• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ben en son 2 gün yattım yavrüm parkun.20 de de 1 gün galiba. Bilemedim:44:

Ben çok hanfendiydim bugün, bol bol kib yapıp orda kustum öfkemi:ssz:

Ama müdüre belli olmaz tabi, müdür bu :63:

ne ka şanslısın ben kutumda büyük hissediyorum med ama tutamadım kendimi :27: 17 yaşında evlenecekmiş allahın safı ya. ergenlerin hormonlarında bir sorun var :27:

ne ka şanslısın ben kutumda büyük hissediyorum med ama tutamadım kendimi :27: 17 yaşında evlenecekmiş allahın safı ya. ergenlerin hormonlarında bir sorun var :27:

bdvyi kaçırıyorum şu siyaset belasından bebişim...
bırak evlensin, gördün hanyayı konyayı:19:

Müdürüm sitenin avukatı var mı ?

Sitenin avukatı vardır da böyle üye olaylarına yani kişisel olaylara bakmazlar linka.

Baro avukat atar sana. Savcılığa git ilk iş..

Alttaki hukuksal yazılardan bir danışayım dedim.Babamla da davalık olmasam bari.:9: Ben seni okuttum,sen anarşistliğe merak salmışın der.:1:

Ofişim bu ara pek revaçtasın bdv de.
Tikkatli ol yanlız Mune azrail olmuş:30::30::30:

Slm kızlar muhabbete daldım sanırım ama
parkon sosyal sorumlulk projesi ne oldu kuzu
muneye de yazım ama bişi demedi raporlar derlendimi
sonuç olarak ne oldu son durum

:60::60:

Slm kızlar muhabbete daldım sanırım ama
parkon sosyal sorumlulk projesi ne oldu kuzu
muneye de yazım ama bişi demedi raporlar derlendimi
sonuç olarak ne oldu son durum

E_LANORA,
mesajını fark etmemişimdir, kafa mı kalıyor bende:ssz: araya bir sürü şey girince iş uzadı, bende birkaç kişinin çalışması var, bana gönderenler bildiğim kadarıyle parkona da gönderdi ama ona daha sonra başkaları da yolladı mı işte onu bilmiyorum. Koptuk bu ara onları toparlayalımda yollayalım, imza kampanyası da yapalım diyorduk, onun için elbirliğiyle dilekçe hazırlayacaktık topiğimizde.

hahah şimdik gördüm bu mesajını :27: Mune'yi ensemde hissediyorum aralarda ama şimdilik kurtarıyorum gibi :27:
arkadaşın siyaset topiklerinde kavgalara karıştı :14:

vay be bi zamanlar ne aktif bi topikti kimleer geldi kimler geçti dimi abla :)

artık geyik yapacak zamanımız yok galiba:47:

Öyle ya ne günlerdi demi,geyik varda siyaset ve bdv daha ekşınlı gelşyor artık,belkide ondandır..
Sen neler yapıyorsun,çocuklar nasıl iyimi,epeydir yoktun,geçen parkona sordum seni ihaber alıyormusun diye :16:

Öyle ya ne günlerdi demi,geyik varda siyaset ve bdv daha ekşınlı gelşyor artık,belkide ondandır..
Sen neler yapıyorsun,çocuklar nasıl iyimi,epeydir yoktun,geçen parkona sordum seni ihaber alıyormusun diye :16:

parkonla konuştuk selamını söyle ablacım.ben çok yoğunum bu yaz eşimde evde yok müdür yardımcısı oldu hep okulda yardımcı olacak kimse yok 3 çocukla çok zorlanıyorum.kardeş kıskançlğı da başladı ikizlerde kız da büyüyor oyun istiyor kucak istiyor ev tımarhane gibi:52:

galiba sende babanı kaybetmişsin ablacım Allah rahmet eylesin.

Back
X