Bir göğüs muhabbetinin sonuna geldik

Kesinlikle haklisiniz. Ben covid doneminden once sizin gibi 10 gunde bir gidiyordum. Sonra borclandim. 7 ay gidemedim covid de bahane oldu. Borcum hala olmasina karsin ayda bir basladim. Bu ay mesela inanilmaz zorlanicam. Ama ihtiaycim da var hatta hemen gorusmem lazim. Ama bekliyorum gününü yani ne yapayim. Ben sizi anliyorum ama bunca surede eminim gerekli becerileri az cok edinmissinizdir. Gorusmediginiz surecte bunlari daha cok harekete gecirmeyi deneseniz? Kredi cekmek gercekten bana mantikli gelmedi

Merhaba. Antidepresan gibi bir insanım 😂
Borçlanarak psikolojiyi duzelmek ne kadar kalicı etki sağlıyor bilemiyorum.Bu ay da çok ihtiyacınız varsa ve sorununuzu anlatabilecegiz sizi yargılamadan dinleyecek birine ihtiyaciniz varsa ne zaman isterseniz dinlerim.Bir kisiyi bile mutlu etmek hayata baglamak cok önemli benim için. Fake ya da erkek filan da degilim.Yanlıs düsünenler olursa profilimi inceleyebilirler 🍀

Aslında psikologa gitmenizin bilinçaltısal sebebi kendinizi yalnız hissetmeniz ve psikologunuzun size değer vererek sizi yargılamadan dinlemesi ki bunu da parayla yapıyor. Ilac kullanmayacak kadar iyi durumdaymışsınız çok şükür buna sevindim. Bir de anlaşılan o ki psikologunuz sevgilinizden ayrılmanizı kendisine avantaja çevirmek istemiş.Her insanın zaman zaman bu tarz sıkintıları olur.ama ayda 1200 TL vermek bu sorunların çozumü degildir.aslında sizin iyi niyetli ve sizi yargılamadan sizi dinleyecek arkadaslara ihtiyacınız var bence.Psikoloğa bosuna o kadar para vermeyin. Konusmaya ihtiyacınız varsa bana mesaj atabilirsiniz 🍀

Yok yok asla kadının günahına alamam şimdi gitsem o adamdan konuşmak yerine bu soruna neden olan temel sebebe inip onu iyileştirmek için elinden geleni yapar ve emdr Adında bir tedavi uyguluyor geçmişimde düşünüp kendimi yiyip bitirdiğim çoğu kötü anılarımı şu an nötr bir şekilde hatırlıyorum o anılara karşı bütün negatif duygularımı aldı sanki ben yaşamamış gibiyim.

Evet aslında bir arkadaşa eşe dosta ihtiyacım var hayatımda öyle birileri olsa seansın faydası %100 artar hatta ayda bir devam ederim yine ama maalesef yok. Bir tane çok sevdiğim bi arkadaşım var hamile onu arayıp sıkıntılarımı asla anlatmak istemiyorum ailemde yok

Çok bunaldığım zaman mesaj atarım teşekkür ederim🤗🤗

Merhaba. Antidepresan gibi bir insanım 😂
Borçlanarak psikolojiyi duzelmek ne kadar kalicı etki sağlıyor bilemiyorum.Bu ay da çok ihtiyacınız varsa ve sorununuzu anlatabilecegiz sizi yargılamadan dinleyecek birine ihtiyaciniz varsa ne zaman isterseniz dinlerim.Bir kisiyi bile mutlu etmek hayata baglamak cok önemli benim için. Faka ya da erkek filan da degilim.Yanlıs düsünenler olursa profilimi inceleyebilirler 🍀

Ay çok teşekkür ederim bu tatlı mesajınız bile beni güldürdü 😊

Geçen konunuzda ayrılmayı düşünmediğiniz için çok şaşırmıştım. En iyisini yapmışsınız. Bence sizin sevgiliden daha çok sosyalleşmeye ihtiyacınız var.

Geçen konunuzda ayrılmayı düşünmediğiniz için çok şaşırmıştım. En iyisini yapmışsınız. Bence sizin sevgiliden daha çok sosyalleşmeye ihtiyacınız var.

