• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Getirmez olur musunuz hiç:KK68: İyi ki geldiniz valla, ay durun ayaklarınıza sıcak sular mı döksek ne yapsak:-) Topiğinize sitenize sahip çıkınEn Büyük KK

valla buraya teşekkürümüz minnetimiz çok bizim; k.k sayesinde süslüyü,kezban ogülüyü ve daha bir çok güzel arkadaşlıkları reele geçirdik k.k bizler için unutulmaz :KK36: çıkmazmıyız bak gör nasıl seni yoracağız ahanda munenin ayak sesleri geliyor ban ban diye:cool:

Süslü nün yatma zamanı geldi,Güzellik uykumuza dalalım biran önce:KK51:,ben çok mutlu oldum sizleri gördüğüme...Tekrar görüşmek üzere...:KK36:
oyyy süslümmm yat güzellik uykuna bu hafta sonu :KK6::KK50::KK71: cuma gecesi cumartesi kahvaltı anca hazırlanırsın sen bizler 20.dakikaya tamamız süslü olmak zor ka:KK37:

Allaaaaahhhh makarna yarışması kaçmaz, başlayınca kesin orda olmam lazım:rolleyes:
Jelesec'i de kışkırtsak mı acaba? Aslında nldglp'de hamur işlerinde beceriklidir, hatun kaşla göz arasında mantı yapıyordu, hazır siteye döndüler yapışmak lazım yakalarına:-)

Sana yüss puan Mune...İnanılmaz bir hafızan var...heeeeaaayyyytttttt kaçılın yoldan,geliyor süslü tüylü ile jelocan,,,Makarrrrna bizim işimiz,Napoli,Milano stili makarnayı biz pişiririz...Kazen de kimmiş makarna yapacak,elbet birinci biz geliriz...

Çimdik çimdik makarna,doldursana tabağa,tabağımdan yiyenler,Hemen geçsin ortaya...Al çık ,bal çık Kazen sen bu yarışmadan hemen çık:KK67:

Çimdik çimdik makarnaa,makarnanın nesi vaar,kırkbin türlü şekli vaar :KK75:

not:Bu mesaj sonrası ilk ban ımı alırım heral:KK17:

Sana yüss puan Mune...İnanılmaz bir hafızan var...heeeeaaayyyytttttt kaçılın yoldan,geliyor süslü tüylü ile jelocan,,,Makarrrrna bizim işimiz,Napoli,Milano stili makarnayı biz pişiririz...Kazen de kimmiş makarna yapacak,elbet birinci biz geliriz...

Çimdik çimdik makarna,doldursana tabağa,tabağımdan yiyenler,Hemen geçsin ortaya...Al çık ,bal çık Kazen sen bu yarışmadan hemen çık:KK67:

Ban alır mısınız bilmiyorum ama bu mesajınızla benim elimden kurtulamazsınız.:KK4:Yarışmada tarifinizi görene kadar peşinizdeyim:KK59::rolleyes:

Makarnalar :KK56:

ay valla katılsana süslü tüylümmm:KK36:kesin ilk 3.tesinnn:KK52:hıııhhhh kazeni yenen sen:KK59:

Back
X