Bir gram bile sevmiyorum

stikle

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
158
69
Kayinvalidemi bir gram bile sevmiyorum, kayinpederimi seviyordum artik onuda istemiyorum. Bu aksam sinirden uyuyamiyorum
Bayramda eltimi davet etmis beni davet etmedi
Birde salak kafama cok kiziyorum bugun bayramlarini kutlamak icin aradim telefonda hicbirsey olmamis gibi konustum
Cok gerginim su an yanlis yazdiysam affedin, lutfen bana akil verin bu aileye bende tepkimi koyucam bundan sonra

Son düzenleme:
Boşver mesafe koyana sen sınır çek.. sonra Eltin onların burnundan getirir gibime geliyor da ah vah etmek için geç olacak

Yarın git evlerine, dün gelemedim kusura bakmayın lütfen vs bahane bulun, bugün öpeyim tatlı ellerinizi de. Taş atana ekmek at çünkü bu kv ilerde sana çok dert olur. Ben zamanında ona ne iyilikler ettim diye sizde kalır büyüklük.

Yarın git evlerine, dün gelemedim kusura bakmayın lütfen vs bahane bulun, bugün öpeyim tatlı ellerinizi de. Taş atana ekmek at çünkü bu kv ilerde sana çok dert olur. Ben zamanında ona ne iyilikler ettim diye sizde kalır büyüklük.

ne arsizmis derler benim icin eminim canim
oyle insan olsalar giderdim ..

ne arsizmis derler benim icin eminim canim
oyle insan olsalar giderdim ..
Valla yarın öbür gün oğlunun ağzından girer burnundan çıkar kendini haklı çıkarır bu kadın. Aman dikkat et canım, ağzına laf verme.

Bence hiç bir şekilde belli etmemelisin. Gerek yok şimdiden bu tarz tantanalara..salla gitsin derim. Sonra kendilerini bişey sancaklar.

bilmiyorum canim susamam kabullenemem bu tarz seyleri
evin tek cocugu oldugum icin hep onceligim oldu, deger gordum ailemden
simdi yine ikinci ailem diye iyi veya kotu kabul ettigim insanlar bana hickimse muamelesi yapinca cok kirildim, bir alo bak X gelicek sende gel istersen demek zor olmamali, cok yazik :KK43: sevmiyorum diyorum ama demek seviyormusum ki cok kirildim

Abartma...İkimizi aynı anda çağırmak zorunda değiller ki, Belki seni de baska bir zaman xagirirlar...Acaba hassas bi döneminde misin ? Belki de senin rahat etmeyeceğini düşünüp xagirmadilar...hemen beni istemiyorlar diye düşünme.böyle saçma

Kayinvalidemi bir gram bile sevmiyorum, kayinpederimi seviyordum artik onuda istemiyorum. Bu aksam sinirden uyuyamiyorum
Nisanliyim kaynim eltimde nisanlilar. Nisanlim yurtdisinda olmak zorundaydi bayramda ve eltimi bayrama el opmeye ve yemege davet ettiler beni etmediler.. nisanlimda sesini cikartip ailesine birsey diyemedi, bana hak vermesine ragmen (nezaketende olsa arayip demeleri gerekirdi ne olursa olsun, nisanlim su an yok diye aramamak ne demek, sen kimsin ki oglumuz yokken sende yoksun bir hicsin demek insan biraz deger gormek istiyor)
Onlari hic sevmiyorum hic istemiyorum tek neden bu degil, bu artik tuzu biberi oldu ustune, sevecek olsamda sevmem bundan sonra benimde sevilmedigim belli oldu zaten :KK43:
Haftaya bir dugunde karsilasacagiz kayinvalidemle, ve kirginligimi belirtmek istiyorum ciddi bir sekilde.. ne yapabilirim ne diyebilirim??? lutfen fikir verin
Birde salak kafama cok kiziyorum bugun bayramlarini kutlamak icin aradim telefonda hicbirsey olmamis gibi konustum
Cok gerginim su an yanlis yazdiysam affedin, lutfen bana akil verin bu aileye bende tepkimi koyucam bundan sonra
haftaya o dugunde kayinvalideme nasil tepki vermeliyim? biraz utansin istiyorum
canım öncelikle hiiç kafana takma hatta sallama bile madem onlar böyle istiyor sende oyunu kuralına göre oyna kv de arada laf sok ama böyle şakaya vuraraktan boşver çağırmasın ne güzel birde tam tersini düşün onlardan çıkmak istemediğini kv istese daha kötü olacak hem nişanlında farkındaymış sana bu konu hakkında bişeyde diyemez sadece rahatlığınınn keyfine bak:cool:

Abartma...İkimizi aynı anda çağırmak zorunda değiller ki, Belki seni de baska bir zaman xagirirlar...Acaba hassas bi döneminde misin ? Belki de senin rahat etmeyeceğini düşünüp xagirmadilar...hemen beni istemiyorlar diye düşünme.böyle saçma

ne olursa olsun onlar davet etmeliydi canim
benim gidip gitmemem artik sorun degil, iyi hissetmeyeceksem anne baba sagolun cok nisanlim gelince geliriz derdim
ama onlar davet etmeliydiler

Bu tur basit şeyleri kafaniza tanıyorsunuz...kendi kendine senaryo yazmissin kayın validen beni sevmiyor diye...Belki yarin öbür gün otel birsey yapacaklar ki seni cok sevdiklerini düşüneceksiniz...Tüm kaynanalar iki gelini de aynı anda çağırmıyor ki...

canım öncelikle hiiç kafana takma hatta sallama bile madem onlar böyle istiyor sende oyunu kuralına göre oyna kv de arada laf sok ama böyle şakaya vuraraktan boşver çağırmasın ne güzel birde tam tersini düşün onlardan çıkmak istemediğini kv istese daha kötü olacak hem nişanlında farkındaymış sana bu konu hakkında bişeyde diyemez sadece rahatlığınınn keyfine bak:cool:

ben bugune kadar her nisanlim hadi gel dediginde veya ailesi davet ettiginde kosa kosa gittim her seferinde ellerim dolu dolu cicekle cikolatayla
bundan sonra davet etsede bende biraz zor giderim artik

Nişanlı olsam nişanlım olmadan ailesine yemeğe gitmem. Çağırmasalarda dert etmem. Ne var ki bunda?

ben bugune kadar her nisanlim hadi gel dediginde veya ailesi davet ettiginde kosa kosa gittim her seferinde ellerim dolu dolu cicekle cikolatayla
keşke gidelim dediğinde bir kabul edip bir etmeseydin mesafe her zaman iyidir inan ve mesafeyi koyan insan daha çok değer görür daha çok dikkat çeker bundan sonra sende tavrını belli et ama bu seni ne üzsün nede sinirlendirsin sadece insanlara hak ettiği değeri ver o kadar:KK55:

Nişanlı olsam nişanlım olmadan ailesine yemeğe gitmem. Çağırmasalarda dert etmem. Ne var ki bunda?

ne guzel keske bende senin gibi olsam
ama ben hayli degersiz hissettim kendimi, bir alo demek buyur sende gel demek bukadar zor degil yaa

Seni sevmeseler oğullarına istemezlerdi......Bu kadar basit....Cagirmalari gerekirdi...ama cagirmadilar diye beni istemiyorlar beni sevmiyorlar demen cok çocukça...belki onların haberi bile yok senin sinirlendiginden...Çünkü onların öyle bi niyeti olmadigi
Bence nişan at....Ya neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum...Kayinvalide xagirsa dersiniz bıktım her gün yüzünü görmekten cagirmasa dersiniz neden çağırmıyor...Ne kadar saçma ya, Sizi de yarin öbür gün tek çagirirsa bu kez de eltiniz mi

keşke gidelim dediğinde bir kabul edip bir etmeseydin mesafe her zaman iyidir inan ve mesafeyi koyan insan daha çok değer görür daha çok dikkat çeker bundan sonra sende tavrını belli et ama bu seni ne üzsün nede sinirlendirsin sadece insanlara hak ettiği değeri ver o kadar:KK55:

tesekkur ederim canim cok haklisin bunu bende anladim
ama ben cok sicakkanli birisiyim, nisanlimi nasil cok seviyorsam aileside ailemdir dedim onlarla kaynasmak bir aile olmak istedim, beni kizlari gibi gorsunler mutlu bir aile olalim istedim iste.. bir sozle ozetleyeyim herkesi kendim gibi bildim ama yanilmisim

Bir sürü insan başka açılardan baktırmaya çalışmış ama siz saplanmışsınız düşüncenize. O zaman karşılaşınca açıkça söyleyin kötü hissettiğinizi, her zaman şeffaf olmak iyidir, belki öyle bişey söyleyecek ki
boşa üzülmüşüm diyeceksiniz.

X