Yok yok ayrılmayı düşünmüyorum filan yazmadım sadece abarttığımı o kadar kanalize etti ki size sormak istedim. Ama sorarken bile içimde bir şeyler çoktan gitmişti

Terapi için supervizyon aşamasında olan kişilerle de görüşebilirsiniz, uygun fiyata gelir

:deli: 600 iyiymiş benimki 1000alıyordu ama kesin çözüm

Benim yakin arkadasim psikolog. Yurt disinda yasiyor bir senedir bu sebeple de online olarak calisiyor, is ariyor. Arkadasim diye demiyorum ama bilkent psikoloji mezunu, deneyimli, 33 yasinda cok zeki bir kadin. Onunla ne zaman konussam diger insanlara gore ne kadar mukemmel oldugunu fark ediyorum. Kendimi hep iyi hissettiriyor. Eger ilgilenirseniz kendisine durumunuzdan bahsederek fiyat sorabilirim.

Benim yakin arkadasim psikolog. Yurt disinda yasiyor bir senedir bu sebeple de online olarak calisiyor, is ariyor. Arkadasim diye demiyorum ama bilkent psikoloji mezunu, deneyimli, 33 yasinda cok zeki bir kadin. Onunla ne zaman konussam diger insanlara gore ne kadar mukemmel oldugunu fark ediyorum. Kendimi hep iyi hissettiriyor. Eger ilgilenirseniz kendisine durumunuzdan bahsederek fiyat sorabilirim.

400 den az fiyat vereceğini sanmıyorum. Ki daha ycuz olsada sıfırdan her şeyi yeni bir psikoloğa anlatmak çok çok çok büyük maddiyat Ve zaman kaybı olur benim için çok teşekkür ederim düşünceli mesajınız için🙏

İnsanlar saçma sapan davranıyor psikoloğa giden bizler oluyoruz :) asıl psikoloğa gitmesi gereken onlar :)

Ne kadar çok şeyi takıyorsunuz. Çok zor bir hayatınız var, biraz salsanız mı herşeyi?

Aslında gerçekten başarırım amabu ailesizlik yalnızlık yani kimsesizlik çok zorluyor zaman zaman. İnsan gerçekten destekçi arıyor zaten çoğu kadında bu desteği yanlış erkeklerde yanlış arkadaşlarda aradığı için hayatları mahvoluyor. O yüzden böyle yalnız hissettiğim zamanlarda içkiye sigaraya ya da bir erkeğe yaslanmak yerine gittiğim psikoloğun çok faydasını gördüm. Sadece aylık 1200 TL bütçemi çok zorlayacak o da en az 1200 :/ Gerçekten tedavi olmanın ya da psikolojik destek almanın lüks olması çok üzücü.
Psikologunuzun size balık vermekten vazgeçip balık tutmayı öğretmesi lazım artık. Doğrusu da bu. Hala bu kadar seansa aynu problemleri paylaşıyorsanız psikologunuzu değiştirin.

İş arkadasının göğüslerine yorum yapan ve hanımefendi ile sütyeninin muhabbetini yapan beyefendi ile yollarımızı ayırdık.

İki gündür düşünüyorum eski eşimden ayrıldığımda kendime saygımı yitirmeyecegim kaliteli saygılı ilişki yasayacaksam yasarım yasamayacaksam yalnız kalacagım dedim. Sırf azıcık sevileyim diye gözümü kulağımı kapatmısım yine. Bana anlattıgında kavga cıkarmadım sustum ama sustugum andan beri midem bulanıyo nasıl böyle biriyle görüşürüm diye.

Arkadas her söz verdiğinde acaba olur mu diyerek denemem aynısını eski esimle de yasadım. Kapıda yatardı inanırdım sevdiğine. Salaklık.

Ama ikisi de biliyordu kimsem yok aradıklarında yalnızım gelseler evdeyim. Hele bu arkadasa tğm hayatımı actım enayi gibi yaramı saracagına inandım ama ben kendim saramadıktan sonra baskasından beklememeliydim. Bir daha asla böyle bir seye izin vermeyeceğim. Kimse kapıma gelmeye cesaret edemeyecek.

