Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hayırdır cnm ne olduuuuuu:15:

Bugün esim sperm testi yaptı sonuclar cok kötü ileri hızlı 0 :43::43::43::43: özelde yapmıstık gecen hafta ileri hızlı vardı bu testi devlette yaptık ileri hızlı sıfır ne zaman özelde yapsak iyi cıkıyo devlette cok kötü cıkıyo artık özellere güvenim kalmadı :43::43::43:

ben geldim kızlar bılgısayrda bı problem var ama nalaymadım bıde temızlıgımı btrdım. canlarım sımdı soyleyın lütfen neden 0.2 çıkmış olabilir sizce ya off pazartesi tekrar dr a mı gıdecem?????? :(:( çok umutluydumm:14::14:

bende ama neden böyle ben anlamadım ...normlde hep 00 çıkardı sizce bi garplik yokmu ve ben hala adet gormedım

truuuuuuuu nolur konuşş
canımmm gerçekten çok üzüldümm..
birinci seçenek kimyasal gebelik görmüşsün ve betan düşmüş olabilir..çünkü çatlama iğnesinden sonra gecikme asla olmaz diyolar..bilmiyorum kafam karıştı... gecikmesi ve 00 çıkmaması ilginç
yada 2. seçenek eğer ki 3-4 gün adet olmazsan.. çatlama zamanı çatlatılan yumurtan tutmayıptaa küçük kalan yumurtalarından biri büyüyüp gelişip sonradan döllenmiş olmamaz mı? buda geç döllenme oluyor

İyi degilim cnm yaaa moral sıfır sen nasılsınn
ne oldu tatlım?? neden moralin sıfır

Bugün esim sperm testi yaptı sonuclar cok kötü ileri hızlı 0 :43::43::43::43: özelde yapmıstık gecen hafta ileri hızlı vardı bu testi devlette yaptık ileri hızlı sıfır ne zaman özelde yapsak iyi cıkıyo devlette cok kötü cıkıyo artık özellere güvenim kalmadı :43::43::43:

toplam kaç milyon çıktı?
kaç gün perhiz yaptı eşin?

canımmm gerçekten çok üzüldümm..
birinci seçenek kimyasal gebelik görmüşsün ve betan düşmüş olabilir..çünkü çatlama iğnesinden sonra gecikme asla olmaz diyolar..bilmiyorum kafam karıştı... gecikmesi ve 00 çıkmaması ilginç
yada 2. seçenek eğer ki 3-4 gün adet olmazsan.. çatlama zamanı çatlatılan yumurtan tutmayıptaa küçük kalan yumurtalarından biri büyüyüp gelişip sonradan döllenmiş olmamaz mı? buda geç döllenme oluyor

bende anlamadım canım herkes oyle soyluyor bende araştırdım bugun cok umıtlıydım çıka çıka 0.2 çıktı bu beta benımle dalga geçiyor bence:(:( dr dan randevu alacam ancak o zaman anlarız galba .benımde tam sana ıhtıyacım vardı canımmm:(:( napım sımdı bılmıyorum ki

sümeye testi kac kere tekrarladilar ki benim bildigim 3 kere yapman gerek sonra sonuc soyluyorlar :26::26:

Back
X