- 30 Temmuz 2013
- 166
- 16
- 48
bende buralardayım senden çokkk öncedir napıyorusn:)
napim cnm eşimi bekliyorum işi çıktı birazcık geç gelicekmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende buralardayım senden çokkk öncedir napıyorusn:)
Hayırlı aksamlar kızlarrr
hayırlı akşamlar canım sana da napıyorsun nasılsın görüşmeyeli :)
İyi degilim cnm yaaa moral sıfır sen nasılsınn
napim cnm eşimi bekliyorum işi çıktı birazcık geç gelicekmişsoframı hazırladım uff uff beklemek çok üzücüüü sen napıyorsun
![]()
İyi degilim cnm yaaa moral sıfır sen nasılsınn
hayırdır cnm ne olduuuuuu![]()
bende de sıfır canım morall senınkı neden ıyı degıl ?
aybizim sonuc ne ??? :26::26::26:
ben geldim kızlar bılgısayrda bı problem var ama nalaymadım bıde temızlıgımı btrdım. canlarım sımdı soyleyın lütfen neden 0.2 çıkmış olabilir sizce ya off pazartesi tekrar dr a mı gıdecem??????çok umutluydumm
![]()
bende ama neden böyle ben anlamadım ...normlde hep 00 çıkardı sizce bi garplik yokmu ve ben hala adet gormedım
canımmm gerçekten çok üzüldümm..truuuuuuuu nolur konuşş
ne oldu tatlım?? neden moralin sıfırİyi degilim cnm yaaa moral sıfır sen nasılsınn
Herzamanki nedenden cnm sperm testimiz berbat cıktı offf offff senin de deger düsük cıkmıs dra git bence geciktin cünkü
Trueeeee gel konusalım moralim coooooookkkkk bozuk yaaa sana soracaklarım varrrrrr![]()
Bugün esim sperm testi yaptı sonuclar cok kötü ileri hızlı 0özelde yapmıstık gecen hafta ileri hızlı vardı bu testi devlette yaptık ileri hızlı sıfır ne zaman özelde yapsak iyi cıkıyo devlette cok kötü cıkıyo artık özellere güvenim kalmadı
![]()
ne oldu canım hayırdır![]()
canımmm gerçekten çok üzüldümm..
birinci seçenek kimyasal gebelik görmüşsün ve betan düşmüş olabilir..çünkü çatlama iğnesinden sonra gecikme asla olmaz diyolar..bilmiyorum kafam karıştı... gecikmesi ve 00 çıkmaması ilginç
yada 2. seçenek eğer ki 3-4 gün adet olmazsan.. çatlama zamanı çatlatılan yumurtan tutmayıptaa küçük kalan yumurtalarından biri büyüyüp gelişip sonradan döllenmiş olmamaz mı? buda geç döllenme oluyor
bende anlamadım canım herkes oyle soyluyor bende araştırdım bugun cok umıtlıydım çıka çıka 0.2 çıktı bu beta benımle dalga geçiyor bencedr dan randevu alacam ancak o zaman anlarız galba .benımde tam sana ıhtıyacım vardı canımmm
napım sımdı bılmıyorum ki
twetımm hıç sorma yaa0.2 çıktı![]()
toplam kaç milyon çıktı?
kaç gün perhiz yaptı eşin?