Psikoloğumla görüştüm bu kararımı ama yardımsız yapamam yine saçma sapan karaktersiz birinin hayatıma girmesini ve saçma bir insanı hayatıma cekmek istemiyorum. Psikologum seansları düzene koymak istiyor.

Önceden ayda 4 defa gidiyordum hayatım cok güzel düzene girdi. Tamamen bıraktım sonra bu kişi ile tanıstıktan sonra ayda bire indirmiştim maddiyattan ötürü ama on günde en kötü on bes günde bir olması lazım diyor.

Mümkün değil karşılayamam bir ayda 1200 ödemeyi özellikle kış mevsiminde.

Kredi çeksem 6 aylık tedavinin mesela yavas yavas ödesem nasıl olur?

Borç alacak kimsem yok olsa da almam zaten.
Kendi kendinizin psikoloğu olun sizde ozaman aynayı alın karşınıza konuşun düşünün tartin oyle verin kararlarınızı ayrıca bosverin olan olmuş en azından gormussunuz size uygun biri olmadığını ama kimsede 4 4 luk degılkı bu hayatta illa var absurd davranışlar 🤷‍♀️

Öncelikle hatanın siz de olmadığını başta bı kabul edin .Ne eski esiniz ne de karşınıza çıkmış olan bu hadsiz kişi.Sadece birer deneyim birer tecrübe .Kendinize biraz zaman verin ve hata yapabileceğinizi kabul edin .Siz insansınız başka bir insanın kalbini bilemezsiniz.hic tanımadan da bilemeyeceğinize göre .Sadece tanımaya çalıştığınız kişi size uymadı . Allah yardımcınız olsun ve geçmişi geçmişte bırakın .

İş arkadasının göğüslerine yorum yapan ve hanımefendi ile sütyeninin muhabbetini yapan beyefendi ile yollarımızı ayırdık.

İki gündür düşünüyorum eski eşimden ayrıldığımda kendime saygımı yitirmeyecegim kaliteli saygılı ilişki yasayacaksam yasarım yasamayacaksam yalnız kalacagım dedim. Sırf azıcık sevileyim diye gözümü kulağımı kapatmısım yine. Bana anlattıgında kavga cıkarmadım sustum ama sustugum andan beri midem bulanıyo nasıl böyle biriyle görüşürüm diye.

Arkadas her söz verdiğinde acaba olur mu diyerek denemem aynısını eski esimle de yasadım. Kapıda yatardı inanırdım sevdiğine. Salaklık.

Ama ikisi de biliyordu kimsem yok aradıklarında yalnızım gelseler evdeyim. Hele bu arkadasa tğm hayatımı actım enayi gibi yaramı saracagına inandım ama ben kendim saramadıktan sonra baskasından beklememeliydim. Bir daha asla böyle bir seye izin vermeyeceğim. Kimse kapıma gelmeye cesaret edemeyecek.

Psikoloğumla görüştüm bu kararımı ama yardımsız yapamam yine saçma sapan karaktersiz birinin hayatıma girmesini ve saçma bir insanı hayatıma cekmek istemiyorum. Psikologum seansları düzene koymak istiyor.

Önceden ayda 4 defa gidiyordum hayatım cok güzel düzene girdi. Tamamen bıraktım sonra bu kişi ile tanıstıktan sonra ayda bire indirmiştim maddiyattan ötürü ama on günde en kötü on bes günde bir olması lazım diyor.

Mümkün değil karşılayamam bir ayda 1200 ödemeyi özellikle kış mevsiminde.

Kredi çeksem 6 aylık tedavinin mesela yavas yavas ödesem nasıl olur?

Borç alacak kimsem yok olsa da almam zaten.
Maddi konuda yorum yapamam ama bırakmakla iyi yapmışsınız. Hatta harikasınız. Hiç birseyin arkasına sığınmadan kendinizi sahane ifâde ediyorsunuz.

Back
X