• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

:KK70::KK70::KK70:
İmzana gözüm takılmıştı zaten, içimden geçeni yazmışsın, bende diyecektim sana Hanım bunlar aynı biz diye:KK70:
Hakikaten kadesa nerede bu aralar, bebek yapan ortadan kayboluyor, Nick'i göremiyorum, kadesa yok, bir biz kaldık:KK59:
KK'nın tarih müzesinde adımız altın harflerle yazacak:KK59:

:KK70::KK70::KK70:
İmzana gözüm takılmıştı zaten, içimden geçeni yazmışsın, bende diyecektim sana Hanım bunlar aynı biz diye:KK70:
Hakikaten kadesa nerede bu aralar, bebek yapan ortadan kayboluyor, Nick'i göremiyorum, kadesa yok, bir biz kaldık:KK59:
KK'nın tarih müzesinde adımız altın harflerle yazacak:KK59:

Kalp kalbe karşıymış demekki :KK70::KK70: tıpkı bizi anlatıyor nenelerde :KK53::KK53:
Kadiş bebekle uğraşıyor herhalde fırsatta bulamıyordur kesin,nickte yok oda bebesiyle didişiyordur..
Parkon buralarda zaten..
Mahşerin 4 atlısı gibi olduk resmen :KK19::KK19:

Hanım,
senin psikopat'ın benzeri hatta bakınca epey bir benziyor, benim eski evin bahçesine geliyordu, o da dişiydi, ne elletir, ne sevdirir, herşeyi de yemez, hazır mama varsa ya da etli birşey olursa yer biraz bahçede güneşlenir giderdi.
Kedilerin bile kendine göre karakteri var, birtane vardı Allah'ım bildiğin edepsiz, bir sesi vardı site inliyordu, yemek ver 5 dakika sonra yine gelir yemek için bağırırdı:KK70:

Bu arada siteye girip çıkarken kapıyı kim açık bırakıyor? Sürekli erkek sinek avlayıp duruyorum:KK59:
Herkesi çıkarıp siteyi ilaçlasam mı acaba? Bunlar temizle temizle bitmiyor, bit gibiler:KK70:

Hanım,
senin psikopat'ın benzeri hatta bakınca epey bir benziyor, benim eski evin bahçesine geliyordu, o da dişiydi, ne elletir, ne sevdirir, herşeyi de yemez, hazır mama varsa ya da etli birşey olursa yer biraz bahçede güneşlenir giderdi.
Kedilerin bile kendine göre karakteri var, birtane vardı Allah'ım bildiğin edepsiz, bir sesi vardı site inliyordu, yemek ver 5 dakika sonra yine gelir yemek için bağırırdı:KK70:

Bu arada siteye girip çıkarken kapıyı kim açık bırakıyor? Sürekli erkek sinek avlayıp duruyorum:KK59:
Herkesi çıkarıp siteyi ilaçlasam mı acaba? Bunlar temizle temizle bitmiyor, bit gibiler:KK70:

Bizim psikopat resmen apartmanda yaşıyor,kim mama verirse kapıdan ayırılmıyorisırnaşıyor herkese ..
Ama çok tatlı bunlar yaa,bir kap yemek veriyorsun bacağına yapışıyor resmen..
Müdürüm anında çarp o bitlere :KK67::KK67::KK67:

Birgün esprilerle videolarla kapattığım konular yüzünden meydan dayağı yersem ve KK hatunları arkamda olmazsa hepinizi protesto ederim:KK59:

Son düzenleme:
Tamamdır, yenisini ekledim, videoyu kendi sitesinde seyredince sorun yoktu:KK14:
Jelesec hoşgeldin:KK66: Arkamı kollayın valla birgün fena sopa yiyeceğim:KK70:

sağol arkadaşım yaz girince uzaklaştık k.k dan özlemişim valla diğer sosyal ağlar burayı tutmuyor En Büyük KK:KK19: evet merak ettim ama izleyemedim

2 ay kadar da ben yoktum biraz uzak kaldım,geri dönüş yaptım sonra,burasının tadı cidden farklı yani :KK19:

Tamamdır, yenisini ekledim, videoyu kendi sitesinde seyredince sorun yoktu:KK14:
Jelesec hoşgeldin:KK66: Arkamı kollayın valla birgün fena sopa yiyeceğim:KK70:

Kimmiş onlar söylesene pusuda bekler canlarına okurum hepsinin :KK70::KK70::KK70: sonra ceza fian kesme ama bana ona göre :KK19::KK19:

Back
X