Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ay kadar da ben yoktum biraz uzak kaldım,geri dönüş yaptım sonra,burasının tadı cidden farklı yani
Kimmiş onlar söylesene pusuda bekler canlarına okurum hepsininsonra ceza fian kesme ama bana ona göre
![]()
Çetecilikten alıp götürmesinler bizikesinlikle bura evimiz gibi olmuş kürkçü dükkanı durumu:) evet evet mune söyle toplanıp hallederiz rahat ol sen bilirsin vukaatı bol olan üyeydim geçmişte![]()
Hahahahaha belirgin biri yok ama şimdi bende bazen espriler havada uçuyor birde cart diye konu ortasına dalıyorum ya, hayatımdan endişe ediyorum![]()
kesinlikle bura evimiz gibi olmuş kürkçü dükkanı durumu:) evet evet mune söyle toplanıp hallederiz rahat ol sen bilirsin vukaatı bol olan üyeydim geçmişte![]()
Çetecilikten alıp götürmesinler bizi![]()
Cımbızınla gelince tırsıyor hatunlar tabianında mune geldi kaçın deyip sıvışıyorlar
Aynen öyle oluyor,güzel sohbetler ediliyor arada saç başa girmiyor değiliz yani![]()
adrenalin şart canım saç başa olmaz sa olmaz![]()
Artık burdasın değil mi Jelesec? Valla sitede eskileri görünce sevindirik oluyoruz, bir gittiniz mi dönmek bilmiyorsunuz yahu
Hanım 2 ay ara verdi, gelmez diye korkup kızlarla bize ulaşın linki göndermeye başlamıştım dönsün diye![]()
Artık burdasın değil mi Jelesec? Valla sitede eskileri görünce sevindirik oluyoruz, bir gittiniz mi dönmek bilmiyorsunuz yahu
Hanım 2 ay ara verdi, gelmez diye korkup kızlarla bize ulaşın linki göndermeye başlamıştım dönsün diye![]()
Sizin topik fenomendi, öksüz yetim bırakmayın buralarıyaz bitti gezmelerde burdayımmm eski üyelerden nlglpd,oğltkn ve bi kaçı gecesi eller havada yapacağız derim mune özlemiş bizi hadi çete kürkçü dükkanınaha ha ha valla bende özel mesaja bi dönüm dedim girdim aaaa özlemişim şöyle orayı burayı okurken
Sizin topik fenomendi, öksüz yetim bırakmayın buraları![]()
Dönün tabii, durduğunuz kabahatevet yaaa kesinlikle özelden yazmış biri çok eğeleniyorduk okurken neden yazmıyorsunuz artık diye dönelim![]()
Hanım,Müdürüm her an her şey olabilir birazdan,söyleyeyimde haberin olsun..
Ayarım bozulmaya başlayacak yani![]()
Hanım,
sen ara ara başka topiklere mi gidiyorsun, kesin birşeyler oluyor yine, 3. gözü açayım bakayım
Dur mapustan yeni çıktın valla birşey değil mapus ağası kesileceksin başımıza![]()
Hanım çık o topikten, vallahi çanlar çalabilir her an
Çekiyor müdürüm ne yapayım
Çıktım tamam çek götür beni![]()