu koyacağım ama durmuyor bacaksız, çok hareketli, güzel bir pozunu yakalarsam görürsünüz, ne tatlı oluyor biberonla:emir_bebek:
Muneee oğluş nasıl yaşıyacak artık heralde ah bi koynuma vereydin onu yaa :16:

Oğlumun göbek bağı düştü, sağlığı yerinde, sanki biraz daha büyüdü gibi geliyor bana, 2 saatte bir biberonla besliyoruz, gazını çıkarıyoruz ve wc seansımız oluyor:) en sevdiği şey kucakta uyumak, hele birde karnına masaj yaparsan mır mır mırlıyor.

Müdürüm oğluşuna altın emzik benden :13::13:

Ah teşekkür ederiz:16: tam oğluma layık bir emzik, ne de olsa 40'ından sonra yeniden anne oldum, buldumcuk oldu oğlum:60:

İsim düşünüyoruz ama hala oğluma yakışır bir isim bulamadık:ssz: biberonlu fotosunu koyacağım ama durmuyor bacaksız, çok hareketli, güzel bir pozunu yakalarsam görürsünüz, ne tatlı oluyor biberonla:emir_bebek:

Oğlumun göbek bağı düştü, sağlığı yerinde, sanki biraz daha büyüdü gibi geliyor bana, 2 saatte bir biberonla besliyoruz, gazını çıkarıyoruz ve wc seansımız oluyor:) en sevdiği şey kucakta uyumak, hele birde karnına masaj yaparsan mır mır mırlıyor.

Ah teşekkür ederiz:16: tam oğluma layık bir emzik, ne de olsa 40'ından sonra yeniden anne oldum, buldumcuk oldu oğlum:60:

Keyfini çıkarsın A1112 adıyla yaşasın :16: oğluşunu güzelcene mıncıklasana benğm yerime birazcık,çok tatlı bişeyyyy

Back
X